BACHELORSTUDIES.GR

Δείτε Πτυχιακά Προγράμματα σε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στην Ιταλία 2019/2020

Ένα πτυχίο Bachelor 's μπορεί να οδηγήσει εκπαιδευτικές πόρτες, παρέχουν την ευκαιρία για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, ή να θέσει τις βάσεις για την άσκηση μιας προχωρημένο βαθμό. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους υποψήφιους φοιτητές πλοηγηθείτε στη διαδικασία επιλογής του προγράμματος με επιτυχία. Εμείς κάνουμε τα πράγματα εύκολα από τον εξορθολογισμό της αναζήτησης.

Το πεδίο της δημοσιογραφίας απαιτεί επαγγελματίες που επιθυμούν να αναζητήσουν πληροφορίες και ρελέ στο κοινό μέσω άρθρων εφημερίδων ή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών. Η δημοσιογραφία είναι ένα πεδίο που απαιτεί από τους πολίτες να οργανωθούν, εργατικός, και λεπτομέρεια προσανατολισμένη.

Ιταλία, επίσημα η Ιταλική Δημοκρατία, είναι μια ενιαία κοινοβουλευτική δημοκρατία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που βρίσκεται στη Νότια Ευρώπη. Προς βορρά, συνορεύει με τη Γαλλία, την Ελβετία, την Αυστρία και τη Σλοβενία ​​κατά μήκος των Άλπεων.

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα σε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στην Ιταλία 2019/2020

6 Τα αποτελέσματα σε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, Ιταλία Filter

πτυχίο του σχεδιασμού των μέσων ενημέρωσης στο σχεδιασμό κίνηση

Media Design School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Μάρτιος 2020 Νέα Ζηλανδία Ώκλαντ Αυστραλία Αδελαΐδα Ηνωμένες Πολιτείες Σαν Ντιέγκο Ιταλία Μιλάνο Ταϊλάνδη Μπανγκόκ +8 περισσότερα

Κάνοντας κείμενο, εικόνες, και οι εικόνες κινούνται σε μουσικά βίντεο, τηλεοπτικές διαφημίσεις και ταινίες είναι η ειδικότητα του σχεδιαστή Motion Graphics.

πτυχίο του σχεδιασμού των μέσων ενημέρωσης στην γραφιστική

Media Design School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Νέα Ζηλανδία Ώκλαντ Αυστραλία Αδελαΐδα Ηνωμένες Πολιτείες Σαν Ντιέγκο Ιταλία Μιλάνο Ταϊλάνδη Μπανγκόκ +8 περισσότερα

Μια Bachelor of Media Design ειδικεύεται στην Γραφιστική θα σας διδάξει πώς να επικοινωνούν χρησιμοποιώντας κείμενο, εικόνες, και τη μορφή για να κάνει ορατές συνδέσεις και τις ιδέες σκάφη σε σημαντικές αλληλεπιδράσεις.

πτυχίο στις επιστήμες επικοινωνίας (που διδάσκεται στα ιταλικά)

University Of Bergamo
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Οκτώβριος 2019 Ιταλία Μπέργκαμο

το πρόγραμμα των σπουδών του έχει ως στόχο να παρέχει δεξιότητες επικοινωνίας και της τεχνολογίας των πληροφοριών, με ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες. Αυτός ο βαθμός χαρακτηρίζει τους μαθητές για τις θέσεις εργασίας στη δημόσια διοίκηση, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις επιχειρήσεις σχετίζονται με τον πολιτισμό, καθώς και σε επιχειρήσεις ή εταιρείες που απαιτούν τεχνική εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα της εποπτείας και διαχείρισης μέσα σε ένα επικοινωνιακό ή καταναλωτικά προσανατολισμένη ρύθμιση.

BA στο σχεδιασμό πολυμέσων

IED – Istituto Europeo di Design Venice
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Οκτώβριος 2020 Ιταλία Βενετία

Το τριετές πρόγραμμα Media Design προετοιμάζει επαγγελματίες που μπορούν να διερευνήσουν και να δημιουργήσουν νέες προσεγγίσεις στα ψηφιακά και παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης και να συντονίσουν όλα τα στάδια στο σχεδιασμό και την παραγωγή μέσων ενημέρωσης. Χάρη στις ισχυρές τεχνικές δεξιότητες, οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικές δημιουργικές γλώσσες, να διαχειρίζονται εικόνες, βίντεο, ήχους και μηνύματα. Ασχολούνται με το σχεδιασμό γραφικών και βίντεο, την αφήγηση πολυμέσων, το σχεδιασμό ψυχαγωγίας, το σχεδιασμό ιστοσελίδων και την ανάπτυξη ιστού, την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, τη δημιουργία γραφικών έργων για κοινωνικά δίκτυα και την πραγματοποίηση διαδραστικών εμπειριών. Επαγγελματικές ευκαιρίες - Επαγγελματίες ψηφιακών επικοινωνιών, ειδικοί στην αλληλεπίδραση νέων μέσων και μη συμβατικό μάρκετινγκ. Ψηφιακοί καλλιτέχνες 2D και 3D, Παραγωγοί περιεχομένων, βίντεο, γραφικών κινήσεων και διεπαφών για εικονική πραγματικότητα, πραγματικότητα και αλληλεπιδραστικές εγκαταστάσεις.

BA στην ψηφιακή επικοινωνία

Link Campus University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ιταλία Ρώμη

Το πτυχίο της Ψηφιακής Επικοινωνίας στοχεύει στην κατάρτιση επαγγελματιών ικανών να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις νέες τεχνολογίες για να βοηθήσουν τις δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες να αναπτύξουν το εμπορικό τους σήμα, να δημοσιοποιήσουν τα προϊόντα τους, να επεκτείνουν τους στόχους τους.

Πτυχίο Καλών Τεχνών

Link Campus University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ιταλία Ρώμη

Το πρόγραμμα Bachelor's Degree in Performing Arts είναι το μοναδικό στην Ιταλία για να διατηρήσει την ισορροπία μεταξύ της εις βάθος μελέτης της εκμάθησης γλωσσών και της εμπειρίας των πρακτικών εργαστηρίων.