$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε Πτυχιακά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες 2022 στις Ηνωμένες Πολιτείες Jujuy στην Αργεντινή

Πτυχία Bachelor από διαπιστευμένους κολέγια και πανεπιστήμια μπορεί να είναι σημαντικό εφαλτήριο προς μια επιτυχημένη καριέρα.Ο πιο κοινός τύπος του προπτυχιακού προγράμματος είναι ένα Πτυχίο 's, συνήθως απονέμεται με… περαιτέρω

Πτυχία Bachelor από διαπιστευμένους κολέγια και πανεπιστήμια μπορεί να είναι σημαντικό εφαλτήριο προς μια επιτυχημένη καριέρα.Ο πιο κοινός τύπος του προπτυχιακού προγράμματος είναι ένα Πτυχίο 's, συνήθως απονέμεται μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης μελέτης

επιστήμες τροφίμων χρησιμοποιεί χημεία, μικροβιολογία, της μηχανικής και της βιοχημείας για να βοηθήσει στην παραγωγή διαρκείας, θρεπτικά, και είναι εύκολα προσβάσιμο τροφίμων. Μελετώντας επιστήμες τροφίμων μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη μεγαλύτερης κατανόησης της ανάπτυξης των συστημάτων τροφίμων και πώς να δημιουργήσουν μια βιώσιμη πόρους τροφίμων για τις μελλοντικές γενιές.

Η Αργεντινή έχει μια πολυπολιτισμική κοινωνία και είναι μια φιλόξενη χώρα για τους φοιτητές που επιλέγουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Η ποιότητα της εκπαίδευσης είναι εξαιρετική, αλλά και πολύ προσιτές τιμές.

Ζητήστε Πληροφορίες Πτυχία σε Διατροφικές Επιστήμες στις Ηνωμένες Πολιτείες Jujuy στην Αργεντινή 2022

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στη στην Αργεντινή
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Αργεντινή

Με τις γνώσεις του, το πτυχίο Επιστήμης Τροφίμων θα είναι σε θέση να εργαστεί σε: Σχεδιασμός και επίβλεψη της υγείας και της υγιεινής των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού που ... +

Με τις γνώσεις του, το πτυχίο Επιστήμης Τροφίμων θα είναι σε θέση να εργαστεί σε: Σχεδιασμός και επίβλεψη της υγείας και της υγιεινής των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού που σχετίζεται με την παραγωγή και εμπορία προϊόντων διατροφής. Ερμηνεία των αποτελεσμάτων ανάλυσης και προσδιορισμός της ποιότητας και της ικανότητας για την κατανάλωση και εμπορευματοποίηση των τροφίμων, όσον αφορά την προέλευση, την επεξεργασία και τη συντήρηση. Διδασκαλία και επιστημονική έρευνα σε ιδιωτικά ή επίσημα ιδρύματα. Εργαστηριακές εργασίες για φυσική, χημική και βιολογική ανάλυση προκειμένου να προσδιοριστεί ο βαθμός μόλυνσης των πρώτων υλών και των τροφίμων. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
Φεβρ. 2022
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)