BACHELORSTUDIES.GR

σε Δημιουργία Ταινιών 2019/2020 Πτυχίο

Τα προγράμματα πτυχίου είναι σχεδιασμένα για να εκπαιδεύουν σπουδαίους σπουδαστές που μπορούν να επιδιώξουν πιο προχωρημένες θέσεις εκπαίδευσης ή σταδιοδρομίας. Πολλά σχέδια σπουδών είναι κατασκευασμένα για ολοκλήρωση σε τέσσερα χρόνια ή λιγότερα.

Τι είναι το Bachelor στη Φιλοσοφία; Οι φοιτητές με αυτό το πτυχίο σκοπεύουν συχνά να βουτήξουν στη συναρπαστική βιομηχανία της κινηματογραφίας, ενώ μαθαίνουν πρακτικές δεξιότητες και αποκτούν πραγματική εμπειρία. Το screenwriting, ο πολιτισμός οθόνης, η κατασκευή κτιρίων, η παραγωγή οθόνης και η διακόσμηση είναι μερικές από τις πιο κοινές περιοχές εστίασης, αλλά στους μαθητές δίνεται συχνά η δυνατότητα συνδυασμού των επιλογών που ταιριάζουν στους μοναδικούς στόχους της σταδιοδρομίας τους. Εκτός από τις αυστηρές τάξεις τεχνικής, οι κάτοχοι αυτού του πτυχίου συνήθως λαμβάνουν μια διαφορετική εκπαίδευση στις φιλοσοφίες και την ιστορία της κινηματογραφίας. Στο αποκορύφωμα, τα περισσότερα πτυχιακά σχέδια αυτού του τύπου παρέχουν στους φοιτητές την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια πλήρη κινηματογραφική παραγωγή, η οποία αργότερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος του επαγγελματικού χαρτοφυλακίου του σπουδαστή.

Η κατανόηση των πιο σχετικών ικανοτήτων των σπουδαστών συμπεριλαμβάνει τη λειτουργία κινηματογραφικών μηχανημάτων, τη διαχείριση και τη δημιουργία κινηματογραφικών συνόλων και την ικανότητα πολλαπλής εκτέλεσης σε περιβάλλον υψηλού βαθμού συμμετοχής με ανταγωνιστικές προσωπικότητες. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να τοποθετήσουν τους μαθητές για προχωρημένες σταδιοδρομίες και να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν μεγαλύτερες διαπροσωπικές σχέσεις

Τα προγράμματα χρεώσεων για την απόκτηση πτυχίου πανεπιστημίου κυμαίνονται μεταξύ των πανεπιστημίων και μπορούν να τροποποιηθούν με βάση παράγοντες όπως η φοίτηση των σπουδαστών και η πανεπιστημιακή θέση. Τα περισσότερα πανεπιστήμια έχουν αφιερώσει προσωπικό πρόσληψης για να βοηθήσουν σε οικονομικές έρευνες και μπορεί να επικοινωνήσουν με την διευκόλυνση του σπουδαστή για περισσότερες πληροφορίες.

Οι κινηματογραφικές και ψυχαγωγικές βιομηχανίες εξακολουθούν να αποτελούν συναρπαστικές ευκαιρίες ευκαιρίας για αποφοίτους με πτυχίο Bachelor in Filmmaking. Όταν δεν εργάζονται απευθείας μέσα στην ταινία, οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν θέσεις σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, στούντιο τέχνης, στούντιο παιχνιδιών και διαφημιστικές εταιρίες. Οι σκηνοθέτες, οι κινηματογραφιστές, οι σεναριογράφοι, οι μηχανικοί ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και οι ερευνητές του κινηματογράφου είναι όλοι δημοφιλείς καριέρες με αυτό το πτυχίο, αν και πολλοί απόφοιτοι έχουν βρει εκπληκτικές σταδιοδρομίες ως διαφημιστές και βοηθοί παραγωγής.

Τα περισσότερα προγράμματα που προσφέρουν ένα Bachelor in Filmmaking συνεπάγονται βαριά πρακτική εμπειρία και συνεπώς απαιτούν από τους φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη για το σύνολο ή μέρος του σχεδίου σπουδών τους. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

9 Τα αποτελέσματα σε Δημιουργία Ταινιών Filter

Bachelor (BFA) ταινία

California College of the Arts
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη

Η κινούμενη εικόνα είναι η σημερινή ηγετική μορφή επικοινωνίας. Γι 'αυτό και η κατανόηση της τέχνης και την τέχνη της κινηματογραφίας είναι πιο σημαντική από ποτέ.

σχεδιασμός bachelor κίνησης

LISAA Paris
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Σεπτέμβριος 2020 Γαλλία Παρίσι

Το μάθημα αυτό εκπαιδεύει τους μαθητές να κατευθύνει τον κινηματογράφο και την τηλεόραση πιστώσεων, τη μουσική και τη διαφήμιση βίντεο, τηλεοπτικά graphic design, web banners, διαφημίσεις σε smartphones και tablets, κινούμενα ντοκιμαντέρ και εικονογραφημένα βιβλία σε ψηφιακή μορφή.

πτυχίο στο σχεδιασμό ψυχαγωγία

Art Center College of Design
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Pasadena Σάντα Μπάρμπαρα +1 περισσότερα

Entertainment Design είναι στο επίκεντρο της οπτικής εμπειρίας της τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, διαφημίσεις, τηλεοπτικά παιχνίδια, κινούμενα σχέδια, και τα θεματικά πάρκα.

πτυχίο στο σχεδιασμό ψυχαγωγία

Art Center College of Design
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Pasadena Σάντα Μπάρμπαρα +1 περισσότερα

Entertainment Design είναι στο επίκεντρο της οπτικής εμπειρίας της τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, διαφημίσεις, τηλεοπτικά παιχνίδια, κινούμενα σχέδια, και τα θεματικά πάρκα.

πτυχίο καλών τεχνών (κινηματογράφου και τηλεόρασης)

Victorian College of the Arts
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Ιανουάριος 2020 Αυστραλία Μελβούρνη

Το Bachelor of Fine Arts (Κινηματογράφου και Τηλεόρασης) εστιάζεται στην παραγωγή πρακτική οθόνη με έμφαση στην σεναρίου, μοντάζ και σκηνοθεσία. Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τακτικές ευκαιρίες για να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας μέσα από την ανάπτυξη της δικής σας σύντομες παραγωγές, καθώς και στελέχωση για τα έργα άλλων μαθητών.

Πτυχίο στην ψηφιακή παραγωγή ταινιών

SAE Institute Berlin
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 24 - 42 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Γερμανία Βερολίνο +1 περισσότερα

Εάν είστε παθιασμένοι με τις ταινίες και ψάχνετε να ξεκινήσετε μια καριέρα στη βιομηχανία του κινηματογράφου τότε μην κοιτάξετε περαιτέρω. Στο πρόγραμμα αυτό θα αναπτύξετε τις βασικές δεξιότητες και τις γνώσεις που χρησιμοποιούνται στην κινηματογραφική παραγωγή που εργάζονται σε μια σειρά ανεξάρτητων και συνεργατικών έργων.

Πτυχίο Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου

Macromedia University of Applied Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 7 εξάμηνα Οκτώβριος 2019 Γερμανία Μόναχο Βερολίνο Κολόνια +2 περισσότερα

Οι δημιουργοί ταινιών είναι αφηγητές. Δίνουν οπτική μορφή στα θέματα που μας αγγίζουν ως άνθρωποι. Δημιουργούν εικόνες και διάλογο και δημιουργούν έντονες, ατμοσφαιρικές διαθέσεις για τον θεατή. Είτε πρόκειται για σεναριογράφοι, κάμερες ή κοπτήρες, η δουλειά τους περιλαμβάνει πάντα την τέχνη. Αλλά η τέχνη της παραγωγής ταινιών απαιτεί επίσης υψηλό επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης, τεχνικής τεχνογνωσίας και δεξιοτήτων διαχείρισης έργων. Οι δημιουργοί κινηματογραφικών ταινιών είναι όλοι οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν την ευθύνη και την οργάνωσή τους, από την αρχική ιδέα έως τη διανομή.

BFA στο χώρο του κινηματογράφου

EICAR
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Σεπτέμβριος 2020 Γαλλία Παρίσι

EICAR, η μόνη σχολή κινηματογράφου στην ηπειρωτική Ευρώπη με μια αγγλική γλώσσα πρόγραμμα σπουδών, προσφέρει τριετή Bachelor of Fine Arts προγράμματος σκηνοθεσίας με 5 Ειδικότητες - Διοίκηση, Σεναρίου, Φωτογραφίας, Μοντάζ Παραγωγή και. Η Σχολή παρέχει πτυχία και τα προγράμματα με έμφαση στην πρακτική εμπειρία κινηματογράφο και την ομαδική εργασία. Είμαστε υπέρ άμεση εργασία σε στούντιο και σε ασκήσεις, όπου τα μαθήματα μπορούν να ...

Πτυχίο στις σπουδές κινηματογράφου

Lawrence University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Appleton

Οι κινηματογραφικές σπουδές θεωρούν το βίντεο υλικό σε όλες τις μορφές και τις πλατφόρμες του ως ζωτικής μορφής τέχνης και πολιτιστικών αντικειμένων που μπορούν να αναλυθούν αυστηρά. Εξερευνήστε την ιστορία, την ανάλυση και την ερμηνεία του βίντεο ως βασική μορφή της σύγχρονης κουλτούρας.