Filter
Πτυχίο
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

σε Γερμανική Λογοτεχνία 2019/2020 Πτυχίο

Κερδίζουν ένα πτυχίο, το οποίο απαιτεί περίπου δύο έως τέσσερα έτη πλήρους φοίτησης, μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες της ευκαιρίας για τους αποφοίτους. Αυτές οι πόρτες θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε καλύτερη σταδιοδρομία πληρώνουν, καθώς και την ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό στο μέλλον.

Τι είναι ένα Bachelor στη Γερμανική Φιλολογία; Σε αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές να γίνουν ικανοί στην ανάγνωση, τη γραφή, και μιλώντας γερμανικά, καθώς έτοιμοι και να μελετήσει κλασικά έργα της γερμανικής λογοτεχνίας. Με τη λήψη μαθήματα, όπως η σύγχρονη γερμανική λογοτεχνική μελέτες, εισαγωγή στις μεσαιωνικές σπουδές, γλωσσολογία, τη γερμανική φιλοσοφία, και μετα-Αναγέννηση γερμανική λογοτεχνία, οι μαθητές να διακρίνουν το ιστορικό πλαίσιο και το συνολικό αντίκτυπο σημαντικών γραπτών εργασιών του γερμανόφωνο κόσμο.

Σπουδές για ένα Bachelor στη Γερμανική Φιλολογία μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να βελτιώσουν όχι μόνο τις γνώσεις τους στα γερμανικά, αλλά και τις δεξιότητές τους σε στενή ανάγνωση και κριτική σκέψη.Οι μαθητές είναι στη συνέχεια σε θέση να εφαρμόσουν αυτές τις δεξιότητες με τη γερμανική λογοτεχνία και σε οποιαδήποτε άλλα πνευματικά ενδιαφέροντα μπορούν να ακολουθήσουν στο μέλλον.

Λαμβάνουν πτυχίο στη γερμανική λογοτεχνία θα κοστίσει διαφορετικά για κάθε μαθητή, και μπορεί να εξαρτάται από μεταβλητές όπως την τοποθεσία του σχολείου και το ποσό του χρόνου που χρειάζεται για το μαθητή να κερδίσουν το πτυχίο τους. Οι μαθητές θα πρέπει να ρωτήσετε για up-to-ενημερωμένες πληροφορίες δίδακτρα, προκειμένου να κατανοήσουν πλήρως το κόστος του προγράμματος σπουδών τους.

Κερδίζοντας πτυχίο στη γερμανική λογοτεχνία, πολλοί μαθητές είναι κατάλληλα για σταδιοδρομία μελετώντας γερμανική λογοτεχνία, αν αυτό είναι στις δημόσιες βιβλιοθήκες, ειδικές συλλογές, βιβλιοθήκες πανεπιστημιούπολη, μουσεία, ή ως επιμελητές για τις ιδιωτικές συλλογές βιβλίων. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους στα γερμανικά για να εργαστεί ως συντάκτες των γερμανόφωνων μυθιστορήματα, είτε ως δημοσιογράφοι και στα γραφεία τύπου για τις γερμανικές επιχειρήσεις ειδήσεων.

Να αρχίσει να εργάζεται προς την κατεύθυνση πτυχίο σας στην γερμανική λογοτεχνία σήμερα, απλά αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε άμεσα με το γραφείο εισδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

1 Τα αποτελέσματα σε Γερμανική Λογοτεχνία

Aquinas College

Το πρόγραμμα γερμανικών σπουδών στο Aquinas College προάγει την κατανόηση και την ανταλλαγή με γερμανόφωνους πολιτισμούς τόσο εντός όσο και εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. ... [+]

Γιατί να σπουδάσετε Γερμανικά;

Ξέρατε ότι:

Η γερμανική μιλιέται από περισσότερα από 124 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως;Η γερμανική γλώσσα αποτελεί παραδοσιακά τον πυρήνα των περιβαλλόντων για φιλελεύθερες τέχνες, όπως το Aquinas College λόγω των διεπιστημονικών σχέσεων ανάμεσα στη λογοτεχνία, την ιστορία, τις τέχνες και τη φιλοσοφία, καθώς και τις κοινωνικές και φυσικές επιστήμες;Η γερμανική γλώσσα είναι η πιο συνηθισμένη γλώσσα στο Διαδίκτυο μετά την αγγλική γλώσσα;Το γερμανικό είναι μια επίσημη γλώσσα σε πολλά διεθνή συνέδρια;Σχεδόν δύο από τα δέκα βιβλία που δημοσιεύονται στον κόσμο δημοσιεύονται στη γερμανική γλώσσα;Οι άνθρωποι της γερμανικής καταγωγής αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες ομάδες κληρονομιάς στις ΗΠΑ με πολλές ακέραιες γερμανόφωνες κοινότητες;Περισσότερες από 1.100 επιχειρήσεις από γερμανόφωνες χώρες έχουν αμερικανικές θυγατρικές;Περισσότερες από 700 αμερικανικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στη Γερμανία και έχουν δημιουργήσει 800.000 σχετικές θέσεις εργασίας;Παρά τη φήμη της ως δύσκολης γλώσσας, η εγγύτητα της γερμανικής και της αγγλικής ως γερμανικής γλώσσας κάνει γερμανικά από πολλές απόψεις ευκολότερη για τους αγγλικούς ομιλητέςΗ γερμανική στο Aquinas σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να μελετήσετε τις διάφορες πτυχές ενός προγράμματος σπουδών Γερμανικών σπουδών ενώ απολαμβάνετε τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη Γερμανία στις εκτός και πανεπιστημιουπόλεις:Απολαύστε μια γερμανική τάξη στην αρχή, ενδιάμεσο ή προχωρημένο επίπεδο σε ένα περιβάλλον επικοινωνίας, με επίκεντρο τον μαθητή, ιδιαίτερα διαδραστικό και διασκεδαστικό (!) (Γερμανικό πολιτισμόΠώς είμαστε διαφορετικοί... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Grand Rapids
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά