$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε Πτυχιακά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες στη Νότια Αμερική 2022

Ένα πτυχίο είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Δίδεται σε όσους αφιερώσουν τρία έως έπτα έτη στη μελέτη ενός συγκεκριμένου προγράμματος. Ένα πτυχίο μπορεί να αποκτηθεί σε μια πληθώρα κλάδω… περαιτέρω

Ένα πτυχίο είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Δίδεται σε όσους αφιερώσουν τρία έως έπτα έτη στη μελέτη ενός συγκεκριμένου προγράμματος. Ένα πτυχίο μπορεί να αποκτηθεί σε μια πληθώρα κλάδων στις τέχνες και τις επιστήμες.

επιστήμες των τροφίμων είναι ένας κλάδος των εφαρμοσμένων επιστημών που επικεντρώνεται στο φυσικό μακιγιάζ των τροφίμων και τις βιολογικές εξελίξεις που πρέπει να γίνει, προκειμένου για τρόφιμα που πρόκειται να παραχθεί. Μελετώντας επιστήμες τροφίμων μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της μεταποίησης τροφίμων, καθώς και ασφαλή συσκευασία και διανομή τροφίμων.

Εκτείνονται σε πολλές χώρες και νησιωτικές περιοχές, τη Νότια Αμερική είναι κατ 'οίκον σε πολλές ισπανόφωνες χώρες. Εδώ, οι μαθητές μπορούν κυριολεκτικά να περπατήσετε μέσα από την ιστορία στην πορεία τους προς την κατηγορία και να απολαύσετε τον πολιτισμό των αρχαίων κοινωνιών. 

Δείτε όλα τα Πτυχιακά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες στη Νότια Αμερική 2022

Διαβάστε Λιγότερα
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Αργεντινή

Με τις γνώσεις του, το πτυχίο Επιστήμης Τροφίμων θα είναι σε θέση να εργαστεί σε: Σχεδιασμός και επίβλεψη της υγείας και της υγιεινής των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού που ... +

Με τις γνώσεις του, το πτυχίο Επιστήμης Τροφίμων θα είναι σε θέση να εργαστεί σε: Σχεδιασμός και επίβλεψη της υγείας και της υγιεινής των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού που σχετίζεται με την παραγωγή και εμπορία προϊόντων διατροφής. Ερμηνεία των αποτελεσμάτων ανάλυσης και προσδιορισμός της ποιότητας και της ικανότητας για την κατανάλωση και εμπορευματοποίηση των τροφίμων, όσον αφορά την προέλευση, την επεξεργασία και τη συντήρηση. Διδασκαλία και επιστημονική έρευνα σε ιδιωτικά ή επίσημα ιδρύματα. Εργαστηριακές εργασίες για φυσική, χημική και βιολογική ανάλυση προκειμένου να προσδιοριστεί ο βαθμός μόλυνσης των πρώτων υλών και των τροφίμων. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
Φεβρ. 2022
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)