$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε Πτυχιακά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες 2022 στις Ηνωμένες Πολιτείες Shizuoka στην Ιαπωνία

Ένα πτυχίο είναι ένα προπτυχιακό δίπλωμα που προσφέρεται από πανεπιστήμια και κολλέγια, όταν οι φοιτητές ολοκληρώσουν ένα πρόγραμμα σπουδών. Τα περισσότερα μαθήματα σπουδών διαρκούν από τρία έως τέσσερα έτη με ορισμέ… περαιτέρω

Ένα πτυχίο είναι ένα προπτυχιακό δίπλωμα που προσφέρεται από πανεπιστήμια και κολλέγια, όταν οι φοιτητές ολοκληρώσουν ένα πρόγραμμα σπουδών. Τα περισσότερα μαθήματα σπουδών διαρκούν από τρία έως τέσσερα έτη με ορισμένα να φτάνουν και τα επτά έτη.

Προγράμματα Επιστήμης Τροφίμων προσφέρουν μια indersciplinary προσέγγιση στη μελέτη των τροφίμων και εστιάζεται στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της προμήθειας τροφίμων. Την επιστήμη των τροφίμων και τα θέματα τεχνολογίας περιλαμβάνουν: ζωικών προϊόντων διατροφής, προϊόντα διατροφής των φυτών, την επεξεργασία τροφίμων και τη διαχείριση της ποιότητας, την ανάλυση των τροφίμων, συσκευασία τροφίμων, την ανάπτυξη του προϊόντος.

Η Ιαπωνία έχει ένα από τα εξαιρετικά ολοκληρωμένη συστημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ασία. Japans προσέγγιση για την επιστήμη και την τεχνολογία είναι υψηλής πιστοληπτικής ικανότητας συνεπώς, τα επίπεδα της εκπαίδευσης τους πολύ δομημένο από την παιδική ηλικία στην πρωτοβάθμια μέσω δευτεροβάθμια στην τριτοβάθμια επίπεδα. Με 126 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στην Ιαπωνία έχει μια πλούσια πολιτιστική περιβάλλον. Μεγαλύτερη Τόκιο περιοχή είναι η μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή στον κόσμο, με πάνω από 30 εκατομμύρια κατοίκους.

Ζητήστε Πληροφορίες Πτυχία σε Διατροφικές Επιστήμες στις Ηνωμένες Πολιτείες Shizuoka στην Ιαπωνία 2022

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στη στην Ιαπωνία
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
Shizuoka Eiwa Gakuin University
Shizuoka, Ιαπωνία

Δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα σπουδών για την απόκτηση προσόντων ως διατροφολόγων, ειδικών τροφίμων και επιστημόνων τροφίμων με βάση τους 3 πυλώνες της διαιτολογίας, της επιστήμ ... +

Δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα σπουδών για την απόκτηση προσόντων ως διατροφολόγων, ειδικών τροφίμων και επιστημόνων τροφίμων με βάση τους 3 πυλώνες της διαιτολογίας, της επιστήμης της διατροφής και της επιστήμης της μαγειρικής. Οι μαθητές εξελίσσονται σε εξαιρετικούς πόρους που μπορούν να συνεισφέρουν από την πρώτη μέρα σε μια ποικιλία κοινωνικών σκηνών ως επαγγελματίες τροφίμων. -
Bachelor
Ιαπωνικά
Απρ. 2022
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)