Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Science στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες

Το Bachelor of Science in Human Sciences έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν πολλαπλούς τομείς σπουδών στο πλαίσιο του College of Human Sciences. Παρέχει ευελιξία στους μαθητές να διερευνήσουν συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος, να εργαστούν προς την κατεύθυνση της σταδιοδρομίας ή να προετοιμαστούν για μεταπτυχιακές ή επαγγελματικές σπουδές. Οι σπουδαστές πρέπει να επιλέξουν τρεις περιοχές συγκέντρωσης, οι οποίες είναι παρόμοιες σε περιεχόμενο με μικρότερο.

Κάθε συγκέντρωση αποτελείται από τουλάχιστον 18 ώρες εξάμηνης διάρκειας για συνολικά 54 ελάχιστες ώρες. Δύο συγκεντρώσεις πρέπει να είναι στο Κολέγιο Ανθρωπίνων Επιστημών και μπορούν να επιλεγούν από διαταραχές εθισμού και μελέτες ανάκτησης. σχεδιασμός ενδυμάτων και κατασκευή? της κοινότητας, της οικογένειας και των επιστημών εξάρτησης. ανθρώπινη ανάπτυξη και οικογενειακές σπουδές · εσωτερική διακόσμηση; διατροφικές επιστήμες · Προσωπικό οικονομικό σχεδιασμό. εστιατόριο, ξενοδοχείο και διοίκηση θεσμών · διαχείριση λιανικής · την προσωπική χρηματοδότηση, την ανάπτυξη της νεολαίας και την οικογενειακή και καταναλωτική διεύρυνση.

Οι σπουδαστές υποχρεούνται επίσης να ολοκληρώσουν το βασικό πρόγραμμα σπουδών που απαιτείται τόσο από το πανεπιστήμιο όσο και από το κολλέγιο ανθρωπιστικών επιστημών για συνολικά 120 ώρες διδακτικού ωραρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις και τις προσφορές μαθημάτων, δείτε έναν ακαδημαϊκό σύμβουλο στο College of Human Sciences.

σύνοψη προγράμματος

  • 120 ώρες πίστωσης
  • Το μάθημα ολοκληρώνεται κυρίως στο διαδίκτυο. Ορισμένα μαθήματα, όπως οι εργαστηριακές επιστήμες, δεν μπορούν να διδαχθούν online και πρέπει να γίνουν πρόσωπο με πρόσωπο σε ένα κολλέγιο ή πανεπιστήμιο στην περιοχή σας.
  • Προαπαιτούμενο: δίπλωμα γυμνασίου ή GED
  • Οι σπουδαστές δεν υποχρεούνται να εγγραφούν σε συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων κάθε εξάμηνο, οπότε ο χρόνος ολοκλήρωσης ποικίλλει ανάλογα με το άτομο. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαφορά μεταξύ της κατάστασης φοιτητών μερικής απασχόλησης και πλήρους απασχόλησης.
  • Μαθήματα που διδάσκονται στο εξάμηνο με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο του Texas Tech University. Οι νέοι μαθητές μπορούν να εγγραφούν στην αρχή οποιασδήποτε από τις τέσσερις ετήσιες συνεδρίες.

Διαδικασία αίτησης

Αν και δεν υπάρχει προθεσμία υποβολής αιτήσεων, οι υποψήφιοι σπουδαστές ενθαρρύνονται να υποβάλουν όλα τα υλικά αίτησης τουλάχιστον τρεις μήνες πριν από την προβλεπόμενη αρχική εγγραφή.

1. Υποβάλετε αίτηση στο Texas Tech University ως πρωτοετής φοιτητής ή μεταπτυχιακός φοιτητής.

  • Το τέλος αίτησης είναι $ 75 για Αμερικανούς φοιτητές και $ 125 για διεθνείς υποψηφίους.
  • Εκτός από την εφαρμογή, θα πρέπει να υποβάλετε βαθμολογίες ACT ή SAT και ένα επίσημο μεταγραφικό σημείωμα γυμνασίου με τάξη βαθμού.

2. Υποβάλετε αίτηση για οικονομική ενίσχυση ή / και υποτροφίες.

  • Η οικονομική βοήθεια διανέμεται με βάση την εγγραφή πλήρους απασχόλησης και μερικές άλλες απαιτήσεις επιλεξιμότητας. Οι εγγεγραμμένες ώρες σας από την 12η ημέρα της τάξης στα εβραϊκά και τα εαρινά εξάμηνα καθορίζουν την κατάσταση εγγραφής σας για το εξάμηνο και η οικονομική ενίσχυση εκταμιεύεται ανάλογα. Η συμμετοχή σε λιγότερο από το πλήρες ωράριο θα μπορούσε να σημαίνει μείωση της βοήθειας.

3. Μετά την αποδοχή, θα σας δοθεί ένας σύμβουλος για να εξασφαλίσετε τη συνεχή πρόοδο προς την κατεύθυνση του πτυχίου. Αν λάβετε επιστολή απόρριψης, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής αίτησης επαναξιολόγησης εάν βελτιωθεί η απόδοση.

  • Το Texas Tech University θα σας ειδοποιήσει για την κατάσταση της εφαρμογής σας ενημερώνοντας την καρτέλα Εφαρμογές στο Raiderlink σας.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποTexas Tech University at Hill College »

Τελευταία ενημέρωση April 24, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη