Bachelor of Science στη Μηχανική Υπολογιστών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ένα Bachelor of Science στην Τεχνολογία Υπολογιστών είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομία στη μηχανική υπολογιστών. Το πτυχίο προετοιμάζει τα άτομα να εφαρμόσουν μαθηματικές και επιστημονικές αρχές για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την επιχειρησιακή αξιολόγηση του υλικού ηλεκτρονικών υπολογιστών, των ενσωματωμένων συστημάτων, των συστημάτων λογισμικού και του συναφούς εξοπλισμού και εγκαταστάσεων. και την ανάλυση συγκεκριμένων προβλημάτων εφαρμογών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε διάφορες εργασίες. Ο μεταπτυχιακός φοιτητής ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι σε θέση να σχεδιάσει και να εφαρμόσει ένα σύστημα υπολογιστή για γενικούς ή ενσωματωμένους υπολογιστές. Οι μαθητές μαθαίνουν να ενσωματώνουν βέλτιστες πρακτικές και λύσεις τελευταίας τεχνολογίας σε μια ποικιλία προβλημάτων πληροφορικής με έναν ηθικό και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει συστήματα που έχουν τόσο εξαρτήματα υλικού όσο και λογισμικού, ο σχεδιασμός των οποίων απαιτεί μια σαφώς καθορισμένη διεπαφή μεταξύ των δύο και την αξιολόγηση των σχετικών συμβιβασμών. Οι απόφοιτοι θα έχουν ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες και είναι σε θέση να επικοινωνούν με μια σειρά από ακροατήρια, καθώς και την ικανότητα να εργάζονται ως παραγωγικό μέλος μιας διεπιστημονικής ομάδας.119771_18165846101_d5448aab3b_z.jpg

Στόχοι του προγράμματος

Προετοιμάστε πτυχιούχους για μια καριέρα ως επαγγελματίας μηχανικός υπολογιστών.

Οι απόφοιτοι θα μπορούν:

 1. Επιτυχημένη πρακτική στον τομέα της πληροφορικής για την εξυπηρέτηση κρατικών και περιφερειακών βιομηχανιών, κυβερνητικών υπηρεσιών ή εθνικών και διεθνών βιομηχανιών.
 2. Παρέχετε λύσεις σε προκλητικά προβλήματα στο επάγγελμά τους, εφαρμόζοντας θεωρία και αρχές ηλεκτρονικών υπολογιστών.
 3. Να επικοινωνούν αποτελεσματικά, να συνεργάζονται και να παρουσιάζουν υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ηθικής ευθύνης.
 4. Επίτευξη προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας με επίγνωση και δέσμευση για τις ηθικές και κοινωνικές τους ευθύνες, τόσο ως άτομα όσο και σε περιβάλλοντα ομάδας.

Γιατί πρέπει να σπουδάσω στη μηχανική υπολογιστών στη HPU;

Στην εποχή της τεχνολογίας, η ζήτηση για προγραμματιστές υπολογιστών συνεχίζει να επεκτείνεται. Σύμφωνα με το αμερικανικό Γραφείο Στατιστικών Εργασίας, η ζήτηση για φοιτητές με πτυχίο στον τομέα της πληροφορικής αναπτύσσεται ταχύτερα από τους περισσότερους βαθμούς.

Δεσμευόμαστε να συμπεριλάβουμε τις τελευταίες τάσεις στην τεχνολογία στο πρόγραμμα σπουδών μας.

Θα έχετε πρόσβαση στο κορυφαίο διαθέσιμο λογισμικό. Οι μαθητές μας επινοούν και σχεδιάζουν νέες προσεγγίσεις στην τεχνολογία πληροφορικής και βρίσκουν καινοτόμες χρήσεις για την υπάρχουσα τεχνολογία.

Οι μηχανικοί υπολογιστών απολαμβάνουν εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης επειδή πολλές εταιρείες αναφέρουν δυσκολίες στην εξεύρεση αυτών των εργαζομένων με υψηλή εξειδίκευση.

Τι μπορώ να κάνω με αυτό το μεγάλο;

Οι φοιτητές με πτυχίο στον τομέα της μηχανικής υπολογιστών εργάζονται επαγγελματικά στους ακόλουθους τομείς: σχεδιασμός ηλεκτρονικών υπολογιστών και λογισμικού, ενσωματωμένα συστήματα, δίκτυα υπολογιστών, κυβερνο-φυσικά συστήματα, ρομποτική, ολοκλήρωση συστημάτων και αυτοματοποίηση ηλεκτρονικού σχεδιασμού.

Μοναδικές προσφορές μαθημάτων

 • Προηγμένος προγραμματισμός με δομές δεδομένων
 • Βασικές αρχές CAD / CAM
 • Κυκλώματα
 • Αρχιτεκτονική υπολογιστών
 • Ψηφιακή Λογική και Συστήματα Υπολογιστών
 • Διακριτές δομές
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ
 • Εφαρμογές μικροεπεξεργαστών
 • Λειτουργικά συστήματα
 • Προγραμματισμός στο MATLAB
 • Συστήματα σε πραγματικό χρόνο και ενσωματωμένα
 • Σήματα και Συστήματα119752_18165814591_6a0306e77a_z.jpg

Αποτελέσματα σπουδών του προγράμματος

Οι δεξιότητες που θα έχουν οι φοιτητές τη στιγμή της αποφοίτησης περιλαμβάνουν:

 1. Δυνατότητα αναγνώρισης, διατύπωσης και επίλυσης σύνθετων προβλημάτων μηχανικής, εφαρμόζοντας αρχές της μηχανικής, της επιστήμης και των μαθηματικών.
 2. Δυνατότητα εφαρμογής μηχανικού σχεδιασμού για την παραγωγή λύσεων που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες, λαμβάνοντας υπόψη τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία, καθώς και παγκόσμιους, πολιτιστικούς, κοινωνικούς, περιβαλλοντικούς και οικονομικούς παράγοντες.
 3. Δυνατότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας με μια σειρά θεατών.
 4. Δυνατότητα αναγνώρισης δεοντολογικών και επαγγελματικών ευθυνών σε μηχανολογικές καταστάσεις και πραγματοποίηση τεκμηριωμένων κρίσεων, οι οποίες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τον αντίκτυπο των τεχνικών λύσεων σε παγκόσμια, οικονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά πλαίσια.
 5. Δυνατότητα αποτελεσματικής λειτουργίας μιας ομάδας των οποίων τα μέλη παρέχουν ηγετική θέση, δημιουργούν ένα συνεργατικό και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον, καθορίζουν στόχους, σχεδιάζουν τα καθήκοντά τους και πληρούν τους στόχους.
 6. Δυνατότητα ανάπτυξης και διεξαγωγής κατάλληλου πειραματισμού, ανάλυσης και ερμηνείας δεδομένων και χρήση εκτιμήσεων μηχανικής για την εξαγωγή συμπερασμάτων.
Τελευταία ενημέρωση Αύγουστος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... περαιτέρω

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη