BACHELORSTUDIES

σε Δεοντολογία 2020 Πτυχίο

Οι μαθητές ενδιαφέρονται για την επιδίωξη πτυχίο στην ηθική θα έχουν ένα έντονο ενδιαφέρον για το πώς προσδιορίζεται ηθική και τον τρόπο την αντίληψή μας για σωστό και το λάθος μπορεί να διαδραματίσει ένα ρόλο στην πολιτική και την κοινωνία. Οι απόφοιτοι αυτού του βαθμού θα είναι έτοιμη να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία σε διάφορους τομείς ή εκ των προτέρων για το πρόγραμμα ένα μεταπτυχιακό.

 

Τι είναι ένα πτυχίο στην ηθική; Όπως και τα προγράμματα σπουδών πολλών πανεπιστημίου, η πορεία αυτή συνήθως διαρκεί περίπου τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί. Δύο χρόνια θα αποτελείται από τη γενική εκπαίδευση μαθημάτων. Μαθήματα Κορμού και μεγάλα που σχετίζονται με μαθήματα περιλαμβάνουν συχνά θέματα στη φιλοσοφική θεωρία και το σκεπτικό, επαγωγική λογική, ηθικά προβλήματα, την ιστορία της φιλοσοφικής σκέψης, τα κοινωνικά ζητήματα και τις δημόσιες πολιτικές, τα οικονομικά της υγείας, την περιβαλλοντική ηθική, δίκαιο και πολιτικές επιστήμες.

 

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ακολουθήσουν ένα πτυχίο στην Δεοντολογίας για πολλούς και διάφορους λόγους.Μεταξύ των δεξιοτήτων που διδάσκονται στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος είναι η κριτική σκέψη, επικοινωνία, διαχείριση των πληροφοριών και την έρευνα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ποικιλία από επαγγελματικές και προσωπικές εφαρμογές.

 

Το κόστος της κερδίζοντας πτυχίο στην ηθική έχει πολλές πιθανές μεταβλητές, συμπεριλαμβανομένου του είδους του πανεπιστημίου που παρακολουθούν και πόσο καιρό το πρόγραμμα χρειάζεται για να ολοκληρωθεί. Κάνετε τη δέουσα επιμέλεια σας όταν έχετε ερευνήσει τυχόν σχολείο για να εξασφαλίζεται ότι ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

 

Οι απόφοιτοι του Bachelor στο πρόγραμμα Δεοντολογίας μπορεί να πάει για να εξερευνήσουν μια ποικιλία της σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών δημοσίων σχέσεων, οι διαχειριστές της συγκέντρωσης κεφαλαίων και διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, καθώς λίγα μόνο παραδείγματα. Άλλα απόφοιτοι βρίσκουν εργασία στην επιχείρηση, η κοινωνική εργασία, αστικό και περιφερειακό σχεδιασμό, καθώς και διάφορες κυβερνητικές θέσεις.Αυτός ο βαθμός είναι επίσης ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους με ένα γιατρό juris, ή πτυχίο Νομικής, λόγω της έμφασης που δίνει στη δημόσια πολιτική και την αιτιολογία.

 

Υπάρχουν διεθνείς διαθέσιμα μαθήματα για το πρόγραμμα Bachelor στη δεοντολογία? μπορείτε επίσης να επιλέξουν να εγγραφούν σε απευθείας σύνδεση πτυχιακό πρόγραμμα. Για να ξεκινήσετε με ένα μάθημα, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

3 Τα αποτελέσματα σε Δεοντολογία Filter

Bachelor of Philosophy (Leuven)

KU Leuven
Πτυχίο Τεχνών (BA)
<
Πλήρες ωράριο
<
3 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το πρόγραμμα Bachelor of Arts in Philosophy (BA) θα κάνει πολύ περισσότερα από το να σας παρουσιάσει τις πολύ περιζήτητες δεξιότητες λογικής, κριτικής σκέψης και προσεκτικής α ...

περαιτέρω

Bachelor of Arts στη Θρησκεία, τη Φιλοσοφία και τη Δεοντολογία

Hong Kong Baptist University - Faculty of Arts
Πτυχίο Τεχνών (BA)
01 Σεπτ. 2020
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
29 May 2020
English
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το πρόγραμμα παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία για να μελετήσει συστηματικά και κριτικά τις μεγάλες παγκόσμιες θρησκείες, τις φιλοσοφικές παραδόσεις και τις ηθικές σχολές σκέψης ...

περαιτέρω

Χονς. Bachelor of Arts στη Φιλοσοφία

McMaster University Faculty of Humanities
Πτυχίο Τεχνών (BA)
08 Σεπτ. 2020
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
English
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Η φιλοσοφία χρησιμοποιείται για να διευκρινίσει και να ερμηνεύσει σημαντικές έννοιες όπως η αλήθεια, ο Θεός, η θνησιμότητα, η ομορφιά, η γνώση και η πραγματικότητα. Αυτές οι έ ...

περαιτέρω