$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε Πτυχιακά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2022

Ένα Πτυχίο είναι ένα δίπλωμα που απονέμεται από πανεπιστήμια και κολλέγια. Για να αποκτήσετε ένα πτυχίο, πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την απαραίτητη παρακολούθηση μαθημάτων που μπορεί να διαρκέσει από τρία έως επτά έτ… περαιτέρω

Ένα Πτυχίο είναι ένα δίπλωμα που απονέμεται από πανεπιστήμια και κολλέγια. Για να αποκτήσετε ένα πτυχίο, πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την απαραίτητη παρακολούθηση μαθημάτων που μπορεί να διαρκέσει από τρία έως επτά έτη, ανάλογα με το ίδρυμα εγγραφής.

επιστήμες τροφίμων χρησιμοποιεί χημεία, μικροβιολογία, της μηχανικής και της βιοχημείας για να βοηθήσει στην παραγωγή διαρκείας, θρεπτικά, και είναι εύκολα προσβάσιμο τροφίμων. Μελετώντας επιστήμες τροφίμων μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη μεγαλύτερης κατανόησης της ανάπτυξης των συστημάτων τροφίμων και πώς να δημιουργήσουν μια βιώσιμη πόρους τροφίμων για τις μελλοντικές γενιές.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια μεγάλη χώρα στη Βόρεια Αμερική, που συχνά αναφέρεται ως το "USA ", το "ΗΠΑ ", το "Ηνωμένες Πολιτείες ", "America ", ή απλά "η Τα κράτη ". Τα αμερικανικά κολλέγια που χρηματοδοτούνται από το "δίδακτρα " που χρεώνονται στο φοιτητή, το οποίο συχνά είναι αρκετά ακριβά, πολύ συχνά φθάνει σε δεκάδες χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2022

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
The University of Tennessee Knoxville
Κνόξβιλ, Ηνωμένες Πολιτείες

Από το 1972, το Τμήμα Επιστήμης των Τροφίμων είναι ο ηγέτης στη συμβολή στην ποιότητα, την ασφάλεια, την εμπορευσιμότητα και τη διαθεσιμότητα των τροφίμων μέσω της αριστείας σ ... +

Από το 1972, το Τμήμα Επιστήμης των Τροφίμων είναι ο ηγέτης στη συμβολή στην ποιότητα, την ασφάλεια, την εμπορευσιμότητα και τη διαθεσιμότητα των τροφίμων μέσω της αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την επέκταση. Τα εθνικά αναγνωρισμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μας προγράμματα προετοιμάζουν τους μαθητές για συναρπαστικές και ικανοποιητικές σταδιοδρομίες στη βιομηχανία, την κυβέρνηση και τον ακαδημαϊκό χώρο. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τον ιστότοπό μας και να μάθετε για το πρόγραμμα επιστήμης τροφίμων στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί. Η επιστήμη των τροφίμων είναι ένα συναρπαστικό πολυεπιστημονικό πεδίο με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας, της ασφάλειας και της διατροφής του παγκόσμιου εφοδιασμού τροφίμων. Είμαστε κάτι περισσότερο από φαγητό. μελετάμε ολόκληρη τη διαδικασία, από το σχεδιασμό μέχρι την πέψη και όλα τα ενδιάμεσα. Εδώ στο UT, θα μάθετε πώς φτάνει το φαγητό στο τοπικό παντοπωλείο. Το πρόγραμμά μας είναι κάτι περισσότερο από μάθηση με διάλεξη. Θα περάσετε ώρες σε εργαστήρια μαθαίνοντας τις ιδιότητες και τη σύνθεση του φαγητού. Εάν ενδιαφέρεστε για χημικές αντιδράσεις, για να κατανοήσετε πώς να αποτρέψετε τις ανακλήσεις τροφίμων ή να παρέχετε υγειονομική περίθαλψη σε έναν ασθενή, θα αφήσετε το UT προετοιμασμένο για να ανεβάσει την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Επιλογές πτυχίου Οι μαθητές με ειδίκευση στην επιστήμη των τροφίμων περνούν τα δύο πρώτα χρόνια αναπτύσσοντας επιστημονικές και γενικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για μαθήματα ανώτερης κατηγορίας. Τα απαιτούμενα μαθήματα επιστήμης περιλαμβάνουν βιολογία, χημεία, μαθηματικά, μικροβιολογία, διατροφή και φυσική. Το γενικό υπόβαθρο παρέχεται από μαθήματα που απαιτούνται για το VolCore και ένα εισαγωγικό μάθημα επιστήμης τροφίμων. Στο ανώτερο επίπεδο, οι μαθητές παρακολουθούν μαθήματα βιοχημείας, ανάλυσης τροφίμων, χημείας τροφίμων, μηχανικής τροφίμων και μικροβιολογίας τροφίμων. Το ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών μας σας δίνει την ευκαιρία να εστιάσετε τις ακαδημαϊκές σας σπουδές σε μία από τις τέσσερις συγκεντρώσεις που υποστηρίζουν τους επαγγελματικούς σας στόχους. Συγκεντρώσεις Επιστήμης Τροφίμων Συγκέντρωση Επιστήμης Αυτή η συγκέντρωση σας προετοιμάζει για μια καριέρα στη βιομηχανία τροφίμων σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό ή παγκόσμιο επίπεδο. Άλλες επιλογές μαθημάτων περιλαμβάνουν συσκευασία τροφίμων, διαδικασίες παραγωγής, χημεία τροφίμων, μικροβιολογία τροφίμων, κανονιστική και αισθητηριακή επιστήμη. Το Ινστιτούτο Τεχνολόγων Τροφίμων (IFT) εγκρίνει αυτήν τη συγκέντρωση και τα μαθήματά της. Προεπαγγελματική συγκέντρωση Οι μαθητές που ενδιαφέρονται για μια σταδιοδρομία στον τομέα της υγείας, όπως η οδοντιατρική, η ιατρική, το φαρμακείο ή η κτηνιατρική περίθαλψη, πρέπει να δηλώσουν αυτήν τη συγκέντρωση. Θα λάβετε τα απαιτούμενα μαθήματα για εισαγωγή σε μια επαγγελματική σχολή εκτός από τις βασικές απαιτήσεις μαθημάτων για πτυχίο Bachelor of Science στην Επιστήμη των Τροφίμων. Προεπαγγελματική συγκέντρωση 3 + 1 Παρόμοια με την Προεπαγγελματική μας συγκέντρωση, το Pre-Professional 3+1 απευθύνεται σε φοιτητές που γίνονται δεκτοί στο University of Tennessee Health Science Center (UTHSC) στο Μέμφις ή στο Πανεπιστήμιο του Tennessee College of Veterinary Medicine (UTCVM) πριν από την ολοκλήρωση πτυχίου. Θα λάβετε πίστωση για τις τελευταίες 30 ώρες προπτυχιακών μαθημάτων μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου έτους σας στο UTHSC ή το UTCVM. Πενταετής BS/MS Το Τενεσί προσφέρει ένα επιταχυνόμενο πενταετές πρόγραμμα συνδυασμένου πτυχίου/μεταπτυχιακού που θα σας επιτρέψει να υπολογίσετε 9 ώρες πτυχίου μεταπτυχιακών σπουδών τόσο για το πτυχίο όσο και για το μεταπτυχιακό στην επιστήμη των τροφίμων. -
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Πλήρες ωράριο
8 εξάμηνα
Αγγλικά
Ιαν. 2022
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
New Mexico State University
Las Cruces, Ηνωμένες Πολιτείες

Η Επιστήμη Τροφίμων είναι η χρήση μηχανικών, βιολογικών και φυσικών επιστημών για τη μελέτη της φύσης, της φθοράς, της επεξεργασίας και της βελτίωσης των τροφίμων για τους κατ ... +

Η Επιστήμη Τροφίμων είναι η χρήση μηχανικών, βιολογικών και φυσικών επιστημών για τη μελέτη της φύσης, της φθοράς, της επεξεργασίας και της βελτίωσης των τροφίμων για τους καταναλωτές. Η Τεχνολογία Τροφίμων είναι η εφαρμογή της επιστήμης των τροφίμων στην επιλογή, συντήρηση, συσκευασία, επεξεργασία, διανομή και χρήση ασφαλών, θρεπτικών, υγιεινών τροφίμων. -
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Πλήρες ωράριο
Μερικό ωράριο
4 έτη
Αγγλικά
Ιαν. 2022
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
 
Florida Agricultural and Mechanical University
Tallahassee, Ηνωμένες Πολιτείες

Η Επιστήμη των Τροφίμων αγγίζει τη ζωή κάθε ατόμου, γιατί το φαγητό είναι απαραίτητο για τη ζωή. Οι Επιστήμονες Τροφίμων εφαρμόζουν επιστήμες όπως η βιολογία, η χημεία, η φυσι ... +

Η Επιστήμη των Τροφίμων αγγίζει τη ζωή κάθε ατόμου, γιατί το φαγητό είναι απαραίτητο για τη ζωή. Οι Επιστήμονες Τροφίμων εφαρμόζουν επιστήμες όπως η βιολογία, η χημεία, η φυσική, η βιοτεχνολογία, η μικροβιολογία, η μηχανική και τα μαθηματικά στα τρόφιμα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα φαγητά που καταναλώνονται είναι ασφαλή και παράγοντες όπως η γεύση, η θρεπτική αξία και η διάρκεια ζωής. -
Bachelor
Αγγλικά
 

Κερδίστε υποτροφία αξίας έως $ 10000

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας.
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Rexburg, Ηνωμένες Πολιτείες

Η επιστήμη των τροφίμων χρησιμοποιεί τις αρχές της επιστήμης και της μηχανικής για να μελετήσει τα τρόφιμα, τη συντήρηση και την επεξεργασία της. ... +

Η επιστήμη των τροφίμων χρησιμοποιεί τις αρχές της επιστήμης και της μηχανικής για να μελετήσει τα τρόφιμα, τη συντήρηση και την επεξεργασία της. -
Bachelor
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
Cincinnati State
Cincinnati, Ηνωμένες Πολιτείες

Το πτυχίο Bachelor of Applied Science στην Επιστήμη της Μαγειρικής και της Επιστήμης Τροφίμων προετοιμάζει τους μαθητές να ενταχθούν στη βιομηχανία τροφίμων ως επιστήμονες και ... +

Το πτυχίο Bachelor of Applied Science στην Επιστήμη της Μαγειρικής και της Επιστήμης Τροφίμων προετοιμάζει τους μαθητές να ενταχθούν στη βιομηχανία τροφίμων ως επιστήμονες και τεχνολόγοι τροφίμων αρχικού επιπέδου ή να εισέλθουν σε σχετικούς επαγγελματικούς τομείς, όπως έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων, ποιοτικός έλεγχος και ασφάλεια των τροφίμων, κανονιστική συμμόρφωση, εποπτεία παραγωγής τροφίμων , και πωλήσεις ειδικών συστατικών. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών του πτυχιακού προγράμματος οι μαθητές επικεντρώνονται στις βασικές αρχές των μαγειρικών τεχνών. Οι μαθητές αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής και ψησίματος του Midwest Culinary Institute, υπό την επίβλεψη μελών της σχολής με επαγγελματική εμπειρία. Κατά το τρίτο και τέταρτο έτος, οι μαθητές επεκτείνουν τις δεξιότητες μαγειρικής και επιστήμης τροφίμων. Τα μαθήματα ανώτερου επιπέδου περιλαμβάνουν λειτουργικότητα συστατικών τροφίμων, σχεδιασμό και ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων, αισθητηριακή αξιολόγηση και δοκιμή, μικροβιολογία τροφίμων και άλλη προετοιμασία για επαγγελματική σταδιοδρομία. Οι μαθητές συμμετέχουν στη βιωματική μάθηση μέσω της συνεταιριστικής εκπαίδευσης σε κάθε έτος του προγράμματος πτυχίου. Οι μαθητές που επιθυμούν να μεταφέρουν πίστωση στο Cincinnati State για μαγειρικά μαθήματα που έχουν ολοκληρωθεί σε άλλο ίδρυμα πρέπει να συναντηθούν με τον Πρόεδρο του Προγράμματος. Η πίστωση μεταφοράς μαθημάτων μπορεί να είναι περιορισμένη, με βάση τη διαπίστευση του προγράμματος και την επιτυχία των μαθητών στην προηγούμενη μαγειρική. -
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Αγγλικά
 
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Μίτσιγκαν, Ηνωμένες Πολιτείες

Η Επιστήμη των Τροφίμων είναι ένας τομέας διεπιστημονικού προγράμματος που εφαρμόζει τη χημεία, τη μικροβιολογία, τη μηχανική και τη διατροφή για την ανάπτυξη νέων προϊόντων κ ... +

Η Επιστήμη των Τροφίμων είναι ένας τομέας διεπιστημονικού προγράμματος που εφαρμόζει τη χημεία, τη μικροβιολογία, τη μηχανική και τη διατροφή για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και διαδικασιών για τη βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων. Το πτυχίο επιστήμης τροφίμων είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Τεχνολόγων Τροφίμων. Πολλοί μαθητές συμμετέχουν σε πρακτική άσκηση σε εταιρείες τροφίμων και συναφείς βιομηχανίες. Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν πιστώσεις μαθημάτων για πρακτική άσκηση, ενώ αποκτούν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία. Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Ανθρώπινης Διατροφής διαθέτει επίσης πολλές υποτροφίες. -
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Αγγλικά
 
Purdue University College of Agriculture
West Lafayette, Ηνωμένες Πολιτείες

Μάθετε πώς να σχεδιάζετε και να διαχειρίζεστε μια μικρή αγροτική επιχείρηση. Μελετήστε τις αρχές της αειφόρου γεωργίας, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης μη επιβλαβών οργανι ... +

Μάθετε πώς να σχεδιάζετε και να διαχειρίζεστε μια μικρή αγροτική επιχείρηση. Μελετήστε τις αρχές της αειφόρου γεωργίας, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης μη επιβλαβών οργανισμών και του εδάφους. Διερευνήστε βιολογικά, τοπικά και αστικά συστήματα γεωργίας και μελετήστε την ανθεκτικότητα του αμερικανικού συστήματος τροφίμων. Αποκτήστε πρακτική εμπειρία στη νέα φοιτητική φάρμα του Πανεπιστημίου Purdue. -
Bachelor
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
Salem College
Winston-Salem, Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Σάλεμ προσφέρει πτυχίο επιστήμης στη βιοχημεία. Με ειδίκευση στη βιοχημεία, θα μάθετε τη βασική χημεία, βιολογία, φυσική και μαθηματικά που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε κ ... +

Ο Σάλεμ προσφέρει πτυχίο επιστήμης στη βιοχημεία. Με ειδίκευση στη βιοχημεία, θα μάθετε τη βασική χημεία, βιολογία, φυσική και μαθηματικά που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε και να λύσετε προβλήματα υγείας, περιβάλλοντος, ιατροδικαστικής και ασφάλειας τροφίμων σε μοριακό επίπεδο. -
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)