Συγκρίνετε Μερικής Παρακολούθησης Πτυχιακά Προγράμματα σε Διαχείριση Τεχνών στην Αυστραλία 2020

Η απόκτηση ενός πτυχίου επιτυγχάνεται με την ολοκλήρωση των απαραίτητων σπουδών που προσφέρονται από το κολλέγιο ή το πανεπιστήμιο που θα εγγραφείς. Η ολοκλήρωση αυτών των σπουδών μπορεί να διαρκέσει από τρία έως επτά… περαιτέρω

Η απόκτηση ενός πτυχίου επιτυγχάνεται με την ολοκλήρωση των απαραίτητων σπουδών που προσφέρονται από το κολλέγιο ή το πανεπιστήμιο που θα εγγραφείς. Η ολοκλήρωση αυτών των σπουδών μπορεί να διαρκέσει από τρία έως επτά έτη, ανάλογα με το πού θα αναζητήσεις το πτυχίο σου.

διαχείριση των Τεχνών περιλαμβάνει τη δημιουργία, τη λειτουργία και την ανάπτυξη διαφόρων ειδών των τεχνών και των πολιτιστικών οργανισμών, όπως οι εταιρείες χορού, ορχήστρες, γκαλερί, ιδρύματα πολιτιστικής κληρονομιάς, τα μουσεία και την εκτέλεση κέντρα τεχνών. Τέχνες διαχειριστές χτίσει γέφυρες ανάμεσα στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

Η Αυστραλία έχει επτά από τις 100 κορυφαίες ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο! Αυστραλία βρίσκεται πάνω από την συμπαθεί της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Ιαπωνίας, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση στο Universitas 2012 U21 Κατάταξη εθνικά συστήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ξεκινήστε Σήμερα Καλύτερα Μερικής Παρακολούθησης Πτυχία σε Διαχείριση Τεχνών στην Αυστραλία 2020

Διαβάστε Λιγότερα
Australian Institute of Music
Sydney, Αυστραλία

Το Bachelor of Music στη Διαχείριση Τεχνών θα μιλήσει σε τόμους.

Το Bachelor of Music στη Διαχείριση Τεχνών θα μιλήσει σε τόμους. -
Bachelor
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)