Πτυχία στη Γουιάνα

Δείτε τα Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα στη Γουιάνα 2019

Μεταπτυχιακό

Ένα πτυχίο 's απονέμεται ύστερα από την επιτυχή ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού ακαδημαϊκό πρόγραμμα. Είναι συχνά το πρώτο πτυχίο ένας φοιτητής έλαβε στο δικό της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας. Παίρνει συνήθως τέσσερα έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, για να κερδίσει το πτυχίο πανεπιστημίου.

Γουιάνα είναι μια μεγάλη χώρα στην οποία να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τα άτομα που ασχολούνται με υπαίθριες εξερεύνηση σε ένα τροπικό κλίμα. Ογδόντα τοις εκατό της γης καλύπτεται από δάση πέρα ​​από τα ποτάμια, βουνά και ποικιλότητα της άγριας πανίδας. 

Επικοινωνήστε Απευθείας με Σχολές Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα στη Γουιάνα 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor of Social Science (Σπουδές Επικοινωνίας)

University of Guyana
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Γουιάνα Georgetown

Πτυχίο Κοινωνικών Επιστημών. [+]

Προυποθέσεις εισόδου

Περιγραφή

Οποιοδήποτε προσόν θεωρείται από το Πανεπιστήμιο ως ισοδύναμο με οποιοδήποτε από τα παραπάνω.Τουλάχιστον έξι (6) άτομα CXC / GCE 'O' επίπεδα βαθμοί I, II, ή III, ή Α, Β, ή C, αντίστοιχα. Τα θέματα πρέπει να περιλαμβάνουν την Αγγλική Γλώσσα και τα Μαθηματικά.Τουλάχιστον τρία (3) επίπεδα GCE 'Α' περνούν ή έξι (6) CAPE περάσματα, στους κατάλληλους βαθμούς.Δίπλωμα από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο.Δίπλωμα στις Επικοινωνιακές Μελέτες με ΣΔΣ 2.4 ή υψηλότερο. [-]