Bachelor of Social Sciences (Hons) στις Ευρωπαϊκές Σπουδές

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός είναι από τους αρχαιότερους και πιο σημαίνοντες στον κόσμο. Οι ευρωπαϊκές πολιτικές και κοινωνικές ιδέες, η θρησκεία, η φιλοσοφία, η τέχνη, η λογοτεχνία και η ευρωπαϊκή επιστήμη και τεχνολογία έχουν καθοριστική σημασία για τη διαμόρφωση του σύγχρονου κόσμου μας. Για να κατανοήσουμε την Ευρώπη είναι λοιπόν να κατανοήσουμε μία από τις κύριες πηγές της νεωτερικότητας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αναδειχθεί ως μείζων παράγοντας στην παγκόσμια πολιτική, ενώ οι δεκαετίες ιδεολογικής διαίρεσης μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης έχουν τελειώσει και η ήπειρος συγκαλύπτει. Η ανάπτυξη και η ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι ζωτικής σημασίας για την παγκόσμια πολιτική και την οικονομία.

Στο πλαίσιο του BSocSc (Hons) στις Ευρωπαϊκές Σπουδές, η Πολιτική Επιστήμη παρέχει τον πειθαρχικό πυρήνα, βασισμένο σε μελέτες ιστορίας και (πολιτιστικού) χώρου, σε επιχειρήσεις / οικονομικά ή σε μαθήματα επικοινωνίας. Οι σπουδαστές υποβάλλονται επίσης σε αυστηρή εκπαίδευση είτε στα γερμανικά είτε στα γαλλικά μέχρι επίπεδα ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ευελιξίας. Στόχος είναι να δοθεί στους φοιτητές μια βαθιά γνώση των βασικών χαρακτηριστικών του ευρωπαϊκού κόσμου και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για μια μελλοντική επαγγελματική ή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία στον τομέα των σχέσεων Ευρώπης-Ασίας. Η γνώση για την Ευρώπη εμβαθύνεται από το έργο Honours στο τελευταίο έτος, με βάση την έρευνα από πρώτο χέρι σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται με την Ευρώπη. Οι επιτυχημένοι πτυχιούχοι διαθέτουν επίσης τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άμεση είσοδο σε μεταπτυχιακά προγράμματα, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στην Ευρώπη.

109266_1816-17StudentExchangeinFrance2.jpg

Στόχοι του προγράμματος

  • Να παρέχει στους φοιτητές μια γενική και σύγχρονη γνώση της σύγχρονης Ευρώπης, σταθερά εδραιωμένη στις κοινωνικές επιστήμες, με έμφαση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη μέλη της.
  • Να επιτρέψει στους μαθητές να κατανοήσουν τη σημασία της Ευρώπης για την παγκόσμια ιστορία, την πολιτική και την οικονομία και να τους εκπαιδεύσουν ώστε να γίνουν καταρτισμένοι και ενημερωμένοι επικοινωνιακοί φορείς μεταξύ Χονγκ Κονγκ / ηπειρωτικής Κίνας και Ευρώπης.
  • Να βοηθήσει τους φοιτητές να αποκτήσουν υψηλή επαγγελματική επάρκεια σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή γλώσσα (εκτός από την αγγλική γλώσσα).
  • Να προσφέρουν προσανατολισμό και πνευματικό ερέθισμα για να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν τους δικούς τους και άλλους πολιτισμούς / κοινωνίες σε έναν όλο και περισσότερο πολυπολικό και πολυπολιτισμικό κόσμο. και
  • Με αυτούς τους τρόπους να συμβάλει στον ρόλο του Χονγκ Κονγκ ως ένα σημαντικό διεθνές εμπορικό και πολιτισμικό σταυροδρόμι.

Δομή

Το BSocSc (Hons) στις Ευρωπαϊκές Σπουδές αποτελείται από δύο χρόνια πλήρους φοίτησης στο Χονγκ Κονγκ, ένα τρίτο έτος στην Ευρώπη , ακολουθούμενο από την τέταρτη συνεχή μελέτη στο Χονγκ Κονγκ.

Το έτος στην Ευρώπη

Οι σπουδαστές που έμειναν επιτυχώς για την απαιτούμενη εξέταση επάρκειας είτε στα γαλλικά είτε στα γερμανικά, ξοδεύουν το τρίτο έτος του προγράμματος στην Ευρώπη. Το έτος αυτό έχει σχεδιαστεί ως αναπόσπαστο μέρος του συνολικού προγράμματος. Συνήθως αποτελείται από ακαδημαϊκή μελέτη σε ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο και ενδεχομένως από τοποθέτηση σε ευρωπαϊκές εταιρείες ή δημόσιους φορείς. Οι σπουδαστές θα πρέπει να κερδίσουν τα οφέλη της επιτόπιας ακαδημαϊκής κατάρτισης και της γλωσσικής εμβάπτισης, καθώς και την εμπειρία από το πρώτο χέρι της εργασίας σε ένα ευρωπαϊκό περιβάλλον.

110261_2116-17StudentExchangeinGermany3.jpg

117368_IMG_8632edit.jpg

Αδεια

Οι υποψήφιοι πρέπει να ικανοποιούν τόσο τις γενικές απαιτήσεις του πανεπιστημίου όσο και τις ειδικές απαιτήσεις του προγράμματος. Για λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://admissions.hkbu.edu.hk/en/.

Τέλη

Τα δίδακτρα των προπτυχιακών προγραμμάτων πλήρους απασχόλησης για το 2020-21 είναι 42.100 HK $ για τοπικούς φοιτητές και 140.000 HK $ για μη τοπικούς φοιτητές * αντίστοιχα. Τα τέλη καταβάλλονται σε δύο ίσες δόσεις. (Ποσοστό μετατροπής νομίσματος: 1 $ = 7,8 HK $)

117273_DSC01508edit.jpg

Λόγοι για την επιλογή του Χονγκ Κονγκ ως προορισμού μελέτης

1.Είστε μέρος της "κινεζικής περιπέτειας" με μια δυτική κληρονομιά

2.Ενημέρωση της κινεζικής γλώσσας και του πολιτισμού

3. Εκλεκτική και ζωντανή πόλη με πολλά να κάνουμε

4.Many πολυεθνικές εταιρείες που εδρεύουν στο Χονγκ Κονγκ

5.Window στην Κίνα

6.Gateway προς τη Νοτιοανατολική Ασία

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Faculty of Social Sciences, Hong Kong Baptist University comprises seven departments: Education Studies, Geography, Government & International Studies, History, Sport, Physical Education & ... περαιτέρω

The Faculty of Social Sciences, Hong Kong Baptist University comprises seven departments: Education Studies, Geography, Government & International Studies, History, Sport, Physical Education & Health, Social Work, and Sociology. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη