Bachelor of Science στη μουσική παραγωγή

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Full Sail University

Τα εργαλεία παραγωγής μουσικής είναι πλέον προσβάσιμα σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Ωστόσο, οι δεξιότητες που απαιτούνται για τη χρήση αυτών των εργαλείων είναι αυτό που ξεχωρίζουν οι hobbyists από τους επαγγελματίες του κλάδου.

Το πρόγραμμα Μουσικής Παραγωγής Bachelor of Science Degree έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια διεξοδική και ολοκληρωμένη κατανόηση της μουσικής δημιουργίας και παραγωγής. Αφού μάθετε θεμελιώδεις έννοιες όπως η μουσική θεωρία και η σύνθεση, θα εξερευνήσετε μια σειρά σύνθετων διαδικασιών και εφαρμογών που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία παραγωγής μουσικής. Τα μαθήματα κυμαίνονται από τις αρχές ψηφιακού ήχου και την τεχνολογία ψηφιακών σταθμών εργασίας μέχρι την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής ήχου και μηχανικής .

Κύρια σημεία του μαθήματος


Υποτροφία δημιουργικού μυαλού

Οι επιλέξιμοι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν έως και 25.000 δολάρια για τη διδασκαλία των πανεπιστημιακών προγραμμάτων του Full Sail University . Υποτροφίες για τα δημιουργικά μυαλά

Υποτροφία Momentum

Οι πιστοποιημένοι σε απευθείας σύνδεση φοιτητές μπορούν να λάβουν έως και 20.000 δολάρια με την υποτροφία Momentum. Χρηματοδοτική βοήθεια είναι διαθέσιμη σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις. Στιγμιαία στοιχεία υποτροφιών

Εισαγωγές

Προτού εφαρμόσετε

Το πρώτο βήμα είναι να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο εισαγωγής σχετικά με τα σχέδιά σας, το πρόγραμμα που σκέφτεστε και πότε θέλετε να αρχίσετε το σχολείο.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους η διαδικασία εισαγωγής του Full Sail University είναι διαφορετική:

 • Δεν υπάρχουν παραδοσιακές προθεσμίες υποβολής αιτήσεων: Τα μαθήματα αρχίζουν μηνιαία για τα περισσότερα προγράμματα, έτσι μπορείτε να τα εφαρμόσετε ανά πάσα στιγμή και να ξεκινήσετε από την ημερομηνία που σας ταιριάζει καλύτερα.
 • Σχεδιασμός προγράμματος και σειρά μαθημάτων: Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για συγκεκριμένες τάξεις κάθε εξάμηνο - όλα τα προγράμματα μας έχουν προκαθορισμένο σχεδιασμό προγράμματος και σειρά μαθημάτων.
 • Επιτάχυνση: Τα προπτυχιακά προγράμματα του Full Sail πραγματοποιούνται με επιταχυνόμενο χρονοδιάγραμμα και μπορούν να ολοκληρωθούν σε μόλις 20 μήνες.

Πώς να εφαρμόσει

Αν έχετε μιλήσει με έναν εκπρόσωπο εισαγωγής και ολοκληρώσετε τη συνέντευξή σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα χρειαστεί να έχετε έτοιμο:

 • Κυβερνητική έκδοση ταυτότητας με φωτογραφία, όπως άδεια οδήγησης, διαβατήριο ή κρατική ταυτότητα.
 • Επαλήθευση της επάρκειας των αγγλικών εάν η αγγλική γλώσσα δεν είναι η κύρια γλώσσα σας (όλα τα απαραίτητα έγγραφα που δεν είναι στα αγγλικά πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιημένη αγγλική μετάφραση).

Μόλις έχετε αυτά τα στοιχεία, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την ηλεκτρονική εφαρμογή . Η ολοκλήρωση της αίτησής σας θα διαρκέσει 30-45 λεπτά και μπορείτε να αποθηκεύσετε την αίτησή σας, εάν δεν έχετε χρόνο ή πρέπει να συγκεντρώσετε πρόσθετες πληροφορίες.

Αφού έχετε εφαρμόσει

 • Εάν δεν έχετε ολοκληρώσει τη συνέντευξη εισαγωγής σας, αυτό θα είναι το επόμενο βήμα σας. Ένας εκπρόσωπος εισαγωγής θα φτάσει για να προγραμματίσει μια συνέντευξη σε μια κατάλληλη στιγμή για εσάς.
 • Εάν έχετε ολοκληρώσει τη συνέντευξη σας, ο οδηγός εγγραφής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ολοκληρώσει την αίτησή σας και να συγκεντρώσει πρόσθετες πληροφορίες.

Θα λάβετε επίσης ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας δίνει πρόσβαση στην πύλη εκτόξευσης, όπου θα μπορείτε να υποβάλετε τεκμηρίωση και να ολοκληρώσετε τα τελικά βήματα εγγραφής.

Επιλογές εγγραφής για βαθμούς Campus

Πρόγραμμα 20 μηνών

Τα επιταχυνόμενα προγράμματα σπουδών σας επιτρέπουν να αποφοιτήσετε πιο γρήγορα από ό, τι σε ένα παραδοσιακό τετραετές πανεπιστήμιο. Έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ζήσετε ένα τυπικό πρόγραμμα της βιομηχανίας ψυχαγωγίας και να βάλετε το πτυχίο σας να δουλεύει πιο γρήγορα. Αυτά τα προγράμματα διάρκειας 20 μηνών περιλαμβάνουν συνήθως δύο τάξεις ανά μήνα καθώς και μια ενότητα σταδιοδρομίας συνολικής διάρκειας περίπου 35 ωρών ανά εβδομάδα των τάξεων.

Πρόγραμμα 29 μηνών

Αυτά τα κομμάτια πτυχίου μοιράζονται όλο το πρόγραμμα σπουδών των 20 μηνών των προγραμμάτων μας. Και ενώ εξακολουθούν να έχουν επιταχυνθεί σε σχέση με τα παραδοσιακά τετραετή πανεπιστήμια, οι επιπλέον εννέα μήνες σπουδών μπορούν να προσφέρουν στους μαθητές:

 • Περισσότερες επιλογές χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένου ενός επιπλέον ακαδημαϊκού έτους ομοσπονδιακής οικονομικής ενίσχυσης για όσους είναι επιλέξιμοι.
 • Ένα χαμηλότερο μέσο κόστος διδασκαλίας ανά εξάμηνο λόγω των επιπλέον εννέα μηνών (αν και τα συνολικά δίδακτρα δεν αλλάζουν).
 • Ένα μικρότερο φορτίο μαθημάτων ανά μήνα με περίπου 17,5 ώρες την εβδομάδα των τάξεων.
 • Περισσότερη προσωπική ευελιξία στο χρονοδιάγραμμα και η ευκαιρία να εργαστεί εκτός σχολείου.

Ευέλικτη εγγραφή

Οι ευέλικτες επιλογές εγγραφής επιτρέπουν στους φοιτητές να αναλάβουν μέχρι τέσσερα μαθήματα online στην αρχή του προγράμματος και να συνεχίσουν το υπόλοιπο της εκπαίδευσής τους στην πανεπιστημιούπολη. Περιλαμβάνει το ίδιο πρόγραμμα σπουδών με τα προγράμματα των 20 μηνών και 29 μηνών, αλλά με μερικά πλεονεκτήματα:

 • Αποταμιεύσεις για έξοδα διαβίωσης και στέγαση κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες της εκπαίδευσής σας.
 • Περισσότερος χρόνος για τη στέγαση και την ενίσχυση των σχεδίων μετεγκατάστασης.
 • Ένα ξεκίνημα της εκπαίδευσης σας με τη δυνατότητα να ξεκινήσετε το σχολείο νωρίτερα.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... περαιτέρω

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη