$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε Πτυχιακά Προγράμματα σε Γλωσσολογία/Γλώσσες 2022/2023 στις Ηνωμένες Πολιτείες Durango στο Μεξικό

Η απόκτηση ενός πτυχίου επιτυγχάνεται με την ολοκλήρωση των απαραίτητων σπουδών που προσφέρονται από το κολλέγιο ή το πανεπιστήμιο που θα εγγραφείς. Η ολοκλήρωση αυτών των σπουδών μπορεί να διαρκέσει από τρία έως επτά… περαιτέρω

Η απόκτηση ενός πτυχίου επιτυγχάνεται με την ολοκλήρωση των απαραίτητων σπουδών που προσφέρονται από το κολλέγιο ή το πανεπιστήμιο που θα εγγραφείς. Η ολοκλήρωση αυτών των σπουδών μπορεί να διαρκέσει από τρία έως επτά έτη, ανάλογα με το πού θα αναζητήσεις το πτυχίο σου.

Οι γλώσσες είναι ένας τομέας σπουδών που έχει ως στόχο να διδάξουν στους φοιτητές τις δεξιότητες που απαιτούνται για να λειτουργήσουν ως εξαιρετικοί εργαζόμενοι στον όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο κόσμο των επιχειρήσεων. Ενώ οι δεξιότητες αυτές αποτιμώνται ιδιαίτερα στον επιχειρηματικό κλάδο, υπάρχουν διαθέσιμες σχεδόν ατελείωτες σταδιοδρομίες για εκείνους που επιλέγουν τα μαθήματα αυτά.

Μεξικό, επίσημα τις Ηνωμένες Πολιτείες του Μεξικού, είναι μια ομοσπονδιακή συνταγματική δημοκρατία στη Βόρεια Αμερική. Εργασίας μπορεί να απαιτήσει μια θεώρηση εργασίας, η οποία είναι δύσκολο να πάρετε αν απλά θέλετε να freelance για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Οι περισσότεροι από την κυβέρνηση που χρηματοδοτούνται πανεπιστήμια δήμαρχο πόλεις (κράτος και κεφάλαιο) έχουν σύντομες σειρές μαθημάτων για την ιστορία, τη γαστρονομία και τα πολιτιστικά θέματα, τα περισσότερα από αυτά είναι σχεδόν δωρεάν.

Durango είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πολιτεία στο Μεξικό. Εθνικό ή διεθνές επίπεδο, είναι γνωστή για δύο λόγους: ο ένας είναι ότι το "γη των σκορπιών " και το δεύτερο είναι ότι το "γη του κινηματογράφου ". Ένα άλλο αξιοσημείωτο σε αυτή την κατάσταση είναι η άνθηση της τέχνης, της λογοτεχνίας και της εκπαίδευσης. Υπάρχουν πολλά γυμνάσια που παρέχουν ποιοτική εκπαίδευση για τόσο στις αστικές όσο και στις αγροτικές περιοχές.

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στη στο Μεξικό
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
Συνιστάται Πιο πρόσφατα Τίτλος
Benemérita and Centenary Teacher Training School of the State of Durango (Benemérita y Centenaria Escuela Normal del Estado de Durango)
Durango, Μεξικό

Γενικές ικανότητες. Επιλύετε προβλήματα και παίρνετε αποφάσεις χρησιμοποιώντας την κριτική και δημιουργική σκέψη σας. Μαθαίνει αυτόνομα και δείχνει πρωτοβουλία για αυτορύθμιση ... +

Γενικές ικανότητες. Επιλύετε προβλήματα και παίρνετε αποφάσεις χρησιμοποιώντας την κριτική και δημιουργική σκέψη σας. Μαθαίνει αυτόνομα και δείχνει πρωτοβουλία για αυτορύθμιση και ενίσχυση της προσωπικής του ανάπτυξης. Συνεργασία με διάφορους φορείς για τη δημιουργία καινοτόμων έργων κοινωνικού και εκπαιδευτικού αντικτύπου. Χρησιμοποιήστε κριτικά τις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών. Εφαρμόστε τις γλωσσικές και επικοινωνιακές σας δεξιότητες σε διάφορα πλαίσια. Επαγγελματικές ικανότητες. Σχεδιάζει τις διαδικασίες διδασκαλίας και μάθησης σύμφωνα με τις τρέχουσες προσεγγίσεις στην αγγλική γλώσσα, λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο και τα χαρακτηριστικά των μαθητών για να επιτύχουν ουσιαστική μάθηση. Αξιολογεί τις διαδικασίες διδασκαλίας και μάθησης από μια διαμορφωτική προσέγγιση για την ανάλυση της επαγγελματικής τους πρακτικής. Διαχειρίζεται συνεργατικά και περιεκτικά μαθησιακά περιβάλλοντα για την προώθηση της ολοκληρωμένης ανάπτυξης των μαθητών. Χρησιμοποιεί την καινοτομία ως μέρος της διδακτικής του πρακτικής για την ανάπτυξη ικανοτήτων των μαθητών. Δρουν με πολιτικές, ηθικές και νομικές αξίες και αρχές εγγενείς στην κοινωνική τους ευθύνη και το επαγγελματικό τους έργο με διαπολιτισμική και ανθρωπιστική προοπτική. -
Bachelor
Spanish (Mexican)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)