61 Bachelor Προγράμματα σε Βιετνάμ for 2024

Bachelor Προγράμματα σε Βιετνάμ for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η Μηχανική Μεταφορών είναι η εφαρμογή τεχνολογίας και επιστημονικών αρχών στον προγραμματισμό, τον λειτουργικό σχεδιασμό, τη λειτουργία και τη διαχείριση εγκαταστάσεων για την παροχή ασφαλούς, αποτελεσματικής και περιβαλλοντικά συμβατής μετακίνησης ανθρώπων και αγαθών.

    • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η αυτοκινητοβιομηχανία συνδυάζει την επιστήμη της μηχανικής, των ηλεκτρικών και των υλικών, η οποία παρέχει στους φοιτητές τις βασικές αρχές της μηχανικής μαζί με τις σύγχρονες απαιτήσεις σχεδιασμού οχημάτων όσον αφορά την ασφάλεια, την οικονομία καυσίμου και τη βιομηχανική παραγωγή.

    • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για την παραγωγή, την επεξεργασία, τη συσκευασία, την ασφάλεια και/ή τη μεταφορά του παγκόσμιου εφοδιασμού τροφίμων θα ενδιαφέρονται για την εξειδίκευση της Μηχανικής Τροφίμων.

    • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ
    • Gloucester, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που θέλουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο στην επιχείρηση με προσιτές δίδακτρα. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ειδικεύονται ...

    • Montpellier, Γαλλία
    • Lyon, Γαλλία
    • + 4 more

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    3 εξάμηνα

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Οι μαθητές αναλαμβάνουν το Bachelor of Arts στο χώρο των πολυμέσων, θα εργαστεί για ένα ευρύ φάσμα έργων συμπεριλαμβανομένων των δικτυακών τόπων και οπτικές παρουσιάσεις.Αυτό το 3-ετή πορεία θα καλύπτει τις τεχνικές πτυχές

    • Hanoi, Βιετνάμ

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το διπλό πτυχίο θα παρέχει στους φοιτητές: ικανότητες στην αγγλική γλώσσα. απόκτηση βασικών γνώσεων σχετικά με τη διαχείριση και την εφαρμογή των βασικών αρχών διαχείρισης και οικονομίας που βασίζονται στην επιστήμη της διαχείρισης · ικανότητα ανάλυσης και αξιολόγησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, δημιουργίας επιχείρησης ή επιχειρηματικού οργανισμού και πρότασης και ανάπτυξης ιδεών εκκίνησης · και αποτελεσματικές δεξιότητες διαχείρισης για την ανάλυση και επίλυση πρακτικών προβλημάτων διαχείρισης. δεξιότητες για ανάλυση απαιτήσεων, πρόταση και εφαρμογή λύσεων · δεξιότητες αυτομάθησης, ικανότητα ανάπτυξης σχεδίων εργασίας και στόχοι προσωπικής ανάπτυξης.

    • Dalat, Βιετνάμ

    Η αποστολή της Γεωπονικής και Δασικής Σχολής είναι να σταθεροποιηθεί και να επικεντρωθεί στην ποιότητα των προπτυχιακών φοιτητών, ώστε να μπορούν να υπηρετήσουν στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη των Highlands, των νοτιοανατολικών επαρχιών και των παράκτιων περιοχών του Κεντρικού Βιετνάμ.

    • Vũng Tàu, Βιετνάμ

    Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι νεόδμητο σύμφωνα με τις ανάγκες των επιχειρήσεων και της κοινωνίας, αυξάνοντας το χρόνο πρακτικής μάθησης, πρακτικής άσκησης, αυξάνοντας τις ώρες εκμάθησης ξένων γλωσσών (αγγλικά, ιαπωνικά ...), κατάρτιση επαγγελματικών δεξιοτήτων, δεξιότητες επικοινωνίας σε ξένες γλώσσες, πολιτισμένο και ευγενικές δεξιότητες επικοινωνίας, δεξιότητες διαχείρισης επιχειρήσεων για προσαρμογή στην εποχή της ολοκλήρωσης και της βιομηχανίας 4.0.

    • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Το University of Toulon είναι ένα από τα 66 δημόσια πανεπιστήμια της Γαλλίας, γνωστό ως το μεγαλύτερο και πιο διάσημο κέντρο εκπαίδευσης και έρευνας στο νότο της Γαλλίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γαλλικού Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης, το Πανεπιστήμιο της Τουλόν κατέλαβε την 2η θέση στο ποσοστό των φοιτητών των κοινωνικών επιστημών και των ανθρωπιστικών επιστημών που βρήκαν γρήγορα δουλειές μετά την αποφοίτησή τους (95%). Λεπτομέρειες για το Πανεπιστήμιο του Τουλόν μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.univ-tln.fr/.

    • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Με πτυχίο στη Διεθνή διαχείριση ξενοδοχείων, έχετε τα προσόντα να κατέχετε θέσεις επιχειρησιακής διαχείρισης στις διεθνείς ξενοδοχειακές και τουριστικές βιομηχανίες. Κατά τη διάρκεια αυτών των 3 ετών σχολικής εκπαίδευσης, οι μαθητές του Vatel: - αποκτούν επαγγελματικές, νομικές, οικονομικές και θεμελιώδεις γλωσσικές γνώσεις για τον τομέα τους. - μάθετε τεχνικές διαχείρισης και δεξιότητες κορυφαίας ομάδας.

    • Tuy Hòa, Βιετνάμ

    Αγγλικά

    Η περιβαλλοντική μηχανική είναι σημαντική για τη μελέτη τεχνικής και τεχνολογίας με σκοπό την προστασία, τη μείωση της ρύπανσης, την ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση και την επεξεργασία των αποβλήτων, λύση διαχείρισης για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης.

    • Qui Nhơn, Βιετνάμ

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Η χημεία έχει πολλά συγκεκριμένα πεδία. Σύμφωνα με τους χημικούς, με τις τρέχουσες κοινωνικές τάσεις, η κύρια χημεία περιλαμβάνει ορισμένους τομείς όπως η φαρμακευτική χημεία, η χημεία υλικών (ανόργανη και οργανική), η βιοχημεία, η αναλυτική χημεία, η πετροχημεία και η χημεία τροφίμων. Η μηχανική ήταν ανέκαθεν βασικός κλάδος της χώρας και της Χημείας.

    • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ο στόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει μηχανικούς της Πληροφορικής (IT) με βασικές επιστημονικές γνώσεις, βασικές και εξειδικευμένες γνώσεις πληροφορικής, ικανότητα ανάλυσης, αξιολόγησης και επιλογής κατάλληλων λύσεων για τη δημιουργία και διαχείριση συστημάτων πληροφορικής, ηθικής και κατάλληλων επαγγελματικών στάσεων, δεξιοτήτων επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας και ικανότητα δια βίου μάθησης για την κάλυψη των αναπτυξιακών αναγκών της κοινωνίας.

    • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Το μάθημα στην Τραπεζική παρέχει στους φοιτητές γνώσεις σχετικά με τη λειτουργία των εμπορικών τραπεζών. Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εργάζονται σε εμπορικές τράπεζες και σε μη αποθεματοποιητές.

    • Hanoi, Βιετνάμ
    • Ecopark Township, Βιετνάμ

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους φοιτητές τις τεχνικές και διοικητικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο της φιλοξενίας. Το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στις βασικές ικανότητες που σχετίζονται με την φιλοξενία, τις επικοινωνίες και τις ανθρώπινες σχέσεις.