324 Bachelor Προγράμματα σε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024

Bachelor Προγράμματα σε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024Filter
    • Marshall, Ηνωμένες Πολιτείες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Γίνετε αποτελεσματικός, ηθικός συγγραφέας και επικοινωνητής με το 100% διαδικτυακό Bachelor of Arts in Professional Writing and Communication του Southwest Minnesota State University . Το πρόγραμμα σπουδών μας συνδυάζει μαθήματα γραφής, ρητορικής, τέχνης και επικοινωνίας για να εξασφαλίσει ότι θα αποφοιτήσετε ως ένας καλά στρογγυλεμένος επαγγελματίας έτοιμος για το χώρο εργασίας. Αυτό το διεπιστημονικό πρόγραμμα προσφέρει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για ρόλους όπως έμπορος περιεχομένου, διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κειμενογράφος και ειδικός στις δημόσιες σχέσεις.

    • Online USA

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    16 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Σε κάθε κλάδο, οι εργοδότες αναζητούν υποψηφίους με εξαιρετικές δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας. Εξερευνήστε ατελείωτες ευκαιρίες καριέρας με Πτυχίο Επιστήμης στην Επικοινωνία από το King University Online . Το πτυχίο επικοινωνίας μας σάς επιτρέπει να μάθετε, να κατασκευάζετε και να μεταφράζετε τις ιδέες σας με συναρπαστικό τρόπο. Θα γίνετε ειδικός σε μια ποικιλία καναλιών επικοινωνίας που σας προετοιμάζουν για την πραγματική επιτυχία. Χρησιμοποιώντας το πτυχίο σας στην επικοινωνία, μπορείτε να εργαστείτε σε δημόσιες σχέσεις, μάρκετινγκ

    • Gainesville, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    2 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    • Aurora, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    2 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το διαδικτυακό πτυχίο BA in Communication από το Πανεπιστήμιο Aurora διερευνά τις θεμελιώδεις έννοιες της επικοινωνίας μέσω ενός τεχνικού φακού, ενώ εστιάζει στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των σημερινών βιομηχανιών μάρκετινγκ και επιχειρήσεων.Καθοδηγούμενο από ειδικούς με εμπειρία στον πραγματικό κόσμο, το πρόγραμμα αναπτύσσει δεξιότητες για προοδευτικά επαγγελματικά περιβάλλοντα μέσω μαθημάτων που καλύπτουν θέματα όπως η δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου, η αφήγηση πολυμέσων, οι τεχνικές πειθούς και άλλα.

    • Online USA

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το πτυχίο πανεπιστημίου του Eastern Oregon στις σπουδές επικοινωνίας μπορεί να κατευθυνθεί προς σταδιοδρομία στις δημόσιες σχέσεις, τη διαφήμιση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη νομική και άλλα. Απολαύστε ένα συνεργατικό, διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών που θα βελτιώσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.

    • Longmeadow, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    42 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    • Livingston, Ηνωμένες Πολιτείες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αναπτύξτε τις δεξιότητες για τη δημιουργία, την εμπορία και την τοποθέτηση υπηρεσιών, προϊόντων και ιδεών εσωτερικής διακόσμησης στο κομμάτι Multidimensional Interior Design του προπτυχιακού προγράμματος Integrated Marketing Communications από το UWA Online. Χρησιμοποιήστε τεχνολογία αιχμής και λογισμικό CAD βιομηχανικών προτύπων για να δημιουργήσετε ρεαλιστικές 2D και 3D αποδόσεις και εικονικές περιηγήσεις, δίνοντας ζωή στα οράματά σας. Θα είστε σε θέση να στοχεύσετε διαφορετικά είδη κοινού για να διακριθείτε σε διάφορα επαγγέλματα εσωτερικής διακόσμησης.

    • Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες
    • Valencia, Ισπανία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Ισπανικά

    Ο ψηφιακός κινηματογράφος έχει εξαπολύσει μια αληθινή επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο συλλαμβάνουμε, παράγουμε και απολαμβάνουμε την έβδομη τέχνη. Χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις, έχουμε πλέον τη δύναμη να δημιουργούμε εκθαμβωτικές εικόνες, εντυπωσιακά οπτικά εφέ και αφηγήσεις που βυθίζουν τον θεατή σε ένα σύμπαν άπειρων δυνατοτήτων. Η εκπαίδευσή μας στον ψηφιακό κινηματογράφο θα σας οδηγήσει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι όπου θα εξερευνήσετε και θα βελτιώσετε τις απαραίτητες τεχνικές και δεξιότητες για να γίνετε ένας ευέλικτος κινηματογραφιστής.

    • Fayette, Ηνωμένες Πολιτείες
    • Hong Kong, Χονγκ Κονγκ

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ως Σπουδές Επικοινωνίας που είναι σημαντικές στο UIU, θα μάθετε για τον κεντρικό ρόλο που έχει η επικοινωνία στη ζωή μας. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε να προσδιορίζετε, να αναλύετε και να αξιολογείτε διάφορους στόχους επικοινωνίας και να προσαρμόζετε επιτυχώς τα μηνύματα στις απαιτήσεις περίπλοκων καταστάσεων.

    • San Francisco, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    8 εξάμηνα

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα BFA στο Writing for Film, Television & Digital Media θα σας διδάξει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να αναπτύξετε ελκυστικούς χαρακτήρες και σενάρια. Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξατομικευμένη προσοχή στις ιδέες σας, με έμφαση στις προσδοκίες και τα πρότυπα του κλάδου. Μελετήστε σε ένα αυστηρό, υποστηρικτικό περιβάλλον εργαστηρίου γραφής. Εξερευνήστε πρωτότυπες και προσαρμοσμένες ταινίες μεγάλου μήκους, τηλεοπτική κωμωδία και δράμα, ταινίες μικρού μήκους και συγγραφή για άλλες μορφές ψηφιακών μέσων.

    • Lawrence Township, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε στην επόμενη γενιά επαγγελματιών αθλητικών μέσων χτίζοντας τις δεξιότητές σας στην παραγωγή πολυμέσων, τη συγγραφή/αφήγηση ιστοριών, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την αθλητική επικοινωνία. Το Rider's BA in Sports Media έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις διαφορετικές δεξιότητες και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που αναζητούν οι εργοδότες αθλητικών μέσων. Ως φοιτητής σε αυτό το πρόγραμμα, θα χτίσετε μια σταθερή βάση στη δημοσιογραφία, τις δημόσιες σχέσεις και το μάρκετινγκ. Τα μαθήματα στην κύρια θα σας δώσουν την ευκαιρία να ειδικευτείτε σε επικοινωνίες που σχετίζονται με τον αθλητισμό (γραπτές, πολυμέσα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης) για μια μεγάλη ποικιλία κοινού.

    • Cincinnati, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η ειδικότητα Digital Arts Animation στην Ακαδημία Τέχνης προσκαλεί τους μαθητές να μελετήσουν τα στοιχεία σύνθεσης που σχετίζονται με τις εικόνες που βασίζονται στο χρόνο, να κατανοήσουν τη γλώσσα των κινούμενων εικόνων και να εξερευνήσουν πώς αυτές οι συγκεκριμένες αρχές εκδηλώνονται σε 2D, 3D και 4D συνθέσεις.

    • Richmond, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    120 ώρες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Η επικοινωνία είναι η ραχοκοκαλιά της βιομηχανίας και οι εργοδότες κατατάσσουν όλο και περισσότερο τις επικοινωνιακές δεξιότητες ως την καρδιά της προόδου, της προώθησης και των ευκαιριών ηγεσίας. Το πτυχίο 100% διαδικτυακών σπουδών επικοινωνίας του EKU παρέχει στους φοιτητές την πρακτική, πρακτική μάθηση που απαιτείται για να γίνουν δημιουργικοί, αποτελεσματικοί επικοινωνιολόγοι και να πλοηγηθούν με επιτυχία στην πολύπλοκη παγκόσμια κοινωνία μας. Οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι να αναλάβουν βασικές θέσεις στις επιχειρήσεις, τις πωλήσεις, τις υπηρεσίες ανθρώπινων υπηρεσιών και τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ή να συνεχίσουν τη νομική σχολή ή άλλες μεταπτυχιακές σπουδές.

    • Lacey, Ηνωμένες Πολιτείες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Rutherford, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ως επικοινωνία με τον Felician, θα μάθετε να λέτε τις ιστορίες σας στον κόσμο! Η στενή μας εγγύτητα με τη Νέα Υόρκη καθιστά το τμήμα ιδανικό μέρος για να προετοιμαστεί για μια καριέρα στην επικοινωνία, τη δημοσιογραφία ή την παραγωγή βίντεο. Θα μάθετε από επαγγελματίες με εμπειρία στη βιομηχανία στην «πρωτεύουσα των μέσων ενημέρωσης του κόσμου», συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και την εκτύπωση δημοσιογραφίας.