603 Bachelor Προγράμματα σε Ανθρωπιστικές Σπουδές σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024

Bachelor Προγράμματα σε Ανθρωπιστικές Σπουδές σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024Filter
    • Marshall, Ηνωμένες Πολιτείες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Γίνετε αποτελεσματικός, ηθικός συγγραφέας και επικοινωνητής με το 100% διαδικτυακό Bachelor of Arts in Professional Writing and Communication του Southwest Minnesota State University . Το πρόγραμμα σπουδών μας συνδυάζει μαθήματα γραφής, ρητορικής, τέχνης και επικοινωνίας για να εξασφαλίσει ότι θα αποφοιτήσετε ως ένας καλά στρογγυλεμένος επαγγελματίας έτοιμος για το χώρο εργασίας. Αυτό το διεπιστημονικό πρόγραμμα προσφέρει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για ρόλους όπως έμπορος περιεχομένου, διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κειμενογράφος και ειδικός στις δημόσιες σχέσεις.

    • Online USA

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    16 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το διαδικτυακό πτυχίο ιστορίας του King University θα μπορούσε να σας προετοιμάσει για την άδεια διδασκαλίας της τάξης 6-12 ή θα μπορούσατε να ακολουθήσετε μια καριέρα ως κρατικός εκπρόσωπος, αρχειοφύλακας, καθηγητής ή δικηγόρος. Αναπτύξτε κρίσιμες δεξιότητες στην επικοινωνία, την έρευνα και την κριτική σκέψη μέσω της πολυπολιτισμικής, παγκόσμιας εστίασής μας.

    • Online USA

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    42 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Σχεδιασμένο από καθηγητές και προσωπικό που αντιπροσωπεύει μια ποικιλία θεμάτων, το διαδικτυακό Bachelor of Arts in Professional Leadership and Ethics από το Methodist University θα σας δώσει μια διεπιστημονική προοπτική για να προωθήσετε την καριέρα σας. Το πρόγραμμα σπουδών εστιάζει σε "3 C": συνεργασία (διαπροσωπική επικοινωνία και σχεδιασμός), δημιουργία συμφραζομένων (έρευνα και ανάλυση) και συνεισφορά (εφαρμογή και επαγγελματική πρακτική).

    • Online USA

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αν ενδιαφέρεστε για νομική σχολή, μεταπτυχιακό, επιχειρηματικό, κυβερνητικό ή αρχειακό και ερευνητικό έργο, το βραβευμένο διαδικτυακό πρόγραμμα Bachelor in History του EOU είναι ιδανικό για εσάς. Εξερευνήστε διεπιστημονικές πολιτιστικές προοπτικές και αναπτύξτε δεξιότητες κριτικής σκέψης και έρευνας ενώ εργάζεστε με ειδικούς καθηγητές.

    • San Francisco, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    8 εξάμηνα

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα BFA στο Writing for Film, Television & Digital Media θα σας διδάξει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να αναπτύξετε ελκυστικούς χαρακτήρες και σενάρια. Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξατομικευμένη προσοχή στις ιδέες σας, με έμφαση στις προσδοκίες και τα πρότυπα του κλάδου. Μελετήστε σε ένα αυστηρό, υποστηρικτικό περιβάλλον εργαστηρίου γραφής. Εξερευνήστε πρωτότυπες και προσαρμοσμένες ταινίες μεγάλου μήκους, τηλεοπτική κωμωδία και δράμα, ταινίες μικρού μήκους και συγγραφή για άλλες μορφές ψηφιακών μέσων.

    • Lacey, Ηνωμένες Πολιτείες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Cincinnati, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το διεπιστημονικό μας πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για ένα μέλλον στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης ποίησης και της δημιουργικής γραφής.

    • Rutherford, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ως πτυχίο Ανθρωπιστικών Σπουδών, σας προσκαλούμε να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα σπουδών που να αντικατοπτρίζει τα ενδιαφέροντά σας! Έχετε την ευκαιρία να συγκεντρώσετε μαθήματα από όλους τους κλάδους των Ανθρωπιστικών Σπουδών και να τα συνδέσετε γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα, κίνημα ή σχολή σκέψης. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να εστιάσετε στην εξέλιξη του δυτικού πολιτισμού μέσω της τέχνης, της λογοτεχνίας, της μουσικής, της φιλοσοφίας ή/και της θρησκείας με συγκέντρωση στις Διεπιστημονικές Σπουδές ή στην Παγκόσμια Ειρήνη και Δικαιοσύνη.

    • Winter Park, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    80 εβδομάδες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αφηγούμενοι ιστορίες, μπορούμε να εξερευνήσουμε τα πιο μακρινά όρια της εμπειρίας - είτε πρόκειται για τη δική μας είτε για την εμπειρία κάποιου άλλου. Και με αυτόν τον τρόπο, οι ιστορίες έχουν επίσης τη δύναμη να διαμορφώνουν τον κόσμο. Το πτυχίο Καλών Τεχνών του Full Sail στη Δημιουργική Γραφή σας επιτρέπει να ασκήσετε αυτή τη δύναμη με τρόπο που να είναι ταυτόχρονα ουσιαστικός και έξυπνος.

    • Harrisonburg, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αγωνιστείτε με τις ιδέες μεγάλων στοχαστών από όλο τον κόσμο και σε όλη την ιστορία, αναπτύσσοντας παράλληλα δεξιότητες κριτικής σκέψης, ανάλυσης επιχειρημάτων και πολιτισμικού γραμματισμού. Προετοιμάζουμε τους αποφοίτους να γνωρίσουν έναν κόσμο που αλλάζει ταχέως. Οι μαθητές που επιλέγουν να επικεντρωθούν στη φιλοσοφία θα μελετήσουν αρχαίους και σύγχρονους φιλοσόφους καθώς συμμετέχουν σε αυστηρή συζήτηση, θέτουν τα μεγάλα ερωτήματα και οξύνουν τις δεξιότητες κριτικής σκέψης τους. Οι μαθητές που επιλέγουν να επικεντρωθούν στη θρησκεία εισάγονται στην ακαδημαϊκή μελέτη των θρησκειών του κόσμου. Βουτάνε στα ιερά κείμενα, τις τελετουργίες, τις ιστορίες και την ηθική διαφορετικών πολιτισμών, ενώ μαθαίνουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά με εκείνους που σκέφτονται διαφορετικά από τους εαυτούς τους. Η διεπιστημονική φιλοσοφία και οι διεπιστημονικές συγκεντρώσεις θρησκείας επιτρέπουν στους μαθητές να δημιουργήσουν τις δικές τους ειδικότητες μετρώντας έως και εννέα μονάδες από έξω από το τμήμα προς την κύρια.

    • Waukesha, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Στον 21ο αιώνα, κάθε ζήτημα είναι παγκόσμιο. Οποιαδήποτε απόφαση, είτε λαμβάνεται από μια κυβέρνηση είτε από μια επιχείρηση, έχει δυνητικά ευρείες διεθνείς επιπτώσεις. Είμαστε αλληλένδετοι, μπερδεμένοι και αλληλεξαρτώμενοι. Η οικονομία στο νοτιοανατολικό Ουισκόνσιν μπορεί να επηρεαστεί από τα γεγονότα στην Ασία. τον αέρα που αναπνέουμε σύμφωνα με τους καναδικούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς, ακόμα και την υγεία μας από την εμφάνιση ενός παράξενου νέου μικροοργανισμού στους Τροπικούς. Οι προκλήσεις φαίνονται μεγαλύτερες από ποτέ και ο κόσμος μικρότερος. Το παγκόσμιο πρόγραμμα σπουδών μας βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν τις περίπλοκες σχέσεις στην εργασία και να γίνουν ικανοί στην εύρεση λύσεων σε προκλητικά ζητήματα. Εάν σας ενδιαφέρουν θέματα όπως η πολιτική, οι διεθνείς σχέσεις, η χάραξη πολιτικής, η βιωσιμότητα ή η μακροοικονομία, θα εκτιμήσετε το διεπιστημονικό πρόγραμμα της Carroll University . Συνδυάζουμε μαθήματα στις πολιτικές επιστήμες, τα οικονομικά, τη φιλοσοφία, την ιστορία, τις θρησκευτικές σπουδές, την περιβαλλοντική επιστήμη και τη δημόσια υγεία. Και θα επιλέξετε μια έμφαση που προσθέτει έμφαση σε οικονομικά, γεωπολιτικά ζητήματα ή περιοχές του κόσμου.

    • Orlando, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    2 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Θέλετε να πάτε πέρα από τη μελέτη του Θεού για να συναντήσετε τον Θεό; Μπορείτε να δεχτείτε την απλή πνευματική γνώση των πραγμάτων του Θεού ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για να μπορέσετε να ζήσετε περισσότερο; Αν ναι, τότε το πτυχίο Bachelor in Theology από το Christian Leadership University είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε.

    • Chicago, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ερώτηση τι σημαίνει να υπάρχει. Η φιλοσοφία ασχολείται και αναλύει κριτικά πολυετή ερωτήματα της ανθρώπινης εμπειρίας, όπως η φύση της γνώσης, της σημασίας, της λογικής και της ηθικής.

    • Owings Mills, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Στο πρόγραμμα Bachelor of Science ή Bachelor of Arts in History στο Stevenson, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι για να αποκτήσετε μια βαθιά κατανόηση του παρελθόντος και των επιπτώσεών του στο παρόν. Το πρόγραμμά μας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που σας παρέχει μια σταθερή βάση στην αμερικανική ιστορία, ενώ σας δίνει επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσετε διάφορες ιστορικές περιόδους και περιοχές.

    • Lamoni, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η Graceland προσκαλεί τους φοιτητές Ιστορίας να μελετήσουν το παρελθόν με μια εξέταση πολλαπλών πολιτισμών, προκειμένου να κερδίσουν την εκτίμηση των ανθρώπων με διαφορετικά υπόβαθρα. Οι μαθητές έχουν ευκαιρίες να μελετήσουν την ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Λατινικής Αμερικής, καθώς και να εξερευνήσουν την παγκόσμια ιστορία στο σύνολό τους μέσω ενός ισχυρού προγράμματος σπουδών. Με βάση τα πρότυπα που προτείνει η Αμερικανική Ιστορική Ένωση, το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην ανάπτυξη αναλυτικών δεξιοτήτων για την ερμηνεία της αλλαγής και της συνέχειας, τη χρήση και την αξιολόγηση ιστορικών εγγράφων και την αξιολόγηση διαφορετικών ιστορικών ερμηνειών.