BACHELORSTUDIES.GR

σε Δημοσιογραφία Ραδιοφωνικής Μετάδοσης 2019/2020 Πτυχίο

Ένα πτυχίο πανεπιστημίου σηματοδοτεί το τέλος των προπτυχιακών σπουδών του φοιτητή και παρέχει μια πύλη για να αποφοιτήσουν μαθήματα σε πολλά πανεπιστήμια μαζί με τα θεμέλια που απαιτούνται για την εκτέλεση σε ένα συγκεκριμένο πεδίο. Οι φοιτητές που επιδιώκουν αυτό το πτυχίο συνήθως λαμβάνουν μια σειρά από μαθήματα πυρήνα και μείζονα ειδικά μαθήματα για να αποκτήσουν μια καλά στρογγυλευμένη εκπαίδευση.

Τι είναι το Bachelor στο Broadcast Journalism; Αυτό το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στις επικοινωνίες και τη σύγχρονη τεχνολογία ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων, δίνοντας στους φοιτητές πρόσβαση στις γνώσεις που χρειάζονται για να εκτελέσουν με επιτυχία σε μια σειρά σχετικών σταδιοδρομιών. Οι σπουδές των σπουδαστών πιθανότατα θα εμπλακούν σε μεγάλο βαθμό στην τελειοποίηση των αναφορών, της σύνταξης, της ομιλίας, της παραγωγής, της επεξεργασίας γραφικών, της λειτουργίας της κάμερας, του storyboarding και της προβολής ιστοριών. Τα μαθήματα που δημιουργούν αυτές τις δεξιότητες μπορούν να επιτρέψουν στους μαθητές να ελέγξουν τη δημιουργία εφημερίδων, περιοδικών, ραδιοφωνικών εκπομπών, ρυμουλκούμενων ταινιών και πολλών άλλων τύπων ευρέως διαδεδομένων μέσων.

Ένας από τους κορυφαίους σπουδαστές δεξιοτήτων που μπορεί να αναμένεται να κυριαρχήσει κατά την άσκηση αυτού του πτυχίου είναι η προφορική επικοινωνία. Αυτό, παράλληλα με την ενισχυμένη οργάνωση και την καλύτερη κατανόηση της σύγχρονης τεχνολογίας υπολογιστών, είναι εξίσου χρήσιμο τόσο στο σπίτι όσο και στο χώρο εργασίας.

Διαφορετικά ιδρύματα και χώρες υποδοχής θα προσφέρουν διαφορετικά δίδακτρα για τα απαραίτητα μαθήματα για αυτό το πτυχίο, οπότε είναι δύσκολο να μειωθεί το ακριβές κόστος. Είναι πάντα συνιστάται ότι οι μαθητές κάνουν τη δική τους έρευνα σχετικά με το κόστος πριν από τη δέσμευση σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών ή πτυχίο.

Ορισμένες εργασίες που αποφοιτούν από αυτό το πρόγραμμα ενδέχεται να συναντήσουν κατά την είσοδό τους στο εργατικό δυναμικό περιλαμβάνουν προγραμματιστές μέσων, φωτογράφο / κινηματογράφο, συντονιστή οπτικών εφέ, εκφωνητής ραδιοφώνου, σεναριογράφος, άγκυρα ειδήσεων, κριτικός των μέσων ενημέρωσης, συντάκτης, δημοσιογράφος και συγγραφέας περιεχομένου. Πολλές από αυτές τις θέσεις τοποθετούν αποφοίτους στο δημόσιο μάτι όπου η εκτεταμένη κατάρτιση τους σε προφορική και γραπτή επικοινωνία είναι πιθανό να τεθεί σε ισχύ. Άλλες πιθανές σταδιοδρομίες μπορεί να περιλαμβάνουν παραγωγούς ντοκιμαντέρ, επεξεργαστή βίντεο, ηχολήπτη, σκηνοθέτη ταινιών και ειδικούς φωτισμού.

Τα μαθήματα σε απευθείας σύνδεση είναι δυνατά για τους μαθητές με πλήρη προγράμματα, ενώ παραδοσιακά μαθήματα είναι διαθέσιμα τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

2 Τα αποτελέσματα σε Δημοσιογραφία Ραδιοφωνικής Μετάδοσης Filter

Bachelor σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα

Missouri Baptist University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Σαιντ Λούις Σικάγο

Αυτό σημαντικότερα κέντρα για τη θεωρητική και πρακτική χρήση του ήχου και βίντεο στην εκπομπή, Internet και εταιρικά περιβάλλοντα.

Bachelor of Arts - Broadcast και Δημοσιογραφία

Stamford International University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 42 μήνες Νοέμβριος 2019 Ταϊλάνδη Μπανγκόκ

Οι σπουδαστές ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και δημοσιογράφων κυριαρχούν την τέχνη της εκτύπωσης και των οπτικών αφηγήσεων και μελετούν πώς να συνδυάζουν τέχνη την κατανόηση ενός θέματος με τη δημιουργικότητα ώστε να διαμορφώνεται η άποψη των ανθρώπων για τον κόσμο. Το συναρπαστικό πρόγραμμα διδασκαλίας μας διδάσκεται και σχεδιάζεται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο - τόσο στην Ταϊλάνδη όσο και σε άλλες χώρες.