$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε Πτυχιακά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες στην Αργεντινή 2022

Ένα πτυχίο 's απονέμεται ύστερα από την επιτυχή ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού ακαδημαϊκό πρόγραμμα. Είναι συχνά το πρώτο πτυχίο ένας φοιτητής έλαβε στο δικό της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας. Παίρνει συνήθως τέσσερα έτη… περαιτέρω

Ένα πτυχίο 's απονέμεται ύστερα από την επιτυχή ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού ακαδημαϊκό πρόγραμμα. Είναι συχνά το πρώτο πτυχίο ένας φοιτητής έλαβε στο δικό της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας. Παίρνει συνήθως τέσσερα έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, για να κερδίσει το πτυχίο πανεπιστημίου.

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Επιστήμης Τροφίμων μαθητές μαθαίνουν τις επιστημονικές αρχές πίσω από την επεξεργασία τροφίμων, την αποθήκευση, τη συσκευασία και τη διανομή. Μελετούν διατροφή του ανθρώπου, της χημείας τροφίμων, μικροβιολογία, και την ανθρώπινη υγεία και την ασφάλεια.

Οι αλλοδαποί φοιτητές θα βρείτε μια ευρεία και διαφοροποιημένη ποικιλία των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες για προσιτές σπουδές υψηλού επιπέδου. Μεγάλη σημασία, όπως έχει οριστεί για το εκπαιδευτικό σύστημα στην Αργεντινή. Ο στόχος τους είναι η παροχή επιστημονικών, επαγγελματικών, ανθρωπιστικές και τεχνική κατάρτιση στην υψηλότερη σφαίρα.

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες στην Αργεντινή 2022

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στη στην Αργεντινή
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Αργεντινή

Με τις γνώσεις του, το πτυχίο Επιστήμης Τροφίμων θα είναι σε θέση να εργαστεί σε: Σχεδιασμός και επίβλεψη της υγείας και της υγιεινής των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού που ... +

Με τις γνώσεις του, το πτυχίο Επιστήμης Τροφίμων θα είναι σε θέση να εργαστεί σε: Σχεδιασμός και επίβλεψη της υγείας και της υγιεινής των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού που σχετίζεται με την παραγωγή και εμπορία προϊόντων διατροφής. Ερμηνεία των αποτελεσμάτων ανάλυσης και προσδιορισμός της ποιότητας και της ικανότητας για την κατανάλωση και εμπορευματοποίηση των τροφίμων, όσον αφορά την προέλευση, την επεξεργασία και τη συντήρηση. Διδασκαλία και επιστημονική έρευνα σε ιδιωτικά ή επίσημα ιδρύματα. Εργαστηριακές εργασίες για φυσική, χημική και βιολογική ανάλυση προκειμένου να προσδιοριστεί ο βαθμός μόλυνσης των πρώτων υλών και των τροφίμων. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
Φεβρ. 2022
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)