Filter
Πτυχίο
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

σε Εικονογράφηση 2019 Πτυχίο

Το πτυχίο πανεπιστημίου είναι ένα προπτυχιακό πρόγραμμα που μπορεί να επιδιωχθεί ως ένα πρώτο κολέγιο επίπεδο ακαδημαϊκό βραβείο. Οι υπότροφοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την εκπαίδευση ως βάση για βαθμούς πτυχιούχων. Ένα πρόγραμμα σπουδών μπορεί να διαρκέσει τρία έως πέντε χρόνια.

Τι είναι το Bachelor in Illustration; Ένα Bachelor in Illustration είναι ένα προπτυχιακό πρόγραμμα που μπορεί να επικεντρωθεί σε τρία μέρη του επαγγέλματος, συμπεριλαμβανομένης της συγγραφικής, αφηγηματικής και ενημερωτικής απεικόνισης. Τα προγράμματα μπορούν να εξετάσουν παραδοσιακούς κλάδους, όπως το σχέδιο και τη ζωγραφική, καθώς και τις ψηφιακές τεχνολογίες, όπως τα γραφικά κίνησης και το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Η ακριβής εστίαση ενός προγράμματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το σχολείο και τις προτιμήσεις του μαθητή. Παραδείγματα μαθημάτων περιλαμβάνουν αρχές σχεδίασης απεικονίσεων, επεξηγηματικό σχέδιο ζωτικότητας, σύνθεση και ρητορική, εννοιολογικές διαδικασίες και αρχές ψηφιακών μέσων.

Κάποιος που ολοκλήρωσε αυτό το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να είναι σε θέση να επικοινωνήσει οπτικά μέσω σχεδίων και σχεδίων. Μπορεί επίσης να έχει μια ενεργή γνώση των αποτελεσματικών επιχειρηματικών πρακτικών, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν όταν ασχολούνται με πελάτες ή συνεργάτες. Τέλος, οι μαθητές βελτιώνουν την ικανότητά τους να χειρίζονται εικόνες μέσω προγραμμάτων και τεχνολογιών υπολογιστών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να ερευνούν τα προγράμματα για τα οποία επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το κόστος. Τα δίδακτρα ποικίλλουν συχνά από το ένα ίδρυμα στο άλλο και μπορεί ακόμη και να αλλάξουν κατά το έτος.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας που είναι διαθέσιμες σε όσους έχουν ολοκληρώσει ένα Bachelor in Illustration. Οι απόφοιτοι μπορούν να γίνουν ανεξάρτητοι εικονογράφοι, καλλιτέχνες κόμικς, δημιουργοί εικόνων βιντεοπαιχνιδιών, σχεδιαστές διαφήμισης, ειδικοί εκδόσεων, γραφίστες και δημιουργοί τέχνης. Ενώ οι φοιτητές είναι έτοιμοι να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό, κάποιοι μπορεί να επιλέξουν να προχωρήσουν στην εκπαίδευσή τους μέσω ενός σχετικού μεταπτυχιακού τίτλου.

Πού μπορούν οι σπουδαστές να παρακολουθήσουν το Bachelor in Illustration; Πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν αυτό το είδος προγράμματος. Μερικοί φοιτητές μπορεί να έχουν ακόμη τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν online μαθήματα. Για να εφαρμόσετε ή να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Εικονογράφηση

Design Akademie Berlin

Η εφαρμογή απαιτεί χαρτοφυλάκιο περίπου 20 έργων που παρουσιάζονται σε προσωπική συνέντευξη. Η 15η Σεπτεμβρίου είναι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το εξάμηνο που ... [+]

Η εφαρμογή απαιτεί χαρτοφυλάκιο περίπου 20 έργων που παρουσιάζονται σε προσωπική συνέντευξη.

Η 15η Σεπτεμβρίου είναι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το εξάμηνο που αρχίζει την 1η Οκτωβρίου 2014 (χειμερινό εξάμηνο 2014/15).

[-]
Γερμανία Berlin
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Willem de Kooning Academy

Θα εξελιχθεί σε ένα σχεδιαστή που ειδικεύεται στη δημιουργία εφαρμοσμένης εικόνες και γραφικά. Εικονογράφηση γίνεται ολοένα και πιο ορατά σε έντονα οπτικά προσανατολισμέν ... [+]

Πιστεύουμε ότι, υιοθετώντας την ποικιλομορφία, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα ευέλικτο περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές μπορούν να ανακαλύψουν τη δική τους κατεύθυνση.

Οι σπουδαστές του τμήματος Εικονογράφησης της Ακαδημίας Willem de Kooning (WdKA) μαθαίνουν να δουλεύουν και να σπουδάζουν μαζί ως κοινότητα. Μέσα σε αυτήν την κοινότητα, το τμήμα ενθαρρύνει ενεργά το ευρύ φάσμα ευκαιριών μάθησης που έγιναν δυνατές με τη συμβολή ατόμων από διάφορα περιβάλλοντα και με διάφορες προσεγγίσεις για την απεικόνιση. ... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά