Bachelor of Science στη Cybersecurity

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Η αύξηση των απειλών στον κυβερνοχώρο έχει δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου ζήτηση για ειδικούς στον κυβερνοασφάλεια. Παραβιάσεις δεδομένων, μολύνσεις κακόβουλου λογισμικού και ευπάθειες λογισμικού είναι συχνές στη σημερινή τεχνολογία και είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πλήρως πώς συμβαίνουν αυτές οι επιθέσεις, πώς να τις αποτρέψετε και πώς να ανακτήσετε. Ένας μεγάλος κυβερνοασφάλεια θα κατανοήσει τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται καθώς και τις καλύτερες μεθόδους για την προστασία των δεδομένων. Ο βαθμός ασφάλειας στον κυβερνοχώρο περιλαμβάνει μαθήματα προγραμματισμού, ασύρματων τεχνολογιών, μαθηματικών και δικτύων που επικεντρώνονται στη θεωρία και την πρακτική εμπειρία.

Διδακτέα ύλη

Ο παρακάτω πίνακας είναι ένα δείγμα σχεδίου για όλα τα μαθήματα που απαιτούνται για αυτό το πρόγραμμα.

Πρωτοετής

Πτώση Ανοιξη
ENGL 1013 Σύνθεση I 1 3 ENGL 1023 Σύνθεση II 1 3
Καλές Τέχνες & Ανθρωπιστικές Επιστήμες 1 3 Κοινωνική Επιστήμη 1 3
Ιστορία / Κυβέρνηση των ΗΠΑ 1 3 MATH 2914 Λογισμός I 4
TECH 1001 Προσανατολισμός στο Πανεπιστήμιο 1 COMS 2104 Ιδρύματα Προγραμματισμού Υπολογιστών I 4
CSEC 1113 Εισαγωγή στη δικτύωση 3 CSEC 1213 Ασύρματη και κινητή ασφάλεια 3
Συνολικές ώρες 13 Συνολικές ώρες 17

Δευτεροετής φοιτητής

Πτώση Ανοιξη
ELEG 2130 Ψηφιακό Εργαστήριο Σχεδιασμού Λογικής 0 Επιστημονική ακολουθία I 2 4
ELEG 2134 Ψηφιακή σχεδίαση λογικής 4 COMM 2173 Επιχειρήσεις και Επαγγελματική ομιλία 3
COMS 2203 Ιδρύματα Προγραμματισμού Υπολογιστών II 3 Δομές δεδομένων COMS 2213 3
COMS 2733 Εισαγωγή στην εγκληματολογία και ασφάλεια υπολογιστών 3 CSEC 2213 Ιατροδικαστική και απάντηση σε περιστατικά 3
COMS 2903 Διακριτές δομές για τεχνικές εταιρείες 3 CSEC 2223 Εικονικοποίηση 3
CSEC 2113 Εισαγωγή στα Πληροφοριακά Συστήματα 3
Συνολικές ώρες 16 Συνολικές ώρες 16

Κατώτερος

Πτώση Ανοιξη
Επιστημονική ακολουθία II 2 4 Καλές Τέχνες και Ανθρωπιστικές Επιστήμες 1 3
COMS 3213 Προηγμένες δομές δεδομένων και σχεδιασμός αλγορίθμου 3 Λειτουργικά συστήματα COMS 3703 3
MATH 3153 Εφαρμοσμένες στατιστικές I 3 CSEC 3223 Προγραμματισμός Ενσωματωμένων Συστημάτων 3
Προγραμματισμός συναρμολόγησης CSEC 3113 3 CSEC 3233 Cyber Defense II 3
CSEC 3123 Cyber Defense I 3 CSEC 3243 Αρχιτεκτονική Υπολογιστών 3
Συνολικές ώρες 16 Συνολικές ώρες 15

Αρχαιότερος

Πτώση Ανοιξη
Κοινωνικές Επιστήμες 1 3 CSEC 4213 Πληροφοριακά Συστήματα Διαχείριση Κινδύνου 3
Κρυπτογραφία CSEC 4123 3 CSEC 4233 Νομικά θέματα στην κυβερνοασφάλεια 3
CSEC 4133 Κατανεμημένα συστήματα μεγάλης κλίμακας 3 CSEC 4240 Ανάλυση ασφάλειας λογισμικού και Εργαστήριο αντίστροφης μηχανικής 0
CSEC 4143 Building Secure Software 3 CSEC 4243 Ανάλυση ασφάλειας λογισμικού και αντίστροφη μηχανική 3
CSEC 4293 Cybersecurity Capstone Project / Πρακτική άσκηση 3
Επιλογές (Επίπεδο 3000-4000) 3
Συνολικές ώρες 12 Συνολικές ώρες 15

1 Ανατρέξτε στις κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις ή υποκαταστάσεις στις "Γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης".
2 Μπορεί να ικανοποιηθεί από οποιαδήποτε επιστημονική ακολουθία 1 έτους που απαιτεί εργαστήριο σε κάθε μάθημα, εξαιρουμένων των μαθημάτων βιολογικών επιστημών.

Απαραίτητες προϋποθέσεις εισδοχής

Arkansas Tech University δεν κάνει διακρίσεις με βάση το χρώμα, το φύλο, τη φυλή, την ηλικία, την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία ή την αναπηρία σε οποιαδήποτε από τις πρακτικές, τις πολιτικές ή τις διαδικασίες του. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, εισαγωγή, απασχόληση, οικονομική βοήθεια ή εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Arkansas Tech University συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς νόμους, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, του Τίτλου VI και του Τίτλου VII του Νόμου περί Πολιτικών Δικαιωμάτων του 1964 όπως τροποποιήθηκε, του νόμου περί διακρίσεων λόγω ηλικίας στην απασχόληση του 1967 όπως τροποποιήθηκε, του Τίτλου IX των Εκπαιδευτικών Τροποποιήσεων του 1972, Τμήμα 504 του Νόμου περί Αποκατάστασης Τροποποιήσεις του 1974, Νόμος Αποκατάστασης Πολιτικών Δικαιωμάτων του 1987, Νόμος Αμερικανών με Αναπηρίες του 1990 και Νόμος Πολιτικών Δικαιωμάτων του 1991. Το Γραφείο Θετικής Δράσης, Κτίριο Διοίκησης, Σουίτα 212, ορίζεται για το συντονισμό των προσπαθειών συμμόρφωσης.

Σημαντικές ημερομηνίες

  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Άνοιξης προτεραιότητας: 1 Νοεμβρίου
  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων κατά προτεραιότητα: 1 Ιουνίου

Είσοδος στο Freshman / New Student:

Οι νέοι φοιτητές στο Arkansas Tech University πρέπει να υποβάλουν αίτηση εισδοχής, βαθμολογίες εξετάσεων εισόδου στο κολέγιο, ένα αρχείο που τεκμηριώνει την ολοκλήρωση των δευτεροβάθμιων απαιτήσεων και απόδειξη ανοσοποίησης που τεκμηριώνει 2 MMR. Εάν έχετε ταυτόχρονη πίστωση στο κολέγιο, απαιτείται επίσημο αντίγραφο από αυτό το ίδρυμα. Για προχωρημένη τοποθέτηση (AP), Πρόγραμμα εξέτασης επιπέδου κολλεγίου (CLEP) ή πίστωση International Baccalaureate (IB), πρωτότυπες αναφορές βαθμολογίας ή πιστοποιημένο αντίγραφο από το γυμνάσιο θα πρέπει να υποβληθούν πριν από τη χορήγηση πίστωσης. Παρακάτω παρατίθεται ένα ελάχιστο κριτήριο για τις βαθμολογίες των εξετάσεων και τον μέσο όρο βαθμού:

  1. Σύνθετη βαθμολογία ACT 19 ή παραπάνω, σύνθετη βαθμολογία SAT 990 ή παραπάνω στην κλίμακα RSAT 1600 ή σύνθετη βαθμολογία SAT 1330 στην προηγούμενη εξέταση SAT με κλίμακα 2400 ή σύνθετη βαθμολογία επόμενης γενιάς ACCUPLACER 246. Σημείωση: Η εξέταση ACT Writing δεν απαιτείται για λόγους εισαγωγής.

Ολοκλήρωση των απαιτήσεων αποφοίτησης από ένα δημόσιο γυμνάσιο, ιδιωτικό σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ένα πρόγραμμα homeschool που τεκμηριώνει έναν ελάχιστο 2,0 / 4,0 σωρευτικό μέσο όρο βαθμού και ολοκλήρωση του βασικού προγράμματος σπουδών του πανεπιστημίου, ή ελάχιστη βαθμολογία GED 600.
Οι μαθητές που έχουν βαθμολογήσει αναλόγως σε Προχωρημένη Τοποθέτηση (AP), Πρόγραμμα Εξετάσεων Επιπέδου Κολλεγίου (CLEP) ή International Baccalaureate (IB) μπορούν να κερδίσουν πίστωση για την αποφοίτησή τους στο Arkansas Tech University , λαμβάνοντας βαθμολογία προκριματικών στις εξετάσεις. Αυτές οι πιστώσεις μπορούν να ικανοποιήσουν τις γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης. Οι βαθμολογίες AP, CLEP και IB θα πρέπει να τεκμηριώνονται στην αίτησή σας για εισαγωγή. Υποβάλετε επίσημες αναφορές βαθμολογίας ή αναγνώσιμα αντίγραφα ανάγλυφα από το γυμνάσιο σας στο Γραφείο Εισαγωγής. Οι μαθητές που έχουν αποκτήσει Διεθνές Απολυτήριο (IB) θα πρέπει να υποβάλουν το μεταγραφικό τους IB για αξιολόγηση. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το Διεθνές Πρόγραμμα Διπλώματος Απολυτηρίου μπορούν να κερδίσουν πίστωση για την αποφοίτησή τους στο Arkansas Tech University .

Οι νεοεισερχόμενοι που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής χωρίς όρους θα γίνουν δεκτοί υπό όρους με ελάχιστη βαθμολογία σύνθετου ACT 15, βαθμολογία σύνθετου SAT 830 ή παραπάνω στην κλίμακα RSAT 1600 ή σύνθετη βαθμολογία SAT 1060 στην προηγούμενη εξέταση SAT με κλίμακα 2400, ή μια σύνθετη βαθμολογία ACCUPLACER επόμενης γενιάς 229, και συμπληρώνοντας τον πυρήνα του κολεγίου με μέσο όρο βαθμού 2,0 / 4,0 ή ελάχιστη βαθμολογία GED 600.

Επιστρέφοντας μαθητής:

Οι μαθητές που δεν έχουν παρακολουθήσει την Arkansas Tech τον τελευταίο χρόνο ή έχουν παρακολουθήσει άλλο κολέγιο ή πανεπιστήμιο από την τελευταία φοίτηση στο Tech πρέπει να υποβάλουν μια νέα αίτηση εισδοχής. Οι ελάχιστες απαιτήσεις μέσου βαθμού βαθμού παρατίθενται παρακάτω:

  • Δεν φοιτήθηκε σε άλλο κολέγιο από τότε που φοιτούσε στο Tech
    • Αθροιστική Tech GPA 2.0 ή υψηλότερη

Παρακολούθησε άλλο κολέγιο από τότε που φοιτούσε στο Tech

  • Αθροιστική Tech GPA 2.0 ή υψηλότερη
  • Επίσημη μεταγραφή κολλεγίων που τεκμηριώνει ένα σωρευτικό ΣΔΣ κολλεγίων 2,0 ή υψηλότερο
  • Πρέπει να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επανεγγραφή στο τελευταίο ίδρυμα που παρακολουθήσατε

Μεταφορά μαθητή:

Οι μαθητές που δεν έχουν παρακολουθήσει το Arkansas Tech University πρέπει να υποβάλουν αίτηση εισδοχής, επίσημα αντίγραφα από κάθε ίδρυμα που παρευρέθηκε προηγουμένως και απόδειξη ανοσοποίησης.

Εάν μεταφέρετε λιγότερες από 24 ώρες πίστωσης, πρέπει να υποβάλετε επίσημα αντίγραφα γυμνασίου και ACT, SAT ή ACCUPLACER. Οι μαθητές μεταφοράς με περισσότερες από 24 ώρες, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει αγγλικά ή μαθηματικά σε επίπεδο κολλεγίου, θα πρέπει να υποβάλουν βαθμολογίες δοκιμών. Arkansas Tech University θα αναγνωρίσει την πίστωση μεταφοράς από ένα ίδρυμα των ΗΠΑ, υπό την προϋπόθεση ότι το ίδρυμα είναι διαπιστευμένο από έναν από τους έξι περιφερειακούς οργανισμούς διαπίστευσης των ΗΠΑ και για μαθήματα που έχουν εγκριθεί για μεταφορά από την ADHE μέσω ACTS. Η αποδοχή της πίστωσης των μαθημάτων μπορεί να εξαρτάται από την ημερομηνία πιστοποίησης του ιδρύματος ή από την ημερομηνία κατά την οποία το μάθημα εγκρίθηκε για μεταφορά από την ADHE. Η μεταφορά πίστωσης για μαθήματα από ιδρύματα εκτός ΗΠΑ θα εξεταστεί σε ατομική βάση. Οι φοιτητές που ζητούν μεταφορά πίστωσης από ξένο κολέγιο / πανεπιστήμιο πρέπει να ολοκληρώσουν μια αξιολόγηση διαπιστευτηρίων μέσω μιας εταιρείας εξουσιοδοτημένης από το Arkansas Tech University (μια λίστα εγκεκριμένων παρόχων υπηρεσιών μπορεί να ληφθεί στο IMSSO ή στο Γραφείο Καταχωρητή). Η μεταφορά πίστωσης, αν και είναι αποδεκτή από το πανεπιστήμιο, δεν είναι εγγυημένη ότι θα εφαρμοστεί στις απαιτήσεις πτυχίου ικανοποίησης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών που επιλέγει ο φοιτητής μεταφοράς. Μόλις γίνουν δεκτοί, ο ακαδημαϊκός σας σύμβουλος θα καθορίσει ποιες πιστώσεις υπολογίζονται στις απαιτήσεις του πτυχίου σας.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις μέσου βαθμού βαθμού παρατίθενται παρακάτω:

  1. Όλες οι μεταφορές πρέπει να είναι επιλέξιμες για επανεγγραφή στο τελευταίο ίδρυμα που παρακολούθησαν και να έχουν αθροιστική ΣΔΣ κολλεγίων 2,0

Εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για άνευ όρων είσοδο ή εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες για οποιαδήποτε από τις παραπάνω πληροφορίες, στείλτε email στο Office of Admissions στη διεύθυνση tech.enroll@atu.edu. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 800-582-6953 ή στο (479) 968-0343. Τα ανεπίσημα έγγραφα μπορούν να σταλούν με φαξ στο (479) 964-0522. Όλα τα έγγραφα τελικής εισαγωγής πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση:

Arkansas Tech University
Γραφείο Εισαγωγής & Πρόσληψη Φοιτητών
Brown Hall, Σουίτα 104
105 West O Street
Russellville AR 72801-2222

Μη ακαδημαϊκή απόρριψη

Λάβετε υπόψη ότι η ακαδημαϊκή απόδοση δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για την είσοδο στο πανεπιστήμιο. Το πανεπιστήμιο μπορεί να αξιολογήσει τη συμπεριφορά και το υπόβαθρο ενός ατόμου για να καθορίσει την ικανότητά του να διατηρεί τα πρότυπα ακαδημαϊκής και επαγγελματικής συμπεριφοράς που αναμένονται στο πανεπιστήμιο. Μια αξιολόγηση μπορεί να λάβει υπόψη την τρέχουσα συμπεριφορά και απόδοση καθώς και τις προηγούμενες εμπειρίες και ενέργειες. Η απλή εγγραφή δεν εγγυάται την είσοδο.

Κόστος & Τέλη

* Τα δίδακτρα και οι αμοιβές υπόκεινται σε αλλαγές ανάλογα με τις ανάγκες

Δίδακτρα

Ωρες Κάτοικος (In-State) Μη κάτοικοι (εκτός κράτους)
1 226,00 452,00
2 452,00 904,00
3 678,00 1,356,00
4 904,00 1,808,00
5 1.130.00 2.260.00
6 1,356,00 2.712.00
7 1,582,00 3.164.00
8 1,808,00 3.616.00
9 2.034,00 4.068,00
10 2.260.00 4,520,00
11 2.486,00 4.972,00
12 2.712.00 5.424.00
13 2.938,00 5.876,00
14 3.164.00 6,328,00
15 3,390,00 6.780,00
16 3.616.00 7,232,00
17 3.842,00 7,684,00
18 4.068,00 8,136,00
19 4.294,00 8,588,00
20 4,520,00 9,040,00
21 4.746,00 9,492,00
22 4.972,00 9,944,00
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Arkansas Tech University is dedicated to student success, access, and excellence as a responsive campus community providing opportunities for progressive intellectual development and civic engagement. ... περαιτέρω

Arkansas Tech University is dedicated to student success, access, and excellence as a responsive campus community providing opportunities for progressive intellectual development and civic engagement. Embracing and expanding upon its technological traditions, Tech inspires and empowers members of the community to achieve their goals while striving for the betterment of Arkansas, the nation, and the world. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη