BACHELORSTUDIES.GR

σε Διεθνείς Σπουδές 2019/2020 Πτυχίο

Ακόμα κι αν ο τομέας σταδιοδρομίας που έχετε επιλέξει δεν μπορεί να έχει προηγουμένως απαιτήσει πτυχίο πανεπιστημίου, όλο και περισσότεροι εργοδότες απαιτούν από τους αιτούντες να κατέχουν ένα για να θεωρηθούν ως θέση. Το πτυχίο πανεπιστημίου είναι κάτι περισσότερο από μια απαίτηση. είναι πώς κερδίζετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για να πετύχετε στην καριέρα σας.

Έχετε τα συμφέροντά σας πάντα εκτεταμένα στον κόσμο και συμπεριλάβατε άλλους πολιτισμούς; Το πτυχίο πανεπιστημίου στις διεθνείς σπουδές είναι ο ιδανικός τρόπος για να μεταφράσετε το παγκόσμιο ενδιαφέρον σας σε επιτυχία σταδιοδρομίας. Τι είναι το Bachelor στις Διεθνείς Σπουδές; Πρόκειται για μια πορεία μελέτης μέσω της οποίας μπορείτε να συναντήσετε και να μάθετε για ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, πολιτιστικών, κοινωνικών και οικονομικών, που μπορούν ενδεχομένως να σας εμπνεύσουν με τις γνώσεις και τις ικανότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αλλαγές και να ανθίσουν στις σημερινές αλληλεξαρτώμενες παγκόσμιες κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, μπορείτε να αποκτήσετε μια σειρά δεξιοτήτων που μπορούν να εξυπηρετήσουν όχι μόνο την καριέρα σας αλλά τη ζωή σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τις προηγμένες δεξιότητες επικοινωνίας, την παγκόσμια αναλυτική ικανότητα που ενημερώνεται από πολλαπλές προοπτικές και την σαφή κατανόηση της εγγενούς σύνδεσης μεταξύ της παγκόσμιας πολιτικής και του πολιτισμού.

Το κόστος για την ολοκλήρωση του πτυχίου του πτυχιούχου σας σε διεθνείς σπουδές θα ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες. Αυτά περιλαμβάνουν το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας, το πρόγραμμα διδάκτρων και αμοιβών του σχολείου στο οποίο παρακολουθείτε και ακόμα και τη χώρα στην οποία σπουδάζετε.

Με ένα Bachelor στις Διεθνείς Σπουδές, μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε μια ποικιλία μοναδικών και προσωπικά ικανοποιητικών σταδιοδρομιών σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να εργαστείτε σε διάφορους τομείς, όπως ακαδημαϊκό, κυβερνητικό, μη κυβερνητικό και ιδιωτικό τομέα. Οι δυνατότητες σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν συνήθως τους φορείς παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, τους μετανάστες και τους τελωνειακούς υπαλλήλους, τους διπλωμάτες, τους διαχειριστές μεταφορών, τους διεθνείς διευθυντές επικοινωνιών, τους δημοσιογράφους και άλλα.

Ένα πτυχίο στις διεθνείς σπουδές προσφέρεται σε ολόκληρο τον κόσμο σε μια ποικιλία ευέλικτων ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών τάξεων, των ηλεκτρονικών τάξεων ή ενός υβριδικού μείγματος των δύο ωραρίων και συνήθως διαρκεί τέσσερα χρόνια. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

13 Τα αποτελέσματα σε Διεθνείς Σπουδές Filter

Bachelor of Social Sciences (Honors) στις διεθνείς και Χονγκ Κονγκ μελέτες

The Education University of Hong Kong
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2020 Χονγκ Κονγκ

Οι σπουδαστές που θα εγγραφούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να παρακολουθήσουν μαθήματα από τους τρεις ακαδημαϊκούς πυλώνες: (1) Παγκόσμιες μελέτες, (2) Μελέτες του Χονγκ Κονγκ. (3) τη διεπαφή μεταξύ Χονγκ Κονγκ και του κόσμου. Οι παγκόσμιες μελέτες υπογραμμίζουν την πειθαρχική εκπαίδευση στην πολιτική επιστήμη.

Πτυχίο Διεθνών Σπουδών

Hope College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Ολλανδία

Το διεθνές σπουδές σπουδών έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που σχεδιάζουν να ακολουθήσουν ένα επάγγελμα στο οποίο μια διεθνής εστίαση θα είναι ιδιαίτερα πολύτιμη. Θα σας προετοιμάσει για μια ζωή υπηρεσίας και επιτυχίας σε μια παγκόσμια κοινωνία και για σταδιοδρομία σε τομείς όπως οι επιχειρήσεις, η οικονομία, η κυβέρνηση και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), ο νόμος, η ιστορία, η κοινωνιολογία και οι τέχνες.

Πτυχίο Διεθνών Σπουδών στο Wells

Wells College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Αυγή

Ο σπουδαστής στις διεθνείς σπουδές εισάγει τους σπουδαστές στα σύγχρονα διεθνή συστήματα και τους βοηθά να κατανοήσουν τους σύνθετους πολιτικούς, οικονομικούς και πολιτισμικούς παράγοντες που επηρεάζουν τις σχέσεις μεταξύ των εθνών. Μέσα από τις σπουδές τους, φοιτητές

Πτυχίο Διεθνών Σπουδών

Aquinas College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Grand Rapids

Τριάντα τρεις (33) ώρες εξάμηνο με όχι περισσότερο από 12 ώρες που λαμβάνονται σε ένα τμήμα. PS332 ή 333 ή 334 ή 335, PS387, PS388, ES212, ES342 και HY162. Ελάχιστη GPA 2.0 (C) που απαιτείται στα μαθήματα πυρήνα.

Πτυχίο Διεθνών Σπουδών

Ferrum College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Σίδηρος

Οι Διεθνείς Σπουδές είναι ένα πολυδιάστατο μάθημα που προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία να γίνουν παγκόσμιοι πολίτες, μαθαίνοντας την πολυπλοκότητα των διεθνών υποθέσεων μέσα από μια ποικιλία ακαδημαϊκών προοπτικών, συμπεριλαμβανομένης της οικονομίας, της ξένης γλώσσας, της ιστορίας και της πολιτικής επιστήμης. Η μελέτη της ιστορίας παρέχει στους φοιτητές αυστηρή προετοιμασία και ευρεία γνώση των παγκόσμιων πολιτισμών και η πολιτική επιστήμη τους παρέχει τη δυνατότητα να αναλύουν τις συνέπειες των διεθνών γεγονότων.

Πτυχίο Διεθνών Σπουδών και Πολιτικών Επιστημών

Link Campus University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ιταλία Ρώμη

Το Πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων προσφέρει δύο διαφορετικές ειδικότητες: Πολιτική

Πτυχίο Διεθνών Μελετών Ανάπτυξης

Mendel University in Brno
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Φεβρουάριος 2020 Τσεχία Brno-sever

Πρόγραμμα σπουδών Bachelor International Οι Διεθνείς Εδαφικές Μελέτες προσανατολίζονται στην απόκτηση πολύπλοκων γνώσεων σχετικά με τα προβλήματα των αναπτυσσόμενων χωρών και περιφερειών, κυρίως οικονομικού, περιβαλλοντικού, κοινωνικού, πολιτιστικού και πολιτικού χαρακτήρα.

Πτυχίο Παγκόσμιων και Διεθνών Σπουδών

Carleton University Undergraduate
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Καναδάς Οτάβα

Το πρόγραμμα Bachelor of Global and International Studies (BGInS) του Carleton εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα και την θέση του Carleton για την παροχή προπτυχιακών σπουδών σε παγκόσμια και διεθνή θέματα που μπορούν να σας δώσουν πλεονέκτημα στη σημερινή αγορά εργασίας, όπως η παγκόσμια ανάπτυξη, οι παγκόσμιες ανισότητες και η κοινωνική αλλαγή, πολιτική, κλπ.

Πτυχίο Παγκόσμιων και Αναπτυξιακών Μελετών

Jagiellonian University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Οκτώβριος 2019 Πολωνία Κρακοβία

Οι Παγκόσμιες και Αναπτυξιακές Μελέτες είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που στοχεύει στο να εξοπλίσει τους μαθητές με τη θεμελιώδη κατανόηση των διεργασιών της παγκοσμιοποίησης σε διάφορους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας: δίκαιο, πολιτική, οικονομία, ιστορία, κοινωνικές σχέσεις, πολιτισμός και επικοινωνία.

Πτυχίο Διεθνών Σπουδών

Ohio Wesleyan University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Delaware

Ο χαρακτηριστικός διεθνής σπουδαστής του Ohio Wesleyan επικεντρώνεται στην εμπειρία και τις συνδέσεις. Ως φοιτητής, έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκτήσετε πραγματική εμπειρία μέσω πρακτικών και ερευνητικών προγραμμάτων στην Ουάσιγκτον, DC και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Bachelor of Sicence στις παγκόσμιες μελέτες

Boyce College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Ιανουάριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Λούισβιλ

Ενώ ο κόσμος ισοπεδώνει και οι αποστάσεις από τη μια χώρα στην άλλη μειώνονται, οι πολιτισμοί εξακολουθούν να ποικίλλουν και οι μαθητές πρέπει να είναι σε θέση να διασχίζουν αποτελεσματικά αυτούς τους πολιτισμούς προκειμένου να ζήσουν, να εργαστούν και να εξυπηρετήσουν όσους έχουν ανάγκη. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του πτυχίου, οι φοιτητές θα μπορούν να εργάζονται σε διάφορες θέσεις σε όλο τον κόσμο σε επιχειρήσεις, κυβερνητικές υπηρεσίες, ανακούφιση και αναπτυξιακούς οργανισμούς και να εξυπηρετούν σε παραδοσιακές αποστολές και εκκλησίες.

Πτυχίο Παγκόσμιων Σπουδών

Lawrence University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Appleton

Στις Παγκόσμιες Μελέτες διερευνάμε ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών, πολιτικών, θρησκευτικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων που προκύπτουν όταν σκεφτόμαστε τον κόσμο ως ένα διασυνδεδεμένο σύνολο. Αυτός ο διεπιστημονικός διευθυντής θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίζετε ερωτήματα που δεν περιορίζονται σε μία χώρα ή περιοχή, αλλά να σκέφτεστε τις ερωτήσεις σας από μια παγκόσμια προοπτική. Ταυτόχρονα, αναζητούμε τρόπους ώστε οι παγκόσμιες προοπτικές να αλλάξουν την άποψή μας για τα τοπικά ζητήματα που σχετίζονται με την κοινότητά μας.

Πτυχίο Κοινωνικών Επιστημών στις Ασιατικές και Διεθνείς Σπουδές

City University of Hong Kong
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Χονγκ Κονγκ Kowloon Tong

Το πρόγραμμα στις Ασιατικές και Διεθνείς Σπουδές (AIS) διερευνά το συναρπαστικό κεντρικό άξονα της Ασίας (συμπεριλαμβανομένου του Χονγκ Κονγκ) στις παγκόσμιες υποθέσεις, βοηθώντας τους μαθητές να καλλιεργούν γνώσεις σχετικά με την πολιτική, τους πολιτισμούς, τις οικονομίες και τις κοινωνίες αυτής της δυναμικής περιοχής.