Σύνοψη προγράμματος

Ο πειραματισμός είναι ένα βασικό συστατικό της μάθησης της επιστήμης στο Carleton. Κατά το πρώτο έτος, οι τάξεις σας θα έχουν συνήθως μια διάλεξη και ένα εργαστήριο ή ένα εξάρτημα εκμάθησης. Κάθε εργαστήριο θα διαρκέσει τρεις ώρες την εβδομάδα, οπότε αν επιλέξετε τρία από αυτά τα μαθήματα εργαστηρίου, θα μπορούσατε να έχετε εννέα ώρες χειραψίας κάθε εβδομάδα.

Τα εργαστήρια, τα σεμινάρια, τα μαθήματα και τα σεμινάρια διεξάγονται σε μικρές τάξεις, έχοντας ως αποτέλεσμα πολλές προσωπικές αλληλεπιδράσεις με καθηγητές, επιβλέποντες εργαστηρίων και συμφοιτητές.

Οι πρώτοι φοιτητές της επιστήμης ενθαρρύνονται να εγγραφούν στο μοναδικό σεμινάριο μας Seminar in Science, σχεδιασμένο ειδικά για να σας εισάγει στα πιο πρόσφατα επιστημονικά θέματα και να σας βοηθήσει να αναπτύξετε το είδος της επικοινωνίας, της αναλυτικής σκέψης και των ερευνητικών δεξιοτήτων που θα χρειαστείτε για την επιστήμη σας τις σπουδές και την καριέρα σας.

Πολλοί από τους καθηγητές μας συμμετέχουν ενεργά σε πρωτοποριακές έρευνες στους τομείς εμπειρογνωμοσύνης τους και θα μπορούσατε να βρεθείτε να εργαστείτε σε ορισμένα από αυτά τα έργα. Η σχολή Carleton έχει επίσης δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τις βιομηχανίες της Οττάβας, τα κυβερνητικά εργαστήρια και τα τμήματα, καθώς και με τα νοσοκομεία διδασκαλίας και έρευνας, παρέχοντας στους φοιτητές της Carleton ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών έρευνας και απασχόλησης.

Εξερευνήστε την επιστήμη στο πανεπιστήμιο Carleton

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε18 περισσότερα μαθήματα αποCarleton University Undergraduate »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 9, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Απρ. 30, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Απρ. 30, 2023
Άλλη