Filter
Πτυχίο
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

σε Βιομηχανοποίηση 2019 Πτυχίο

Η απόκτηση ενός Bachelor στη Βιομηχανία μπορεί να είναι μια μεγάλη επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν οδηγούν την ανάπτυξη των διαδικασιών παραγωγής που θα διαμορφώσουν τον κόσμο τα επόμενα χρόνια. Οι απόφοιτοι με αυτό το βαθμό θα έχουν ένα πλεονέκτημα σε μια ανταγωνιστική βιομηχανία απαραίτητη για την οικονομική ανάπτυξη.

Υποψήφιοι φοιτητές συχνά ρωτήσω, τι είναι ένα Bachelor στη Βιομηχανία; Περιλαμβάνει την εκμάθηση πώς να εφαρμόσουν αποτελεσματικά τις ραγδαία εξελισσόμενες τεχνολογίες που θα επηρεάσει τεράστιες αλλαγές στο μέλλον της παραγωγής. Οι μαθητές μαθαίνουν επίσης επιχειρηματικές δεξιότητες για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων και να μετατρέψει τη γνώση σε δράση.

Κρατώντας ένα πτυχίο στην κατασκευή έχει πολλά πλεονεκτήματα. Αν μη τι άλλο, αυτό βοηθά τους μαθητές να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τεχνικές γνώσεις για την πρόληψη και την επίλυση κατασκευή centric προβλήματα. Είναι επίσης μια μεγάλη διαπιστευτηρίων για να έχουν, όταν ψάχνουν για θέσεις εργασίας που απαιτούν ένα υπόβαθρο στον τομέα της μεταποίησης.

Πολλά σχολεία έχουν θαυμάσια προγράμματα για μαθητές που θέλουν να ακολουθήσουν ένα πτυχίο στην κατασκευή. Το κόστος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το ίδρυμα και τη θέση του. Είναι ιδιαίτερα σκόπιμο να επιβεβαιώσει όλες τις δαπάνες του προγράμματος και τα τέλη εγγραφής με τα γραφεία ομολογίες τυχόν σχολεία που σας ενδιαφέρει.

Οι άνθρωποι που έχουν ένα πτυχίο στη Βιομηχανία μπορεί να ακολουθήσει πολλά μονοπάτια καριέρας. Βιομηχανία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των επιχειρηματικών διαδικασιών για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, καθώς και τα άτομα που έχουν την κατασκευή βαθμούς είναι συχνά σε υψηλή ζήτηση. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν την τεχνολογία, την αεροπορία, το λιανικό εμπόριο, τα εγχώρια προϊόντα και τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Μια ποικιλία από διαφορετικές επιλογές σπουδών υπάρχουν για τα άτομα που θέλουν να ακολουθήσουν ένα πτυχίο Bachelor στον τομέα της Μεταποίησης. Αν έχετε περιορισμένη ευελιξία ή δεν είναι σε θέση να δεσμευτούν σε ένα πρόγραμμα σπουδών πλήρους απασχόλησης, εξετάζει τη λήψη online μαθήματα για να ξεκινήσετε.Μια διαδικτυακή βάση του αναλυτικού προγράμματος μπορεί επίσης να είναι, κατά προτίμηση, αν ζείτε πολύ μακριά από ένα σχολείο που προσφέρει το πρόγραμμα που θέλετε. Μην αναβάλλετε την εκπαίδευση σας πια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ολοκληρωμένη βάση δεδομένων μας για να αρχίσουν να ψάχνουν για το σωστό πρόγραμμα για να εκπληρώσει τις ανάγκες σας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο εισδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Βιομηχανοποίηση

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Αυτό το πρόγραμμα παράγει αποφοίτους με υψηλή ειδίκευση που συνδυάζουν δημιουργικά τις δυνάμεις τους με την τεχνολογία κατασκευής στο σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμ ... [+]

Bachelor of Science στην επίπλων Σχεδιασμός και Κατασκευή

GMIT Letterfrack Campus

Αυτό το πρόγραμμα παράγει αποφοίτους με υψηλή ειδίκευση που συνδυάζουν δημιουργικά τις δυνάμεις τους με την τεχνολογία κατασκευής στο σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων προϊόντων επίπλου. Το πρόγραμμα αναπτύσσει τις δεξιότητες στη χρήση των παραδοσιακών τεχνικών και ενσωματώνει την απαίτηση για επάρκεια σε βοήθεια υπολογιστή σχεδιασμού (CAD) και την κατασκευή. Αυτή η ευρεία προσέγγιση επιτρέπει πτυχιούχους να εισέλθουν στο τμήμα του κλάδου που πλέον απευθύνεται σε αυτούς, που κυμαίνονται από τα σκάφη με βάση εργαστήρια με τη σύγχρονη κατασκευαστές επίπλων. Keen προσοχή έχει δοθεί στην έξυπνη σχεδίαση που καλύπτει θέματα όπως η αγορά, η ανταγωνιστικότητα, το κόστος και το περιβάλλον και τα κριτήρια αυτά συνδέονται στενά με την ικανότητα των αποφοίτων για την παραγωγή υψηλής ποιότητας πρότυπα του προϊόντος έπιπλα. Σε όλο το πρόγραμμα μια σειρά από προκλήσεις του σχεδιασμού και να κάνει τα έργα που και αυτά στηρίζουν μια εντατική μπλοκ της τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας που μπορούν να αναληφθούν στην Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Αυστραλία και σε άλλα μέρη του κόσμου.... [-]

Ιρλανδία Westport Galway
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern Denmark

Με πτυχίο πτυχίου μηχανικού στην Παγκόσμια Διοίκηση και Βιομηχανία, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα εταιρεία οπουδήποτε από την Αλάσκα στη Νέα Ζηλανδία. Θα είστε υπεύθυνοι ... [+]

Πτυχίο Παγκόσμιας Διοίκησης και Βιομηχανίας (BEng)

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρεται στα Αγγλικά.Ως φοιτητής μηχανικών εργάζεστε σε ομάδες, συνεργάζεστε με εταιρείες σε έργα και θα είστε σε μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Τέσσερις βασικοί τομείς ικανοτήτων

Το κύριο περιεχόμενο του προγράμματος σπουδών βασίζεται σε τέσσερα κύρια θέματα:

Διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού - διαχείριση παραγωγής και λειτουργίαςΔιοίκηση ΕπιχειρήσεωνΔιεθνής προσανατολισμός και πολιτισμική κατανόησηΠροσωπικές δεξιότητες.... [-]
Δανία Odense
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
7 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά