516 Bachelor Προγράμματα σε Διαχείριση Επιχειρήσεων 2024

Bachelor Προγράμματα σε Διαχείριση Επιχειρήσεων 2024Filter
    • Barcelona, Ισπανία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα Bachelor in NeuroBusiness. Πάνω από τρία χρόνια, οι μαθητές εξερευνούν τη διαχείριση, τα οικονομικά, τις ψηφιακές στρατηγικές και πολλά άλλα, ενσωματώνοντας τις αρχές της νευροεπιστήμης. Με εξατομικευμένη καθοδήγηση, επισκέψεις σε εταιρείες και masterclasses, οι απόφοιτοι αποκτούν πρακτική εμπειρία. Από ανθρώπινους πόρους έως οικονομική διαχείριση, αυτό το πρόγραμμα εξοπλίζει τους μαθητές με βασικές δεξιότητες για να διαπρέψουν στο σημερινό δυναμικό επιχειρηματικό τοπίο.

    • Marshall, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    2 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αποκτήστε το πτυχίο σας στη Διοίκηση Αγροτικών Επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου με Southwest Minnesota State University για να προετοιμαστείτε για επιτυχία σε όλους τους τομείς της γεωργίας και των επιχειρήσεων. Η κύρια περιλαμβάνει 20 μαθήματα στο μάρκετινγκ, τη λογιστική και πολλά άλλα, μαζί με μια συγκέντρωση γεωργικών οικονομικών. Με την υποστήριξη του Mustang Promise, αυτό το πρόγραμμα σας εξοπλίζει με δεξιότητες για ρόλους στις πωλήσεις αγροχημικών, τη διαχείριση αγροκτημάτων και άλλους τομείς μετά την αποφοίτησή σας. Παρακολουθήστε μαθήματα εξ ολοκλήρου online, ολοκληρώνοντας σε 2-4 χρόνια. Μάθε περισσότερα!

    • Geneva, Ελβετία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ακολουθήστε μια διεθνή καριέρα στις παγκόσμιες επιχειρήσεις και αναπτύξτε τις απαραίτητες δεξιότητες διαχείρισης για τη λειτουργία και τη λήψη αποφάσεων σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον σε τομείς όπως το HR, το μάρκετινγκ, οι δημόσιες σχέσεις ή η Logistics. Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να επιτύχουν ΔΥΟ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ταυτόχρονα σε 3 χρόνια στη Γενεύη: Πτυχίο Διεθνούς Διοίκησης από την IUG και πτυχίο BSc (Hons) Business Management που απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Plymouth, UK.

    • Online USA

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    16 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Εργαστείτε στη διαχείριση, τη συμβουλευτική ή την ιδιοκτησία μικρών επιχειρήσεων με το διαδικτυακό πτυχίο BBA - Business Management του King University. Ακονίστε τις δεξιότητές σας στην επίλυση προβλημάτων και στην επικοινωνία καθώς μελετάτε οικονομικά, ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου, διοικητική λογιστική, εταιρικά οικονομικά, επιχειρηματικό δίκαιο και πολλά άλλα. Αυτό το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από το ACBSP.

    • Online USA

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Προετοιμαστείτε να είστε ηθικός ηγέτης με ευρεία κατανόηση της διαχείρισης επιχειρήσεων με το διαδικτυακό BS in Business Management από το Πανεπιστήμιο Carlow. Οι μικρές τάξεις του προγράμματος, οι πολιτικές μεταφοράς πιστώσεων και η ανταπόκριση σχολών βοηθούν τους μαθητές μας να πετύχουν. Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να μεταβούν απρόσκοπτα από τη διαδικτυακή μελέτη στη διαπροσωπική μάθηση, εάν αλλάξουν οι ανάγκες τους. Τα ευέλικτα μαθήματα επιτρέπουν στους μαθητές να διπλασιάσουν τις σπουδές τους ή να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα ταχείας MBA, ενώ διατηρούν επαγγελματικές υποχρεώσεις.

  • Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αναπτύξτε τις ικανότητές σας και επιταχύνετε την καριέρα σας στη Διεθνή Διοίκηση

    • Aurora, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    2 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το online Bachelor of Business Management του Πανεπιστημίου Aurora εκπαιδεύει τους φοιτητές να είναι στρατηγικοί ηγέτες σε ένα ευρύ φάσμα οργανωτικών πλαισίων.Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων στους ανθρώπινους πόρους, το μάρκετινγκ και τις λειτουργίες.Οι μαθητές μπορούν να μεταφέρουν έως και 90 μονάδες και να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σε μόλις δύο χρόνια.Οι απόφοιτοι είναι προετοιμασμένοι για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομίας διαχείρισης και ηγεσίας σε επιχειρήσεις, κυβέρνηση, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και πολλά άλλα.

    • Hull, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Εκπαιδευτείτε για να γίνετε ο κρίσιμος κρίκος που συνδέει μια παγκόσμια επιχειρηματική αλυσίδα μαζί. Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τη συμμετοχή ενός οργανισμού σε παγκόσμιες και διεθνείς αλυσίδες εφοδιασμού. Χρησιμοποιώντας εγκαταστάσεις όπως το Technology Innovation Hub μας, θα ανακαλύψετε πώς οι τεχνικές διαχείρισης και οι αλυσίδες εφοδιασμού κρατούν τις επιχειρήσεις σε κίνηση. Θα μελετήσετε εξειδικευμένες ενότητες σχετικά με τη διαχείριση προμηθειών και προμηθειών, τα παγκόσμια logistics και τη διαχείριση λιμένων και τη βιωσιμότητα της αλυσίδας εφοδιασμού και το περιβάλλον. Και θα καταλάβετε επίσης πώς λειτουργούν οι επιχειρήσεις στο σύνολό τους – μαθαίνοντας διάφορες λειτουργίες. Θα χρησιμοποιήσουμε έργα, μελέτες περιπτώσεων και συνεργασίες του κλάδου για να σας δείξουμε πώς αυτά που μαθαίνετε εφαρμόζονται πραγματικά στον πραγματικό κόσμο. Κάντε συνδέσεις με επαγγελματικά δίκτυα της βιομηχανίας, επιχειρηματίες με ομοϊδεάτες και εταιρικούς συνεργάτες στο πρόσφατα βελτιωμένο Business Lounge μας. Σε βολική τοποθεσία στο Business School, είναι ένας ζωντανός κόμβος για τους οργανισμούς να συνεργάζονται και να εργάζονται δημιουργικά, καθώς και να συμβάλλουν στη δημιουργία δεσμών με τα προγράμματά μας, συμπεριλαμβανομένων ευκαιριών τοποθέτησης και ζωντανών επιχειρηματικών έργων που ενσωματώνονται σε όλη τη διάρκεια των σπουδών σας. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός χώρος για τους μαθητές μας να συναντηθούν, να μάθουν και να αφήσουν εντύπωση στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, θέτοντας τα θεμέλια για τη μελλοντική σας καριέρα – όλα στην πανεπιστημιούπολη.

    • Online

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    36 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Στον σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο, οι απαιτήσεις του κλάδου απαιτούν ένα ποικίλο και ευέλικτο σύνολο δεξιοτήτων από πιθανούς προσλήψεις. Αυτό κάνει την επιλογή της σωστής εκπαίδευσης πιο σημαντική από ποτέ. Στο IU, προσφέρουμε ολοκληρωμένα, συνεχώς εξελισσόμενα μαθήματα ως μέρος του πτυχίου Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της IU. Χτίστε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να γίνετε περιζήτητος επαγγελματίας, ικανός να εκτελέσει με επιτυχία πολλούς διαφορετικούς επιχειρηματικούς ρόλους. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές σας και θα σας προετοιμάσει για την καριέρα της επιλογής σας, οπουδήποτε θέλετε – από εταιρείες στον κόσμο της τεχνολογίας έως ΜΚΟ. Και το καλύτερο μέρος; Μπορείτε να το κάνετε από την άνεση του σπιτιού σας, εντελώς online.

    • Berlin, Γερμανία
    • Potsdam, Γερμανία

    Πλήρης απασχόληση

    36 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Με αυτό το παγκόσμιο και προσανατολισμένο στην καριέρα πτυχίο επιχειρήσεων, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία στη Γερμανία και στο εξωτερικό για να διαμορφώσετε το μέλλον σας στη διαχείριση διεθνών επιχειρήσεων. Από το διεθνές επιχειρηματικό δίκαιο μέχρι τη στρατηγική διαχείριση και τη διαπολιτισμική επικοινωνία, θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να χτίσετε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Θα αποκτήσετε μια σειρά από ικανότητες. διαπολιτισμικές, ψηφιακές και γενικές επιχειρηματικές ικανότητες. Αυτό περιλαμβάνει τη διαχείριση της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού, το διεθνές μάρκετινγκ, την ηθική, την ηγεσία και τη χρηματοδότηση.

    • Grenoble, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Grenoble IAE «s Bachelor στη Διοίκηση είναι το 3ο έτος του βαθμού Οικονομίας και Διοίκησης και το πρώτο βήμα στο Graduate School of Management μας Pathway . Η αποστολή του είναι να επιτρέψει στους μαθητές να αποκτήσουν θεμελιώδεις δεξιότητες διαχείρισης για την προετοιμασία ενός μεταπτυχιακού τίτλου στις Διοικητικές Επιστήμες με αποτέλεσμα εξειδικευμένες ή γενικές θέσεις διαχείρισης. Όλες οι πτυχές της διαχείρισης καλύπτονται από τεχνική άποψη, αλλά και μέσω μιας εννοιολογικής προσέγγισης που στοχεύει στην ανάπτυξη της ανοιχτής σκέψης και της ικανότητας σκέψης που είναι βασικές για τις διοικητικές θέσεις. Το μονοετές πτυχίο στη διαχείριση προορίζεται για φοιτητές που έχουν ήδη ολοκληρώσει 120 μονάδες ECTS σε ένα μάθημα που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις και έχουν τουλάχιστον πιστοποιημένο επίπεδο B2 στα αγγλικά.

    • Wrexham, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Brussels, Βέλγιο
    • Wiltz, Λουξεμβούργο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το 3ετές μας πρόγραμμα πανεπιστημίου πλήρους απασχόλησης είναι ένα μακροπρόθεσμο επιχειρηματικό πρόγραμμα σπουδών με επιλογή 4 ειδικοτήτων στο τελευταίο έτος σπουδών: Business, International Business Management, Management of Technology και Management of AI & Machine Learning. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν αυτό το ακαδημαϊκό ταξίδι θα είναι έτοιμοι να γίνουν μελλοντικοί ηγέτες για τη διαχείριση διεθνών έργων στη σημερινή οικονομία της τεχνολογίας. UBI Business School έχει καταταχθεί #26 παγκοσμίως από την QS Executive MBA Rankings στην κατηγορία των κοινών προγραμμάτων EMBA και κέρδισε μια συνολική κατάταξη 5 Αστέρων.

    • Amsterdam, Κάτω Χώρες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Έχουμε επιχειρήσεις στον πυρήνα μας. Inter College Business School είναι αφιερωμένο στο να εμπνεύσει το επιχειρηματικό μυαλό του αύριο. Ιδρύθηκε το 1979, το σχολείο διαθέτει πολυετή πείρα στην παροχή εξατομικευμένων μαθημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA) - κατασκευασμένα από επιχειρηματίες. Ως μαθητής του Inter College Business School , θα διασφαλίσουμε ότι οι ιδέες και τα ταλέντα σας θα μετατραπούν σε δράση και πρακτική εμπειρία - καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εφαρμόσετε την αξία. Το πολύπλευρο μάθημα σημαίνει ότι θα μελετήσετε τα πάντα, από το μάρκετινγκ, τα οικονομικά, το HR και τη διαχείριση έργων έως το επιχειρηματικό δίκαιο, τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές, τη χρηματοοικονομική διαχείριση και την εταιρική διακυβέρνηση.

    • Antwerp, Βέλγιο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ετοιμαστείτε για το επαγγελματικό σας μέλλον! Μάθετε τι κάνει τις επιχειρήσεις να ευδοκιμούν στην παγκόσμια αγορά. Και ανακαλύψτε ποιος θα είναι ο τέλειος ρόλος σας. Εξασκηθείτε στο επιχειρηματικό μας εργαστήριο, εφαρμόζοντας όσα μαθαίνετε σε πραγματικά σενάρια. Εγγραφείτε στη διεθνή τάξη μας και ετοιμαστείτε για καριέρα με παγκόσμιες προοπτικές!