BACHELORSTUDIES

σε Διαχείριση Εγκαταστάσεων 2020/2021 Πτυχίο

Ένα πτυχίο είναι συνήθως το πρώτο πτυχίο που αποκτήθηκε σε ακαδημαϊκή σταδιοδρομία ενός μαθητή. Προγράμματα συνήθως παρέχουν μια γενική εκπαίδευση κολλεγίων καθώς και προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες σε μια επιλεγμένη περιοχή ειδικότητας. Ο βαθμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την είσοδο σε ένα επιθυμητό επάγγελμα ή να θέσουν τις βάσεις για περαιτέρω μελέτη στο επίπεδο του πλοιάρχου.

 

Τι είναι ένα Bachelor στη Διοίκηση Διευκόλυνσης; Διευκόλυνση διαχειριστές επιβλέπει τις λειτουργίες ενός φυσικού περιβάλλοντος, μέσω του συντονισμού των υπηρεσιών υποστήριξης του οργανισμού. Μπορούν να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες και οι εργαζόμενοι είναι άνετα έτσι ώστε οι επιχειρηματικές δραστηριότητες μπορεί να ρέει ομαλά. Βιογραφικό κέντρα στην κατανόηση των αναγκών των ιδιοκτητών εγκαταστάσεων και ενοικιαστές, καθώς και την ενσωμάτωση της τεχνολογίας, τις διαδικασίες και το προσωπικό των υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών αυτών. Οι γενικές σπουδές επιχειρήσεων σε συνδυασμό με την εκπαίδευση σε συστήματα δόμησης.Μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν τις αρχές διαχείρισης εγκαταστάσεων, των δεξιοτήτων διαχείρισης του έργου, το σχεδιασμό και ανάπτυξη ακινήτων, στατιστικά, οικονομικά, και τα συστήματα ΘΑΚΨ (θέρμανση, εξαερισμός, κλιματισμός και ψύξη).

 

Οφέλη του προγράμματος περιλαμβάνουν την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της ικανότητας επίλυσης προβλημάτων. Αυτές οι δεξιότητες διαχείρισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη σημαντικών στόχων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

 

Το κόστος της επιδίωξης ενός Bachelor στη Διοίκηση Διευκόλυνση διαφέρει από το ένα σχολείο στο άλλο, ανάλογα με τις απαιτήσεις τοποθεσία και το πρόγραμμα σπουδών. Ευκαιρίες υπάρχουν σε παγκόσμια κλίμακα. Οι μαθητές πρέπει να ερευνήσουν τις επιλογές τους και να επιλέξετε την επιλογή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τους στόχους τους.

 

Οι απόφοιτοι μπορούν να αναμένουν ένα φωτεινό προοπτικές για σταδιοδρομία στον τομέα αυτό. Οι επιχειρήσεις, νοσοκομεία, αεροδρόμια, ξενοδοχεία και χώρους εκδήλωση πρέπει όλοι καταρτισμένους επαγγελματίες για να συντονίσουν τις υπηρεσίες για τις εγκαταστάσεις τους.Δείγμα θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν διευθυντής ή το σχεδιασμό των τεχνολογιών κτιρίου, διευθυντής της εγκατάστασης ή διευθυντής, διευθυντής και διοικητικών υπηρεσιών. Δεξιότητες μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε θέσεις εργασίας σε συναφείς διοικητικές θέσεις, όπως η αρχιτεκτονική και η κατασκευή σχεδιασμό ή αναλυτής συστημάτων. Πρόσθετες ηγετικές θέσεις είναι διαθέσιμες σε οργανισμούς τροφοδοσία, καθαριότητα και ασφάλεια. Οι απόφοιτοι μπορούν να επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για να ξεκινήσουν τις δικές τους εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

 

Πάρτε το πρώτο βήμα προς μια συναρπαστική και ενδιαφέρουσα καριέρα. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

 

3 Τα αποτελέσματα σε Διαχείριση Εγκαταστάσεων Filter

BBA στη Διεθνή Διευκόλυνση Διευκόλυνσης

Breda University of Applied Sciences
Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)
<
Πλήρες ωράριο
<
3&nbsp;-&nbsp;4 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Είσαι πραγματικός παίκτης με ανθρώπους και δεξιότητες διαχείρισης; Θέλετε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που είναι καλό για τους πελάτες και τους υπαλλήλους; Η Facility Manag ...

περαιτέρω

BSc (Hons) στη διαχείριση εγκαταστάσεων και εργασιακών χώρων - Blended

Portobello Institute of Education
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
<
Πλήρες ωράριο
<
3 έτη
Αγγλικά
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό

Ενδιαφέρεστε για την προώθηση της καριέρας σας στη διαχείριση εγκαταστάσεων με ένα πτυχίο στις εγκαταστάσεις και τη διαχείριση χώρου εργασίας; Αυτός ο πτυχικός τίτλος έχει σχε ...

περαιτέρω

διαχείριση διεθνών εγκαταστάσεων

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Bachelor
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Ενδιαφέρεστε για τη διοίκηση επιχειρήσεων ή τη σκέψη για τη μελέτη ενός σχετικού με τη διαχείριση προγράμματος; Είστε δημιουργικοί, άνθρωποι ανθρώπων και καλός διοργανωτής; Στ ...

περαιτέρω