$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε Πτυχιακά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες 2022 στις Ηνωμένες Πολιτείες Φλόριντα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Το πτυχίο πανεπιστημίου είναι μια μετα-δευτεροβάθμια πτυχίο που χορηγείται μετά την ολοκλήρωση της 120 μονάδες. Διαρκεί συνήθως οκτώ εξάμηνα για την ολοκλήρωση πτυχίο. Κατά τη συμπλήρωση μιας προπτυχιακό μάθημα, οι υπο… περαιτέρω

Το πτυχίο πανεπιστημίου είναι μια μετα-δευτεροβάθμια πτυχίο που χορηγείται μετά την ολοκλήρωση της 120 μονάδες. Διαρκεί συνήθως οκτώ εξάμηνα για την ολοκλήρωση πτυχίο. Κατά τη συμπλήρωση μιας προπτυχιακό μάθημα, οι υποψήφιοι πρέπει να μελετήσουν μαθήματα γενικής και επέλεξε ένα σημαντικό συγκεκριμένο θέμα. Πτυχίο μπορεί επίσης να κληθεί ένα απολυτήριο σε ορισμένες χώρες.

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Επιστήμης Τροφίμων μαθητές μαθαίνουν τις επιστημονικές αρχές πίσω από την επεξεργασία τροφίμων, την αποθήκευση, τη συσκευασία και τη διανομή. Μελετούν διατροφή του ανθρώπου, της χημείας τροφίμων, μικροβιολογία, και την ανθρώπινη υγεία και την ασφάλεια.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια μεγάλη χώρα στη Βόρεια Αμερική, που συχνά αναφέρεται ως το "USA ", το "ΗΠΑ ", το "Ηνωμένες Πολιτείες ", "America ", ή απλά "η Τα κράτη ". Τα αμερικανικά κολλέγια που χρηματοδοτούνται από το "δίδακτρα " που χρεώνονται στο φοιτητή, το οποίο συχνά είναι αρκετά ακριβά, πολύ συχνά φθάνει σε δεκάδες χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

Ζητήστε Πληροφορίες Πτυχία σε Διατροφικές Επιστήμες στις Ηνωμένες Πολιτείες Φλόριντα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2022

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
Florida Agricultural and Mechanical University
Tallahassee, Ηνωμένες Πολιτείες

Η Επιστήμη των Τροφίμων αγγίζει τη ζωή κάθε ατόμου, γιατί το φαγητό είναι απαραίτητο για τη ζωή. Οι Επιστήμονες Τροφίμων εφαρμόζουν επιστήμες όπως η βιολογία, η χημεία, η φυσι ... +

Η Επιστήμη των Τροφίμων αγγίζει τη ζωή κάθε ατόμου, γιατί το φαγητό είναι απαραίτητο για τη ζωή. Οι Επιστήμονες Τροφίμων εφαρμόζουν επιστήμες όπως η βιολογία, η χημεία, η φυσική, η βιοτεχνολογία, η μικροβιολογία, η μηχανική και τα μαθηματικά στα τρόφιμα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα φαγητά που καταναλώνονται είναι ασφαλή και παράγοντες όπως η γεύση, η θρεπτική αξία και η διάρκεια ζωής. -
Bachelor
Αγγλικά