σε Διαχείριση Ποιότητας 2020 Πτυχίο

Ένα πρόγραμμα σπουδών που συνήθως διαρκεί τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί, το πτυχίο πανεπιστημίου είναι ένα από τα πιο απονέμονται βαθμοί, επειδή είναι συχνά απαραίτητη για να συνεχίσει περαιτέρω εκπαίδευση. Ένα π… περαιτέρω

Ένα πρόγραμμα σπουδών που συνήθως διαρκεί τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί, το πτυχίο πανεπιστημίου είναι ένα από τα πιο απονέμονται βαθμοί, επειδή είναι συχνά απαραίτητη για να συνεχίσει περαιτέρω εκπαίδευση. Ένα πρόγραμμα αυτού του είδους μπορεί να επικεντρωθεί στην επιστήμη, την τέχνη, τα μαθηματικά, ανθρωπιστικές ή μια σειρά από άλλες περιοχές της μελέτης.

Τι είναι ένα Bachelor στη Διοίκηση Ποιότητας; Αυτό το είδος του πτυχίου δίνει στους φοιτητές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο της ποιότητας. Μέσα από τις κατηγορίες, όπως η μηχανική για την ποιότητα, τη βιομηχανική ασφάλεια, στατιστικού ελέγχου διεργασιών, συστήματα ποιότητας, τα οικονομικά της ποιότητας, την παρακολούθηση μετά τη διάθεση στην αγορά και τον έλεγχο για την ποιότητα, οι μαθητές μαθαίνουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αύξηση της παραγωγικότητας για την κατασκευή ή βιομηχανική επιχείρηση. πτυχία κάποιου πανεπιστημίου με αυτόν τον τομέα της εστίασης δώσει μια πιο γενική προσέγγιση για τη διαχείριση της ποιότητας.

Έχοντας ένα πτυχίο στη διαχείριση της ποιότητας είναι ευεργετική για πολλούς μαθητές επειδή δείχνει εργοδότες είναι σε θέση να βοηθήσει να κρατήσει τη φήμη κορυφαία εγκοπή της εταιρείας μέσω της σε βάθος τη διασφάλιση της ποιότητας. Πολλές θέσεις entry-level και τα μέσα διαχείρισης απαιτούν πτυχίο.

Όπως θα εξετάσει την επιδίωξη αυτό το βαθμό, θα πρέπει να εξετάσει το κόστος. Η διδασκαλία μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό με βάση το σχολείο και το μαθητή. Για παράδειγμα, ένα πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να έχουν διαφορετικό κόστος για τους φοιτητές στην κατάσταση, out-of-κράτος φοιτητών και διεθνείς φοιτητές.

Μόλις έχετε ένα Bachelor στη Διοίκηση Ποιότητας, μπορεί να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα σε μια σειρά από τομείς. Ποιότητα επιθεωρητές ελέγχου και διαχειριστικές σύμβουλος είναι δύο κοινές τίτλους για τους αποφοίτους με αυτό ή παρόμοιο βαθμό. Πολλές εταιρείες που κατασκευάζουν ένα προϊόν πρέπει να έχουν την ποιότητα των μηχανικών διασφάλισης.Αυτός ο βαθμός θα μπορούσε επίσης να σας προετοιμάσει για να ακολουθήσει ένα μεταπτυχιακό, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διευθυντικές θέσεις σε παρόμοιο τομέα.

Αισθάνεστε αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για σας; Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
University of Johannesburg
Johannesburg , South Africa

Ο στόχος του τίτλου σπουδών είναι να αναπτύξει τις εφαρμοσμένες και γνωστικές ικανότητες του φοιτητή στην απόκτηση, ερμηνεία, κατανόηση και εφαρμογή αρχών διαχείρισης της ποιό ... +

Ο στόχος του τίτλου σπουδών είναι να αναπτύξει τις εφαρμοσμένες και γνωστικές ικανότητες του φοιτητή στην απόκτηση, ερμηνεία, κατανόηση και εφαρμογή αρχών διαχείρισης της ποιότητας. -
Bachelor
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Αγγλικά
Ιανουάριος 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)