212 Bachelor Προγράμματα σε Γαλλία for 2024

Bachelor Προγράμματα σε Γαλλία for 2024Filter
    • Paris, Γαλλία
    • Madrid, Ισπανία
    • + 1 more

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Bachelor of Science στην Επιστήμη Υπολογιστών προετοιμάζει τους μαθητές να είναι ισχυροί επικοινωνιακοί σε ένα διεθνές πλαίσιο, αναλυτικοί και κριτικοί στοχαστές με στέρεες γνώσεις μαθηματικών, υπολογιστών και ανάλυσης δεδομένων και δεξιότητες λήψης αποφάσεων και επίλυσης προβλημάτων και κοινωνικά υπεύθυνοι με σαφή εστίαση σε βιωσιμότητα.

    • Nice, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το BESIGN School προσφέρει στους μαθητές του μια μοναδική ευκαιρία να ξεχωρίσουν με εξειδίκευση ήδη από το δεύτερο έτος του προγράμματος Bachelor. Η εξειδίκευση αυτή θα συνεχιστεί σε τρίτο έτος. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν σε έναν κόσμο συναρπαστικών ανακαλύψεων με τρεις διαφορετικές επιλογές εξειδίκευσης. Στο BESIGN School, η εκπαίδευση σχεδιασμού παραμένει ολοκληρωμένη, αλλά κάθε μαθητής έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει το δικό του εξατομικευμένο ταξίδι μάθησης για να επιτύχει τους μοναδικούς του στόχους.

    • Paris, Γαλλία
    • Madrid, Ισπανία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Σας προσκαλούμε να εισέλθετε σε έναν κόσμο όπου ο αθλητισμός και οι αξίες του είναι πανταχού παρούσες. Μπείτε σε έναν κόσμο παθών, συναισθημάτων και αισθήσεων. Ενσωματωθείτε σε μια αγορά που δεν σταματά ποτέ να επανεφευρίσκει τον εαυτό της. Η επιλογή της AMOS σημαίνει συμμετοχή στην πρωτοποριακή σχολή στη Διοίκηση Αθλητισμού στην Ευρώπη, η οποία, από το 2007, συνοδεύει τους παθιασμένους μαθητές της στην ένταξη στον αθλητικό κλάδο. Προσφέρουμε μαθήματα κατάρτισης που οδηγούν σε αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις υψηλού επιπέδου.

    • Grenoble, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Grenoble IAE «s Bachelor στη Διοίκηση είναι το 3ο έτος του βαθμού Οικονομίας και Διοίκησης και το πρώτο βήμα στο Graduate School of Management μας Pathway . Η αποστολή του είναι να επιτρέψει στους μαθητές να αποκτήσουν θεμελιώδεις δεξιότητες διαχείρισης για την προετοιμασία ενός μεταπτυχιακού τίτλου στις Διοικητικές Επιστήμες με αποτέλεσμα εξειδικευμένες ή γενικές θέσεις διαχείρισης. Όλες οι πτυχές της διαχείρισης καλύπτονται από τεχνική άποψη, αλλά και μέσω μιας εννοιολογικής προσέγγισης που στοχεύει στην ανάπτυξη της ανοιχτής σκέψης και της ικανότητας σκέψης που είναι βασικές για τις διοικητικές θέσεις. Το μονοετές πτυχίο στη διαχείριση προορίζεται για φοιτητές που έχουν ήδη ολοκληρώσει 120 μονάδες ECTS σε ένα μάθημα που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις και έχουν τουλάχιστον πιστοποιημένο επίπεδο B2 στα αγγλικά.

    • Toulouse, Γαλλία
    • Barcelona, Ισπανία
    • + 2 more

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Γαλλική γλώσσα, Ισπανικά

    Το πρόγραμμα Bachelor TBS είναι ένα τριετές μάθημα πτυχίου διαχείρισης με επαγγελματική και διαπολιτισμική εστίαση. Το μάθημα στοχεύει να δώσει στους μελλοντικούς αποφοίτους τις δεξιότητες διαχείρισης που απαιτούνται για να ανταποκριθούν στις επιχειρηματικές απαιτήσεις εταιρειών στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα προσφέρει 3 χρόνια πολύτιμων εμπειριών και συναντήσεων που βασίζονται σε ένα πρόγραμμα σπουδών που δίνει σε κάθε μαθητή τα μέσα είτε να συνεχίσει τις σπουδές του είτε να προχωρήσει κατευθείαν σε μια ανταποδοτική επαγγελματική σταδιοδρομία.

    • Paris, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει διεπιστημονικά μαθήματα μαθηματικών, προγραμματισμού υπολογιστών, αλγορίθμων και αρχιτεκτονικής υπολογιστών, εκτός από την ηλεκτρονική, τη φυσική και τις επιστήμες του ανθρώπου. Είναι ένα τριετές πρόγραμμα και διδάσκεται 100% στα Αγγλικά στο Παρίσι. Οι μαθητές που παρακολουθούν αυτό το πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν 1 εξάμηνο στο εξωτερικό.

    • Berlin, Γερμανία
    • Paris, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αυτό το καινοτόμο τριετές/τετράχρονο μάθημα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει την επόμενη γενιά ηγετών επιχειρήσεων, ικανών να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του κόσμου μετά την Covid. Το μάθημα διεθνών επιχειρήσεων και διαχείρισης είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα που αντιμετωπίζει τις αναδυόμενες τάσεις και προκλήσεις για τις επιχειρήσεις και τη διοίκηση προκειμένου να σχηματίσουν νέους παγκόσμιους ηγέτες επιχειρήσεων.

    • Strasbourg, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Γαλλική γλώσσα, Γερμανός

    Η επιλογή του Bachelor of International Business στο EM Στρασβούργο σημαίνει δέσμευση σε ένα πρόγραμμα αριστείας και παίζοντας ενεργό ρόλο στην εκπαίδευσή σας. Το κομμάτι International Manager προσφέρει υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκής και επιχειρησιακής εκπαίδευσης για την εκπαίδευση υπεύθυνων διευθυντών. Από τη θεωρητική γνώση έως την πρακτική τεχνογνωσία, θα αναπτύξετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες και θα εξελιχθείτε σε ένα διεθνώς επικεντρωμένο περιβάλλον. Αυτή η εκπαίδευση περιλαμβάνει τουλάχιστον εννέα μήνες επαγγελματικής τοποθέτησης, στη Γαλλία ή στο εξωτερικό, προκειμένου να ανακαλύψετε πώς λειτουργεί μια εταιρεία, να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και να βελτιώσετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

    • Paris, Γαλλία
    • Budapest, Ουγγαρία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Μάθετε τους βασικούς τομείς της επιχείρησης και αναπτύξτε σχετικές, εξαιρετικά περιζήτητες δεξιότητες διαχείρισης για ένα ευρύ φάσμα διεθνών σταδιοδρομιών. Θα σας προσφέρουμε ένα πρακτικό περιβάλλον, παίζοντας ενεργό ρόλο στη δική σας εκμάθηση της πραγματικής επιχείρησης και ενισχύοντας τη δημιουργικότητά σας μαζί με καθηγητές που έχουν αναπτύξει μοναδικές διδακτικές εμπειρίες με το ESSCA Institute of Advanced Pedagogy.

    • Châteauroux, Γαλλία
    • Baar, Ελβετία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Σε μια εποχή που ορίζεται από τη λήψη αποφάσεων με γνώμονα τα δεδομένα, το πρόγραμμα Bachelor of Data Science είναι η πύλη σας για μια δυναμική και συναρπαστική καριέρα στη διασταύρωση τεχνολογίας, μαθηματικών και επιχειρήσεων. Καθώς ο κόσμος εξαρτάται ολοένα και περισσότερο από τα δεδομένα για την ενημέρωση και τη διαμόρφωση του μέλλοντός μας, οι επαγγελματίες που μπορούν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη των δεδομένων έχουν μεγάλη ζήτηση.

    • Troyes, Γαλλία
    • Metz, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Γαλλική γλώσσα

    Ένα l'issue du Bachelor in Tourism Management, vous serez opérationnel en tant que manager dans n'importe quelle filière du secteur mondial qu'est le turistike.

    • Nantes, Γαλλία
    • Paris, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το BBA Big Data & Management προετοιμάζει τους μαθητές να αναλάβουν διαλειτουργικές θέσεις διαχείρισης. Θα αποκτήσουν τόσο ισχυρές διαχειριστικές δεξιότητες (χρηματοδότηση, διαχείριση, μάρκετινγκ, στρατηγική) όσο και προηγμένες τεχνικές δεξιότητες στη συλλογή, ανάλυση και χρήση δεδομένων για επιχειρηματική απόδοση. Αναπτύχθηκε από κοινού από την Audencia και την Centrale Nantes, το μάθημα αυτό βασίζεται στην ακαδημαϊκή αριστεία και των δύο ιδρυμάτων για να προσφέρουν ένα πρόγραμμα με έντονη διεθνή και επαγγελματική εστίαση.

    • Paris, Γαλλία
    • Montreal, Καναδάς
    • + 6 more

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Τα αγγλικά που διδάσκονται Bachelor in Real Estate Business Management διδάσκονται στην Πανεπιστημιούπολη του Παρισιού. Αυτό το πρόγραμμα θα προσφέρει μια υψηλής εκτίμησης επαγγελματική εκπαίδευση στο real estate. Έχει αναπτυχθεί σε στενή συνεννόηση με τις σχετικές επαγγελματικές, πολιτικές και επιχειρηματικές κοινότητες και προορίζεται να παρέχει μια εντατική γρήγορη είσοδο σε μια επαγγελματική σταδιοδρομία. Θα αποκτήσετε εμπεριστατωμένη γνώση της διαχείρισης ακινήτων, των πωλήσεων, της διαχείρισης ιδιοκτησίας συνιδιοκτησίας και της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Το πρόγραμμα παραδίδεται χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ενεργών μεθόδων μάθησης και υπάρχει σημαντική συμβολή από τη βιομηχανία στο διδακτικό μας πρόγραμμα μέσω διαλέξεων και σεμιναρίων προσκεκλημένων. Το real estate είναι ένα δυναμικό, κοινωνικό και κερδοφόρο επάγγελμα. Περιλαμβάνει τους περισσότερους τομείς εμπορικών (βιομηχανικών, γραφείων και λιανικής) και οικιστικών ακινήτων. Ελάτε να μελετήσετε με το Groupe ESPI !

    • Lille, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Γαλλική γλώσσα

    Το Bachelor of Communication είναι απαραίτητο για την απόκτηση μιας σταθερής γενικής κουλτούρας με τον έλεγχο των θεμελιωδών αρχών του δικαίου, της οικονομίας και της διαχείρισης, αναπτύσσοντας παράλληλα προηγμένες δεξιότητες επικοινωνίας. Αυτό όχι μόνο θα βελτιώσει την προσωπικότητά σας αλλά θα καλλιεργήσει και ένα δυναμικό επιχειρηματικό πνεύμα.

    • Paris, Γαλλία
    • Madrid, Ισπανία
    • + 3 more

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε την διαπολιτισμική διαχείριση από πρώτο χέρι με το να ζείτε και να σπουδάζετε σε τρεις διαφορετικές χώρες για τρία χρόνια.