Filter
Πτυχίο
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

σε Γενική Διαχείριση 2019/2020 Πτυχίο

Ανταγωνίζονται στην αγορά εργασίας σήμερα, μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά με πτυχίο πανεπιστημίου, οι απόφοιτοι μπορούν να έχουν έναν ευκολότερο χρόνο βρίσκοντας μια θέση στον τομέα της προτίμησής τους. Για τους περισσότερους φοιτητές, πτυχίο διαρκεί τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί, και τα προγράμματα επικεντρώνονται σε μια συγκεκριμένη κατηγορία μελέτης. Αυτός ο βαθμός θα πρέπει να έχουν αποκτηθεί πριν από την επιδίωξη μεταπτυχιακής εκπαίδευσης.

Τι είναι ένα πτυχίο στη Γενική Διοίκηση; Αυτός ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές να εργαστούν σε έναν ρόλο σχετίζονται με τη διαχείριση. Ενώ επιδιώκουν αυτό το βαθμό, οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, τη διαχείριση του έργου, τη χρηματοδότηση, τη διαχείριση επιχειρηματικών πληροφοριών, πληροφοριακά συστήματα των επιχειρήσεων, καθώς και η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Συχνά, οι τάξεις ένας φοιτητής παίρνει εξαρτώνται επιλέξει την εστίασή τους στη σφαίρα της διαχείρισης.

Και παράλληλα να συνεχίζει το πτυχίο πανεπιστημίου στη γενική διαχείριση, οι μαθητές θα μάθουν πιθανό δεξιότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν στο μέλλον τις εργασίες τους, ενώ βοηθά επίσης να τους ανεβάσουμε στις σημερινές τους θέσεις την πάροδο του χρόνου.Επιπρόσθετα, έχει βαθμό σε αυτόν τον τομέα μπορεί να βοηθήσει τους αποφοίτους αποκτήσετε μια θέση που τους πληρώνει καλά.

Το συνολικό κόστος της απόκτησης πτυχίο στη γενική διαχείριση εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Για παράδειγμα, την τοποθεσία του σχολείου, πόσο καιρό το πρόγραμμα χρειάζεται για να ολοκληρωθεί, και ποιες είναι οι χρεώσεις σχολείο για τα δίδακτρα μπορούν όλοι να παίξουν ένα ρόλο στο συνολικό κόστος.

Καριέρα στη διαχείριση είναι διαθέσιμα σχεδόν σε κάθε κλάδο, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης, την ασφάλιση, την υγειονομική περίθαλψη, την εμπορία, τη μεταφορά, την ψυχαγωγία, τη διαβούλευση, την κατασκευή, και πολλά άλλα. Για παράδειγμα, κάποιος με αυτόν τον βαθμό μπορεί να λειτουργήσει ως ειδικές εκδηλώσεις για το σχεδιασμό, αναλυτής μάρκετινγκ, διευθυντής καταστήματος, έναν διαχειριστή, ή το διαχειριστή του λογαριασμού. Κερδίζουν πτυχίο στη γενική διαχείριση μπορεί να ανοίξει ευκαιρίες για τη διαχείριση σχεδόν σε κάθε τομέα απόφοιτος επιθυμεί να υπεισέλθω.

μαθήματα γενικής διαχείρισης μπορεί συχνά να λαμβάνονται σε πρόσωπο ή online.Εάν είστε έτοιμοι να εξετάσει περαιτέρω ευκαιρίες εκπαίδευσης, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Γενική Διαχείριση

Zeppelin University

Για τους ερευνητές. Ιδρυτές. Clear ονειροπόλος. Επιμελητές. Σύμβουλος. Θεατρικούς συγγραφείς. Copywriter. Διευθυντής Πολιτισμού. Κοινωνική μηχανικούς. Διαχείριση μουσικής ... [+]

Για τους ερευνητές. Ιδρυτές. Clear ονειροπόλος. Επιμελητές. Σύμβουλος. Θεατρικούς συγγραφείς. Copywriter. Διευθυντής Πολιτισμού. Κοινωνική μηχανικούς. Διαχείριση μουσικής. Σκέψη ηγέτες. ιδρυτής Media. Το Word μάγος. Οι δημοσιογράφοι. Διευθυντή του Μουσείου. Κοινωνική επιχειρηματίες. Ατομικιστές. Διευθυντής του Ιδρύματος. Start-up φανατικούς. ανιχνευτές τάσεων. διαχειριστή του προγράμματος. Ραδιόφωνο ιδρυτή. Ευσυνείδητοι και οι επικριτές τους.... [-]

Γερμανία Friedrichshafen
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Artevelde University of Applied Sciences

Έχετε πάθος για τις γλώσσες και τους ανθρώπους; Για ό, τι έχει να κάνει με τον ψηφιακό κόσμο; Θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής ... [+]

Είστε παθιασμένοι με τις γλώσσες και τους ανθρώπους; Θέλετε να εργαστείτε ως διευθυντής γραφείου, διευθυντής έργου, σύμβουλος προσλήψεων ή σύμβουλος διαδικασίας για μια διεθνή εταιρεία , στη χώρα σας ή στο εξωτερικό; Είναι όλα στην διάθεσή σας με πτυχίο στην International Office Management !

Γιατί το Bachelor στη Διεθνή Διαχείριση Γραφείου;Θα πάρετε μαθήματα με μια ομάδα διεθνών φοιτητών : μια εμπλουτιστική εμπειρία.Με τρεις πρακτικές πρακτικές, πολλές διαλέξεις επισκεπτών, επισκέψεις σε εταιρείες, ταξίδια στο εξωτερικό, διεθνείς εκθέσεις κλπ., Η θεωρία έρχεται στη ζωή .Θα μάθετε να επικοινωνείτε επαγγελματικά στα αγγλικά και σε άλλες δύο ξένες γλώσσες .... [-]
Βέλγιο Γάνδη
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά