60 Bachelor Προγράμματα σε Αθλητική Διοίκηση σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024

Bachelor Προγράμματα σε Αθλητική Διοίκηση σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024Filter
    • Livingston, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Προετοιμαστείτε για μια προσοδοφόρα καριέρα στη διοίκηση αθλητισμού μέσω του διαδικτυακού πτυχίου του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αλαμπάμα στη διαχείριση αθλημάτων. Αν ασχοληθείτε με βασικά θέματα όπως η κινησιολογία, η φυσιολογία της άσκησης και η διοίκηση επιχειρήσεων, θα αποκτήσετε τις δεξιότητες για να πλοηγηθείτε στην εμπορική πλευρά του αθλητικού ανταγωνισμού.

    • Bethlehem, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η κύρια διοίκηση, με ίχνη στο μάρκετινγκ και την οργανωτική ηγεσία, παρέχει ένα ολοκληρωμένο υπόβαθρο στους λειτουργικούς και περιβαλλοντικούς τομείς των επιχειρήσεων και χρησιμεύει ως βάση για μεταπτυχιακές εργασίες στις επιχειρήσεις και τη διαχείριση.

    • Lawrence Township, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Προετοιμαστείτε για μια ακμάζουσα καριέρα στην οποία η επιχειρηματική σας οξυδέρκεια και η αγάπη για τον αθλητισμό παίζουν ζωτικούς ρόλους. Διπλασιάστε την αξία του πτυχίου της επιχείρησής σας με συνδιπλωματούχο στη διαχείριση αθλημάτων και προετοιμαστείτε για μια καριέρα όπου το πάθος σας παίζει ζωτικό ρόλο. Το πτυχίο σας από ένα από τα ελάχιστα σχολεία του NJ με πιστοποίηση AACSB θα σας δώσει την εμπειρία να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Οι μαθητές αποφοιτούν με πτυχίο επιχειρήσεων που παρέχει μονοπάτια σταδιοδρομίας σε μια σειρά βιομηχανιών, καθώς και αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις στη διαχείριση αθλημάτων που ανοίγουν πόρτες στην αθλητική βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    • Richmond, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    120 ώρες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το πτυχίο διαδικτυακής διαχείρισης αθλημάτων του EKU προετοιμάζει τους μαθητές για ανταμοιβή σταδιοδρομίας στην περίπλοκη και προκλητική αθλητική βιομηχανία. Το πρόγραμμα παρέχει στους μαθητές τις ηγετικές και διαχειριστικές δεξιότητες που απαιτούνται για να συνδυάσουν με επιτυχία την αγάπη για τον αθλητισμό και την επιχειρηματική διορατικότητα για να προωθήσουν τη βιομηχανία προς τα εμπρός. Οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι να αναλάβουν βασικές θέσεις σε αθλητικές ομάδες και ενώσεις ή να συνεχίσουν μεταπτυχιακές σπουδές.

    • Buffalo, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Υπάρχουν επαγγελματικές ομάδες σε σχεδόν κάθε άθλημα από το μπάσκετ μέχρι το ποδόσφαιρο. Τα κολέγια σε όλη τη χώρα έχουν αθλητικά προγράμματα κάθε είδους. Τα μη επαγγελματικά αθλητικά προγράμματα ευδοκιμούν σε κάθε πόλη. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η διαχείριση του αθλητισμού είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιλογές σταδιοδρομίας στη χώρα.

    • Tampa, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ο σκοπός του The University of Tampa Sport Management Major είναι να παρέχει στους φοιτητές έναν συνδυασμό αθλητικής επιχειρηματικής θεωρίας και πρακτικής εμπειρίας για να τους προετοιμάσει για μια επιτυχημένη καριέρα στη βιομηχανία διαχείρισης αθλημάτων.

    • Harrisonburg, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Winter Park, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    80 εβδομάδες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Πίσω από κάθε πιστή βάση θαυμαστών είναι μια ομάδα έξυπνων στρατηγικών μάρκετινγκ που κατανοούν την περίπλοκη σχέση μεταξύ αθλητών και θαυμαστών, επωνυμιών και κοινοτήτων. Το πρόγραμμα Bachelor of Science του Sports Marketing & Media έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια θεμελιώδη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το μάρκετινγκ και η δημιουργία περιεχομένου ενσωματώνονται στις καθημερινές δραστηριότητες αθλητικών επιχειρήσεων.

    • Lamoni, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ως μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες μας που προσφέρεται στο CH Sandage School of Business, το πρόγραμμα διαχείρισης αθλημάτων της Graceland θα σας προετοιμάσει για μια συναρπαστική καριέρα στον αθλητικό κλάδο. Είτε θέλετε να εστιάσετε απευθείας στη διαχείριση του αθλητισμού είτε είστε περίεργοι για τη διοίκηση του αθλητισμού ή ακόμα και το αθλητικό μάρκετινγκ, τα μαθήματα και το πρόγραμμα σπουδών μας, η πρακτική μάθηση και οι ευκαιρίες πρακτικής άσκησης θα σας προετοιμάσουν για επιτυχία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

    • Nashville, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    TreveccaΤο Bachelor of Science στη διαχείριση αθλημάτων επηρεάζει την αθλητική βιομηχανία αποφοιτώντας φοιτητές που είναι καινοτόμοι, αφοσιωμένοι και επαγγελματικά προετοιμασμένοι. Οι απόφοιτοι διακρίνονται για τις δεξιότητες κριτικής σκέψης, τις πρακτικές τους εμπειρίες, την προετοιμασία και την ηγεσία τους.

    • Plymouth, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Melbourne, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα πτυχίου Nathan M. Bisk College of Business Sport Management προετοιμάζει επαγγελματίες διευθυντές επιχειρήσεων για συναρπαστικές, γρήγορους ρυθμούς σταδιοδρομίας στον αθλητικό κλάδο. Είτε θέλετε να είστε διευθυντής ομάδας, διευθυντής αθλητικού προγράμματος ή ειδικός σε αθλητικές πληροφορίες, ένα πτυχίο διαχείρισης αθλημάτων από τη Florida Tech αναπτύσσει ένα ισχυρό υπόβαθρο στην ηγεσία και σας προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία στις σύγχρονες στρατηγικές διαχείρισης αθλημάτων.

    • Dubuque, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αποκτήστε ένα μάθημα Sport Management από ένα από τα κορυφαία προγράμματα στο Midwest. Οι μαθητές μας στο Sports Management έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με επαγγελματίες αθλητικών επιχειρήσεων σε ολόκληρη τη χώρα μέσω περιφερειακών και εθνικών συνεδρίων, διαγωνισμών και ταξιδιών που σχετίζονται με τα μαθήματα. Το δυναμικό πρόγραμμα σπουδών, η ειδική σχολή και οι βιωματικές ευκαιρίες μάθησης επιτρέπουν στους μαθητές να αναπτύξουν τη γνώση της αθλητικής βιομηχανίας, την ηθική λήψη αποφάσεων και τις δεξιότητες επικοινωνίας υψηλού επιπέδου.

    • Waukesha, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ο αθλητισμός και η αναψυχή είναι μέρος της ζωής του καθενός κατά κάποιο τρόπο—ανεξαρτήτως ηλικίας, ικανότητας ή δεξιοτήτων. Αναζητούμε ενεργά τρόπους για να ζήσουμε μια υγιή και ισορροπημένη ζωή, από τους λάτρεις των σπορ μέχρι τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους σε καλοκαιρινή κατασκήνωση, τους ηλικιωμένους που παραμένουν ενεργοί μέσω κοινοτικών προγραμμάτων. Η παγκόσμια βιομηχανία αθλητισμού και αναψυχής έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, καθώς μια κοινωνία γενικά δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην υγεία και την ευεξία. Αυτή η ανάπτυξη έχει δημιουργήσει μονοπάτια σταδιοδρομίας σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων θέσεων μάρκετινγκ και διοίκησης με μικρές και μεγάλες αθλητικές ομάδες, κοινοτική αναψυχή, αθλήματα νέων, διασυλλογικά αθλητικά τμήματα, προπονητική και υπαίθρια αναψυχή.

    • Lewiston, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η κύρια Διοίκηση Αθλητισμού προετοιμάζει τους μαθητές να ενσωματώσουν αρχές που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, την κινησιολογία και την υγεία στη διαχείριση και διαχείριση αθλητικών προγραμμάτων και οργανισμών, σωματείων γυμναστικής και υγείας, υπηρεσιών αθλητικής αναψυχής και συναφών δραστηριοτήτων. Το πρόγραμμα εστιάζει στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη. προώθηση, μάρκετινγκ και στρατολόγηση· διαχείριση εκδηλώσεων, εγκαταστάσεων και προσωπικού· και αρχές οικονομικής διαχείρισης.