BACHELORSTUDIES.GR

σε Ενέργεια 2019 Πτυχίο

Φοιτητές που ενδιαφέρονται για πτυχίο σε ενεργειακές μελέτες μπορεί να παίρνει το πρώτο βήμα για ένα προηγμένο πτυχίο, ή ενδέχεται να επιδιώκει την άμεση έναρξη συνεχώς μεταβαλλόμενο φάσμα των ευκαιριών της παγκόσμιας βιομηχανίας σε ενεργειακά συστήματα και λύσεις.

Ένας φοιτητής που αναζητούν μια μετα-δευτεροβάθμια πτυχίο μπορεί να ζητήσει, τι είναι ένα πτυχίο στην Ενεργειακές Μελέτες; Αυτό το πρόγραμμα σπουδών επιδιώκει να παράσχει μια βάση για την κατανόηση των διαρκών ενεργειακών συστημάτων και πώς θα επηρεάσουν το περιβάλλον και την παγκόσμια οικονομία. Ένα τυπικό πρόγραμμα σπουδών μπορεί να περιλαμβάνουν μαθήματα στις ενεργειακές τεχνολογίες, την παραγωγή και τη διανομή, τις λειτουργίες, τα συστήματα θερμότητας και περιβαλλοντικές στρατηγικές.

Υπάρχουν πολλαπλά οφέλη για πτυχίο σε μελέτες ενέργειας. Οι μαθητές αποκτούν γνώσεις για τη διάκριση και την επίλυση των προβλημάτων, κριτική σκέψη και στην ανεξάρτητη σκέψη. Focus μπορεί να εφαρμοστεί για την κατανόηση τι κάνει ένα ανθεκτικό ενεργειακό σύστημα, καθώς και το πώς μια επιχείρηση μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστούν στην αλλαγή.

Τα δίδακτρα και οι χρεώσεις διαφέρουν από ίδρυμα σε ίδρυμα. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε το κόστος ενός προγράμματος σπουδών είναι να επικοινωνήσετε απευθείας με το σχολείο της επιλογής σας.

Η εμφάνιση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μαζί με την ανάγκη αναδιάρθρωσης των υφιστάμενων συστημάτων παραγωγής ανοίγει τεράστιες ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους. Μια καριέρα σε μελέτες ενέργειας μπορεί να περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων εφοδιασμού για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την έρευνα και την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία, ή την αναγνώριση και τη θέση σε βιομηχανία θα λάβει μέτρα για την ενεργειακή απόδοση. Οι ευκαιρίες αφθονούν για την ενέργεια μεγαλύτερες εταιρίες σε ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις ως αναλυτές και σύμβουλοι στον τομέα της ενέργειας που βασίζονται σε θέματα. Υπάρχει ανάγκη για ανθρώπους που έχουν σπουδάσει σε ενεργειακά συστήματα στην κεντρική ή τοπική κυβέρνηση και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Η ενέργεια είναι ένα δυναμικό και συναρπαστικό τομέα, και αυτό που έχει σημασία για τις οικονομίες σε όλη την υδρόγειο. Ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας σε μελέτες ενέργειας σήμερα.Διεθνείς ευκαιρίες είναι διαθέσιμες. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

11 Τα αποτελέσματα σε Ενέργεια Filter

Πτυχίο στην Πράσινη Ενεργειακή

European Polytechnical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Οκτώβριος 2019 Βουλγαρία Pernik

Το πρόγραμμα Bachelor in Green Energetics είναι ένα πρόγραμμα μηχανικής με περιβαλλοντικό προσανατολισμό, προσανατολισμένο προς τομείς προτεραιότητας της ενεργειακής απόδοσης - ενεργειακής απόδοσης και εναλλακτικών πηγών ενέργειας με μειωμένες εκπομπές για τη λεγόμενη αειφόρο ανάπτυξη.

πτυχίο στα οικονομικά και τη διαχείριση σε συγκροτήματα των καυσίμων και της ενέργειας (FEC)

Samara State Technical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ρωσία Samara

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους ειδικούς με τις δεξιότητες και τις σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης, ανάλυσης συστημάτων, ολοκληρωμένα εργαλεία πρόβλεψης και την υποστήριξη στρατηγικών αποφάσεων σε κυβερνητικές ή FEC συναφείς κλάδους της οικονομίας.

Bachelor στη λειτουργία και συντήρηση εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου

Samara State Technical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ρωσία Samara

Επιλέγοντας ένα πτυχίο στην Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου Σπουδών ανοίγετε ένα ευρύ φάσμα των προοπτικών τόσο τις σπουδές και την καριέρα. Αυτό το πρόγραμμα βαθμός είναι αλληλένδετη με άλλους τρεις: Πτυχίο Εκμετάλλευση και Υπηρεσία πετρελαίου και φυσικού αερίου Μεταφορά και εγκαταστάσεις αποθήκευσης? Πτυχίο πετρελαίου και φυσικού αερίου γεώτρησης? και BSc αερίου Εξόρυξη.

Bachelor σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, θερμική και μηχανική ισχύς

National Research University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ρωσία Moscow

National Research University "της Μόσχας Power Engineering Institute" παρέχει Πτυχίο Ανανεώσιμες, Θερμική και μηχανική ενέργεια, σύμφωνα με τα ρωσικά Κρατικό Εκπαιδευτικό Πρότυπο

Διαδικασιών ενέργειας και πόρων στη χημική τεχνολογία - Bachelor

Northern (Arctic) Federal University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ρωσία Arkhangelsk

Η κύριους κλάδους ειδικότητας: Σχεδιάσεις? Εφαρμοσμένη Μηχανική? Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και βιομηχανικά ηλεκτρονικά? Διαδικασίες και συσκευές χημική τεχνολογία

Bachelor - πετρελαίου και των επιχειρήσεων φυσικού αερίου

Northern (Arctic) Federal University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ρωσία Arkhangelsk

Οι κύριους κλάδους της εξειδίκευσης Παραστατική Γεωμετρία και Μηχανικών Γραφικά Υπολογιστών? Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Μηχανική? Ηλεκτρικές συσκευές?

BEng (Hons) στα Μηχανολογικά και Ηλεκτροπαραγωγικά Συστήματα

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow +1 περισσότερα

Εφαρμόστε απευθείας στο τρίτο έτος αυτού του πτυχίου μηχανικού και μάθετε τις δεξιότητες στον τομέα της ενέργειας και του σχεδιασμού που αναζητούν οι σημερινές βιομηχανίες ενέργειας. Ο βαθμός είναι διαπιστευμένος από το Ινστιτούτο Ενέργειας και προσφέρει μια διαδρομή πλοιάρχων.

Bachelor στη λειτουργία και τη συντήρηση εγκαταστάσεων εξαγωγής πετρελαίου

North-Caucasus Federal University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ρωσία Stavropol

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος σε σύγκριση με παρόμοιες είναι οι πολυάριθμες βιομηχανίες παραγωγής και παραγωγής πετρελαίου σε κοντινή απόσταση από το πανεπιστήμιο (NCFU) που επιτρέπουν την προσέλκυση ειδικών από αυτά τα ιδρύματα για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και την αποτελεσματική προσαρμογή του προγράμματος σπουδών στην πραγματική ανάγκες των δυνητικών εργοδοτών.

Προπτυχιακές Λειτουργία και συντήρηση εγκαταστάσεων παραγωγής πετρελαίου

North-Caucasus Federal University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ρωσία Stavropol

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος σε σχέση με άλλους Ε.Π.Υ. συνίστανται στην παρουσία σε επαρκή απόσταση από το κέντρο εκπαιδευτικών υπηρεσιών (SKFU) μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων παραγωγής και σχεδιασμού πετρελαιοειδών προφίλ, που καθιστά δυνατή τη συμμετοχή των εργαζομένων αυτών των επιχειρήσεων στην υλοποίηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και επιτρέπει επίσης την πραγματική εκπαίδευση οι δραστηριότητες επικεντρώνονται πιο αποτελεσματικά στις πραγματικές ανάγκες των δυνητικών εργοδοτών ερυθρελάτης.

Πτυχιούχος περιβαλλοντικής επιστήμης για βιώσιμη ενέργεια και τεχνολογία

Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Κάτω Χώρες Breda 's Hertogenbosch +1 περισσότερα

Ζητήματα όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη, η ρύπανση και Cradle to Cradle σας ενδιαφέρουν. Η Περιβαλλοντική Επιστήμη για τη Βιώσιμη πρόγραμμα Τεχνολογίας θα σας μετατρέψει σε μια περιβαλλοντική επαγγελματική Ενέργειας και

Bachelor στο Κλίμα

VIA University College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 7 εξάμηνα Σεπτέμβριος 2019 Δανία Horsens

Το πρόγραμμα Bachelor στο Climate