$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε Πτυχιακά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες 2022 στις Ηνωμένες Πολιτείες Bună Ziua στη Ρουμανία

Το πτυχίο πανεπιστημίου είναι ένα τετραετές πτυχίο και είναι το πρότυπο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Πτυχία Bachelor μπορεί να κερδίσει σε κρατικά πανεπιστήμια, στα ιδιωτικά πανεπιστήμι… περαιτέρω

Το πτυχίο πανεπιστημίου είναι ένα τετραετές πτυχίο και είναι το πρότυπο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Πτυχία Bachelor μπορεί να κερδίσει σε κρατικά πανεπιστήμια, στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, στα κολέγια της κοινότητας και μέσω του σε απευθείας σύνδεση πανεπιστήμια.

επιστήμες των τροφίμων επικεντρώνεται στη μελέτη της διατροφής, με έμφαση στη δημιουργία αξιόπιστων, βιώσιμων και ασφαλών πηγών τροφίμων. Η κατανόηση των επιστημών τροφίμων μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις στην τεχνολογία τροφίμων, καθώς και την παραγωγή και τη διατήρηση μιας υγιούς εφοδιασμού τροφίμων.

Η Ρουμανία είναι μια χώρα που βρίσκεται στη διασταύρωση της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που βρέχονται από τη Μαύρη Θάλασσα. Να πάρει στη Ρουμανία είναι εύκολη από όλες σχεδόν τις περιοχές του κόσμου, λόγω της θέσης της, καθώς και το γεγονός ότι εξυπηρετείται από μια σειρά από τύπους μεταφορών και των επιχειρήσεων. Ρουμανικά πανεπιστήμια προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στη ρουμανική, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Ζητήστε Πληροφορίες Πτυχία σε Διατροφικές Επιστήμες στις Ηνωμένες Πολιτείες Bună Ziua στη Ρουμανία 2022

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στη στη Ρουμανία
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Bună Ziua, Ρουμανία

Το πρόγραμμα πτυχίου INGINERIA OF FOOD PRODUCTS έχει ως γενικό στόχο την κατάρτιση τεχνολογικών ειδικών στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων. αυτό το πρόγραμμα λειτουργεί από τ ... +

Το πρόγραμμα πτυχίου INGINERIA OF FOOD PRODUCTS έχει ως γενικό στόχο την κατάρτιση τεχνολογικών ειδικών στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων. αυτό το πρόγραμμα λειτουργεί από το 2009, είναι διαπιστευμένο το 2015 και έχει διάρκεια 4 ετών σπουδών, ημερήσιο μάθημα με 240 μονάδες, σύμφωνα με τη Συμφωνία της Μπολόνια. -
Bachelor