σε Διαχείριση Ασφάλειας 2020 Πτυχίο

Τα προγράμματα πτυχίου μπορούν να επιτρέψουν στους μαθητές να προετοιμαστούν για μια δια βίου σταδιοδρομία σε πολλά υποσχόμενα πεδία. Για να αποκτήσετε πτυχίο, είναι συνήθως απαραίτητο να ολοκληρώσετε γενικά μαθήματ… περαιτέρω

Τα προγράμματα πτυχίου μπορούν να επιτρέψουν στους μαθητές να προετοιμαστούν για μια δια βίου σταδιοδρομία σε πολλά υποσχόμενα πεδία. Για να αποκτήσετε πτυχίο, είναι συνήθως απαραίτητο να ολοκληρώσετε γενικά μαθήματα σε τομείς όπως η μαθηματική, η ιστορία και η επιστήμη. Μπορεί επίσης να απαιτεί εντατικότερες τάξεις σε μια περιοχή που επιλέγεται από τον φοιτητή, γνωστή συνήθως ως σημαντικό πεδίο σπουδών.

Τι είναι το Bachelor στη Διαχείριση Ασφάλειας; Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν να διατηρήσουν τους άλλους ασφαλείς μπορεί να ενδιαφέρονται να επιλέξουν τη διαχείριση της ασφάλειας ως τον κύριο τομέα σπουδών τους. Πολλά προγράμματα θα έχουν φοιτητές να λάβει μια ποικιλία μαθημάτων στα τμήματα διαχείρισης της επιστήμης της υγείας και των επιχειρήσεων. Η διεξοδική κατανόηση της ασφάλειας στο χώρο εργασίας, της αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και των μεθόδων πρόληψης ατυχημάτων τυπικά μαθαίνεται μέσω μαθημάτων, με πολλά προγράμματα που ενθαρρύνουν τους μαθητές να ολοκληρώσουν μια άσκηση πρακτικής εμπειρίας.

Η μελέτη του πεδίου της διαχείρισης της ασφάλειας μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν σημαντικές δεξιότητες που μπορούν να τους ωφελήσουν στο χώρο εργασίας και στην εγχώρια ζωή τους. Αυτές οι δεξιότητες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν πρόληψη ατυχημάτων, αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης και γενικές δεξιότητες υγείας και υγιεινής.

Το μήκος και το κόστος ολοκλήρωσης ενός πτυχίου στη διαχείριση της ασφάλειας θα εξαρτηθεί από το σχολείο και το πρόγραμμα που επιλέγεται. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να έρχονται σε επαφή με τα σχολεία ξεχωριστά για να μάθουν για το κόστος και τις απαιτήσεις του προγράμματος.

Εκείνοι που ολοκληρώνουν το πτυχίο τους στη διαχείριση της ασφάλειας μπορούν να είναι κατάλληλοι για θέσεις εργασίας όπως διαχειριστές ασφάλειας, συντονιστές πρόληψης απώλειας, βιομηχανικοί υγιεινοί, διαχειριστές ασφάλειας και υγείας, διευθυντές διαχείρισης έκτακτης ανάγκης, ειδικοί πρόληψης ατυχημάτων και πολλά άλλα. Πολλές βιομηχανίες τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα αναμένεται να προσλάβουν αυτές τις θέσεις. Ένα πτυχίο στη διαχείριση της ασφάλειας μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να προετοιμαστούν για μια επιτυχημένη και μακρόχρονη σταδιοδρομία.

Ξεκινήστε με το πτυχίο πτυχίου στη διαχείριση της ασφάλειας. Υπάρχουν συνήθως πολλά προγράμματα που προσφέρουν ευέλικτα μαθήματα για να ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας, είτε στην πανεπιστημιούπολη είτε στο διαδίκτυο. Για να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
Northeastern State University
Tahlequah , USA + 2 Περισσότερα

Το Περιβάλλοντος, Υγιεινής και διαχείρισης μεγάλων Ασφάλειας είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για την επαγγελματική σταδιοδρομία ... +

Το Περιβάλλοντος, Υγιεινής και διαχείρισης μεγάλων Ασφάλειας είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για την επαγγελματική σταδιοδρομία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε: ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς, τοπικούς και φυλετικές κυβερνήσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες, τη βιομηχανία, και άλλες ιδιωτικές εταιρείες . -
Bachelor
Πλήρης παρακολούθηση
Αγγλικά
Σεπτέμβριος 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)