Βάλτε τις αναλυτικές δεξιότητές σας για να εργαστείτε στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Είστε έξυπνοι, εστιασμένοι και ενδιαφέρονται για την πολύπλοκη λειτουργία της επιχείρησης. Προκλήστε τον εαυτό σας με πτυχίο Bachelor of Science in Economics.

Θα μάθετε να συγκεντρώνετε, να οργανώνετε και να αναλύετε κριτικά δεδομένα χρησιμοποιώντας μαθηματικούς τύπους και στατιστικά στοιχεία. Θα αναπτύξετε μοντέλα για να προβλέψετε τον αντίκτυπο των επενδύσεων, την πολιτική απόφαση, τις τάσεις της βιομηχανίας, τα δημογραφικά στοιχεία και άλλες μεταβλητές. Στο τέλος, θα καθορίσετε τον τρόπο με τον οποίο οι κοινωνίες, οι κυβερνήσεις, οι επιχειρήσεις, τα νοικοκυριά και τα άτομα κατανέμουν τους πόρους τους στα ανταγωνιστικά συμφέροντα.

Ένα πτυχίο Οικονομικών θα σας ανταμείψει με μια συναρπαστική καριέρα και υψηλό δυναμικό κερδοφορίας.

Ενδιαφέρεστε για ένα διπλό κύριο στα Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων; Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια.

Ειδική Σχολή

Ολοκληρωμένη σχολή διδάσκει, καθοδηγεί και εμπνέει τους μαθητές του Edinboro να επιτύχουν και να οδηγήσουν. Οι σχολές της ΕΕ αναγνωρίζονται για τη δέσμευσή τους στην επιτυχία των σπουδαστών και τη δημιουργία ενός προσωπικού και αφοσιωμένου ακαδημαϊκού περιβάλλοντος.

Βιωματική μάθηση

Η εμπειρία του Edinboro εκτείνεται πολύ πέρα από την τάξη. Οι σπουδαστές της ΕΕ προετοιμάζονται για τη σταδιοδρομία και τη ζωή μέσω ευκαιριών για πρακτική μάθηση, συνεργατική έρευνα με σχολές, παγκόσμια ταξίδια και πρακτική εξάσκηση.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις

Καταπολέμηση Σκωτσέζων ζουν, δουλεύουν και παίζουν σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην γραφική πανεπιστημιούπολη 585 στρεμμάτων της ΕΕ. Βρίσκεται μόλις 20 μίλια νότια της Erie, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Πενσυλβανίας, το Edinboro είναι γεμάτο συναρπαστικές δραστηριότητες.

Επωφεληθείτε από τις πραγματικές εμπειρίες.

Σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, ο μέσος ετήσιος μισθός για τους οικονομολόγους ήταν $ 101.050 τον Μάιο του 2016.

Γιατί να επιλέξω το Εδιμβούργο;

Καθώς παρακολουθείτε το πτυχίο Οικονομικών σας, θα μάθετε να σκέφτεστε κριτικά και αναλυτικά για να λάβετε τις βέλτιστες αποφάσεις, να διαθέσετε πόρους και να λύσετε σύνθετα οικονομικά προβλήματα. Επιπλέον, θα έχετε ευκαιρίες:

 • Διεξάγετε έρευνα και παρουσιάστε σε επαγγελματικά συνέδρια όπως ο Οικονομικός Σύλλογος της Πενσυλβανίας.
 • Επωφεληθείτε από ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε εταιρείες στην Erie, το Pittsburgh, το Κλίβελαντ και σε άλλες πόλεις.
 • Παρουσιάστε το έργο σας στο διαγωνισμό αφισών του Ομοσπονδιακού Κρατικού Ταμείου του Cleveland.

Η επιτυχία των αποφοίτων προσθέτει αξία στον κύκλο σπουδών σας.

Πολλοί από τους πτυχιούχους μας επιδιώκουν πτυχίο μεταπτυχιακού επιπέδου, ενώ άλλοι βρίσκουν γρήγορα απασχόληση σε ιδιωτικές εταιρείες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και κυβερνητικές υπηρεσίες. Οι απόφοιτοι του Edinboro έχουν οικοδομήσει επιτυχημένες σταδιοδρομίες ως οικονομολόγοι, οικονομικοί αναλυτές, πιστωτικοί αναλυτές, αναλυτές πολιτικής, τραπεζικοί λειτουργοί, αξιωματικοί δανείων, αναλυτές έρευνας αγοράς και οικονομικοί σύμβουλοι σε ολόκληρη τη χώρα σε έγκριτους οργανισμούς όπως:

 • JP Morgan
 • BNY Mellon
 • BSI Financial Services
 • Kish Bank
 • ErieBank
 • Τράπεζα PNC
 • Προοδευτική ασφάλιση
 • Monahan
 • PREXEL International
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Edinboro University

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποEdinboro University »

Τελευταία ενημέρωση Αύγουστος 13, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,559 USD
Επί Ρώσοι: $ 3.858,00; Μη ΡΑ Διευθυντής: $ 5.787,00; Διεθνές: $ 6.559,00; (δίδακτρα με βάση 12-18 μονάδες ανά εξάμηνο)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Άλλη