Bachelor of Science (Honors) στα Παιχνίδια Υπολογιστών και Κινούμενα Σχέδια (Top Up)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Η βιομηχανία ηλεκτρονικών παιχνιδιών έχει μια συνεχή ζήτηση για άτομα με τα κατάλληλα προσόντα που έχουν μια ισχυρή τεχνική γείωση στον προγραμματισμό σε υψηλά και χαμηλά επίπεδα και μια συνειδητοποίηση των γραφικών τεχνικών. Αυτές οι ίδιες δεξιότητες είναι επίσης πολύτιμες σε πολλές άλλες βιομηχανίες που σχετίζονται με την πληροφορική, καθώς επιτρέπουν την παραγωγή λογισμικού υψηλής απόδοσης και υψηλής ποιότητας σε οποιοδήποτε τομέα.

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει τα θεμέλια του υπολογιστή, του προγραμματισμού και μιας πιο προηγμένης μελέτης τεχνικών προγραμματισμού και παραγωγής λογισμικού που μπορεί να παράγει υψηλής ποιότητας τρισδιάστατα γραφικά σε πραγματικό χρόνο.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή ενός δομημένου, ευέλικτου και συνεκτικού προγράμματος σπουδών στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα κινούμενα σχέδια, το οποίο θα επιτρέψει στους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την κατανόηση που απαιτούνται για να ακολουθήσουν σταδιοδρομία σε σχετικούς τομείς. Επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν μια κατανόηση των θεωρητικών και πρακτικών ζητημάτων της πληροφορικής, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν παιχνίδια και λογισμικό κινούμενων σχεδίων μέσω της εφαρμογής συγκεκριμένων τομέων τεχνικών και μεθοδολογιών, όπως βρόχους γεγονότων πολλαπλών νημάτων και επαγγελματικές μηχανές παιχνιδιών.

Μοντέλο παράδοσης

Συνδυασμός διαλέξεων, σεμιναρίων και εργαστηρίων σε περιβάλλον τάξης στην πανεπιστημιούπολη της Informatics Academy σχολής. Τα μαθήματα είναι συνήθως σε μπλοκ 3-ωρών συνεδρίες.

Προσλαμβάνει

 • Πλήρες ωράριο: Ιανουάριος, Μάιος, Σεπτέμβριος
 • Μερική απασχόληση: Ιανουάριος, Μάιος, Σεπτέμβριος

Ενότητες

 • Τελευταία έρευνα - U08027
 • Θεμελιώσεις Υπολογισμού - U08025
 • Προηγμένος προγραμματισμός αντικειμένων - U08186
 • Ανάπτυξη Παιχνιδιού - U08281
 • Βελτιστοποιημένος προγραμματισμός - U08079
 • Διαχείριση Έργων Λογισμικού - U08784
 • Έργο - U08096

Αμοιβές

Φοιτητές οικιακής χρήσης Διεθνείς φοιτητές
Χρέωση μαθήματος
Πλήρης απασχόληση 15,515,00 S $ 19,260,00 S $
Μερικής απασχόλησης 15,515,00 S $ ΝΑ

FPS

(Καθεστώς προστασίας δικαιωμάτων)

108,61 S $ 134,82 $ S
Μη επιστρέψιμες χρεώσεις αίτησης 107 $ 321 S $
Χρέωση Επεξεργασίας και Διοικητικών Εισιτηρίων ΜΗΔΕΝ 321 S $

Όλες οι χρεώσεις που αναφέρονται παραπάνω είναι ενδεικτικές και περιλαμβάνουν 7% GST. Ανατρέξτε στο εξατομικευμένο συμβόλαιο PEI-Student για αναλυτικό πρόγραμμα πληρωμών.

Κριτήρια αποδοχής

Κανονική είσοδος

 • Ελάχιστη ηλικία: 19
 • ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
  • Διεθνές Δίπλωμα Τεχνολογίας Ζωντανών Παιχνιδιών και Κινούμενων Σχεδίων και Διεθνές Δίπλωμα Ειδικής στο Τυχερά Παιχνίδια και Τεχνολογία Κινούμενων Σχεδίων ή
  • Άλλα ισοδύναμα προσόντα που θεωρούνται αποδεκτά από το Πανεπιστήμιο.
 • Αγγλική γλώσσα:
 • IELTS - βαθμολογία min 6.0 ή
 • Πιστοποιητικό επάρκειας στα αγγλικά που απονεμήθηκε από την Informatics Academy
 • GCE 'O' Level - C6 ή άλλο ισοδύναμο αγγλικό προσόν

Δομή αξιολόγησης

Οι μαθητές θα αξιολογηθούν μέσω ενός συνδυασμού μαθημάτων, έργου και εξετάσεων. Το μάθημα μπορεί να είναι με τη μορφή δοκιμασιών τάξης και αναθέσεις. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με τις επιμέρους απαιτήσεις της ενότητας.

Απαιτήσεις αποφοίτησης

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των ενοτήτων, οι φοιτητές θα είναι επιλέξιμοι για το Bachelor of Science (Honors) στον τομέα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και animation που απονέμεται από το Πανεπιστήμιο Oxford Brookes.

Εξέλιξη Pathway

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Bachelor of Science (Honours) στα Computer Games and Animation που απονέμεται από το Oxford Brookes University, ο φοιτητής δικαιούται να υποβάλει αίτηση για μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Established in 1983 to address Asia’s need for IT expertise, Informatics Academy has transformed through the years into a centre of excellence in higher learning. By offering diplomas and degrees in v ... περαιτέρω

Established in 1983 to address Asia’s need for IT expertise, Informatics Academy has transformed through the years into a centre of excellence in higher learning. By offering diplomas and degrees in various disciplines, we equip our students with relevant skills and knowledge to be leaders in the marketplace. Διαβάστε Λιγότερα
Σιγκαπούρη , Manchester + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη