Bachelor of Science

Southern Cross University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Science

Southern Cross University

Ανακαλύψτε τι είναι να σπουδάσετε την επιστήμη με τους μελετητές που είναι παγκόσμιοι ηγέτες στην έρευνα στους τομείς τους.

Στο Southern Cross University πιστεύουμε ότι καλλιεργώντας μια περιέργεια για τις επιστημονικές διαδικασίες που μας επηρεάζουν είναι το κλειδί για την κατανόηση και τη διαμόρφωση του μέλλοντός μας, με τρόπο συμβατό με τον φυσικό κόσμο.

Το Bachelor of Science μας θα δημιουργήσει γνώσεις και δεξιότητες σε όλα τα πεδία που σας ενοχλούν, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εργαστείτε στα εργαστήρια της σύγχρονης τέχνης ή στον τομέα - στα τροπικά δάση της παγκόσμιας κληρονομιάς, τους υφάλους, τα ποτάμια και τις παραλίες γύρω από τις πανεπιστημιουπόλεις μας - ή online.

Με επιλογές επιλογής από μια ποικιλία μεγάλων επιστημών στη βιολογία, τη μηχανική, την περιβαλλοντική χημεία, τα μαθηματικά, την ψυχολογία και πολλά άλλα, θα έχετε ευρείες επιλογές σταδιοδρομίας και, κυρίως, θα είστε εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίζετε τα μεγάλα ερωτήματα και λύσεις για να μεταμορφώσετε τον κόσμο μας .

Ευκαιρίες καριέρας

Στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα ως διευθυντής πόρων και σύμβουλος και σχεδιαστής αειφορίας, υπεύθυνος ανάπτυξης πολιτικής, βιολόγος, οικολόγος, επιστήμονας υγείας, και στην επιστημονική έρευνα.

Επαγγελματική τοποθέτηση

Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν να ολοκληρώσουν μια πρακτική άσκηση οκτώ εβδομάδων για να αποκτήσουν εμπειρία στον κλάδο. Οι φοιτητές εργάζονται με οργανισμούς σε ολόκληρο το επιστημονικό φάσμα, περιλαμβανομένων των οργανισμών τοπικής, κρατικής ή ομοσπονδιακής κυβέρνησης. ιδιωτικές συμβουλές · ή επιχειρηματικές επιχειρήσεις στην Αυστραλία ή στο εξωτερικό.

Σημαντικές περιοχές σπουδών

Οι κύριοι που επιλέξατε περιλαμβάνουν:

(Οι θέσεις εμφανίζονται σε παρένθεση. Σημειώστε ότι ορισμένες μεγάλες εταιρείες είναι διαθέσιμες μόνο στο διαδίκτυο.)

Η βιολογία παρέχει στους φοιτητές μια ευρεία βάση για την κατανόηση των αρχών που διέπουν τις διαδικασίες ζωής σε όλα τα επίπεδα - μοριακά, κυτταρικά, οργανικά και οικολογικά. Υπάρχει μεγάλη έμφαση στις ανθρώπινες επιπτώσεις. Η διαχείριση των οικοσυστημάτων είναι ενσωματωμένη σε όλες τις μεγάλες. (L, Ο *)

Η μηχανική εξασφαλίζει ότι οι μαθητές έχουν μια καλή βάση γνώσεων περιβαλλοντικής μηχανικής σε συνδυασμό με τις αρχές των φυσικών και βιολογικών επιστημών. (ΜΕΓΑΛΟ)

Η Περιβαλλοντική Χημεία παρέχει στους φοιτητές τη γνώση για την επίλυση χημικά σχετικών περιβαλλοντικών προβλημάτων. Οι μαθητές θα αποκτήσουν επίσης μια επισκόπηση της ιζήματος και της υδάτινης χημείας, η οποία περιλαμβάνει την εργαστηριακή ανάλυση των υλικών. ( L, Ο * )

Η ανθρώπινη βιολογία παρέχει στους φοιτητές ένα πεδίο ειδίκευσης στις επιστήμες της υγείας. Οι σπουδαστές αποκτούν γνώσεις φυσιολογίας, ανατομίας, διατροφής, άσκησης και επιστήμης υγείας. (L, GC Σημείωση: ορισμένες μονάδες μπορούν να μελετηθούν στο διαδίκτυο.)

Η τεχνολογία πληροφορικής δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να ειδικεύονται στην τεχνολογία πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού, του σχεδιασμού συστημάτων και της ανάπτυξης ιστού. (Ο)

Τα Μαθηματικά παρέχουν ένα πεδίο εξειδίκευσης για μαθητές με προχωρημένες μαθηματικές δεξιότητες. Οι θεματικές περιοχές μπορούν να περιλαμβάνουν μια επισκόπηση της άλγεβρας, του λογισμικού, της φυσικής και πιο περίπλοκες αναλύσεις και θεωρίες ομάδων. (Ο)

Η ψυχολογία παρέχει μια επισκόπηση μιας σειράς ψυχολογικών θεωριών, συμπεριλαμβανομένης της μάθησης και της μνήμης, της ψυχολογικής αξιολόγησης και της έρευνας στην πειθαρχία της ψυχολογίας. (CH, O).

CH = Coffs Harbour GC = Χρυσή Ακτή L = Lismore O = Συνδεδεμένοι

* Συμπεριλάβετε στην πανεπιστημιούπολη, εργαστήρια κατοικίας

Μέθοδοι αξιολόγησης

Οι αξιολογήσεις ποικίλλουν για κάθε μονάδα και μπορεί να περιλαμβάνουν ένα συνδυασμό τύπων αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένων των εργαστηριακών αναλύσεων και αναλύσεων που βασίζονται σε μελέτες, παρουσιάσεις σεμιναρίων, εκθέσεις πεδίου και έρευνας και επίσημες πρακτικές και γραπτές εξετάσεις.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι φοιτητές στις πανεπιστημιουπόλεις γνωρίζουν ποικίλες προσεγγίσεις διδασκαλίας, όπως διαλέξεις, μαθήματα, εργαστήρια, εργαστηριακά μαθήματα, επιτόπια ταξίδια, ηλεκτρονικές δραστηριότητες και εικονικές τάξεις που συνδέονται με βίντεο ή podcast. Η μέθοδος διδασκαλίας μπορεί να ποικίλει από μονάδα σε μονάδα.

Η επιλογή μας για online σπουδές είναι εξαιρετικά διαδραστική και προσπαθεί να προωθήσει τη συνεργασία και την αίσθηση της κοινότητας. Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν ένα συνδυασμό podcast ή διαλέξεων συνδεδεμένων με βίντεο, ηλεκτρονικών υλικών μελέτης, εργαστηρίων, ηλεκτρονικών φόρουμ συζητήσεων και εικονικών μαθημάτων. Η μέθοδος διδασκαλίας μπορεί να ποικίλει από μονάδα σε μονάδα.

Σημείωση: Ορισμένες μονάδες μπορούν να είναι διαθέσιμες μόνο για μελέτη στο διαδίκτυο και μερικές περιλαμβάνουν υποχρεωτικά εργαστήρια κατοικίας στο Lismore που περιλαμβάνουν διαλέξεις, σεμινάρια, εργαστηριακά μαθήματα και εκδρομές.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση March 2, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Μαρτ. 4, 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
29,200 AUD
Locations
Αυστραλία - Lismore, New South Wales
Ημερομηνία Έναρξης : Μαρτ. 4, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Μαρτ. 4, 2022
Dates
Μαρτ. 4, 2019
Αυστραλία - Lismore, New South Wales
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Μαρτ. 4, 2022