Bachelor of Science στη γεωργία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σχετικά με

Το Food and Bioproduct Sciences είναι ένα μοναδικό πολυεπιστημονικό πρόγραμμα που ενσωματώνει τη γνώση της βιολογίας, της χημείας, της φυσικής, της μικροβιολογίας και της μηχανικής στην παραγωγή τροφίμων και βιοπροϊόντων από φυτά, ζώα και μικροοργανισμούς.

Γρήγορα γεγονότα

 • 4ετές πτυχίο
 • Πρόγραμμα πλήρους ή μερικής απασχόλησης
 • Μπορείτε να εισάγετε αυτό το πρόγραμμα απευθείας από το λύκειο
 • Μπορείτε να ξεκινήσετε αυτό το πρόγραμμα εκτός campus

Τι θα μάθετε

Αυτό το πολυεπιστημονικό πρόγραμμα παρέχει ευκαιρίες για να κατανοήσετε ορισμένα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της γεωργίας και τροφίμων της χώρας, μεταξύ των οποίων:

 • τη βελτίωση των παραδοσιακών τροφίμων και της επεξεργασίας τροφίμων,
 • την ανάπτυξη νέων λειτουργικών τροφίμων και θρεπτικών ουσιών με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και τη μετατροπή υποεχρησιμοποιούμενων γεωργικών υλικών σε βιοπροϊόντα με προστιθέμενη αξία.

Αυτή η εστίαση είναι σύμφωνη με τη σύγχρονη έμφαση στα μη ορυκτά καύσιμα, την αλλαγή του κλίματος και το περιβάλλον, την ασφάλεια και ποιότητα των υδάτων, την ασφάλεια των τροφίμων, την ποιότητα και την υγεία και ευεξία. Το πρόγραμμα αντικατοπτρίζει επίσης τη στενή ενσωμάτωση της μικροβιολογίας και των επιστημών των τροφίμων και των βιολογικών προϊόντων σε σχέση με την παραγωγή, τη διασφάλιση της ποιότητας και την ασφάλεια.

Ως τμήμα, δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε βιώσιμες περιβαλλοντικές λύσεις για την παραγωγή, τη χρησιμοποίηση και τον χειρισμό αγροτικών βασικών προϊόντων, προσθέτοντας αξία στην καναδική βιομηχανία γεωργικών τροφίμων. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις διατροφικές, ποιοτικές και ασφάλειας πτυχές των τροφίμων που καταναλώνουμε και να αξιοποιήσουμε τους βιολογικούς πόρους μας με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο.

Καριέρα

Η BSA αποφοίτησε με σημαντικότατα τμήματα τροφίμων και βιοπροϊόντα κατέχοντας ηγετικές θέσεις στο πλαίσιο της βιομηχανίας γεωργικών ειδών διατροφής, αναπτύσσοντας νέα προϊόντα, συσκευασίες και μεθόδους επεξεργασίας για τη βελτίωση της ποιότητας, της διάρκειας ζωής και των διατροφικών πτυχών των τροφίμων. διερεύνηση νέων μεθόδων για τη βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων · που εργάζονται για την επέκταση της χρήσης των βιοπροϊόντων για ανθρώπινη και άλλες χρήσεις και στον ποιοτικό έλεγχο των εταιρειών τροφίμων σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Μια σημαντική επιστήμη τροφίμων και βιοπροϊόντων παρέχει ευκαιρίες όπως

 • επιθεωρητή ασφάλειας τροφίμων
 • τεχνικός διασφάλισης ποιότητας
 • ερευνητικό τεχνικό
 • ειδικός προϊόντων
 • τεχνικός ανάπτυξης προϊόντων

Εκτός από την εμπεριστατωμένη εκπαίδευση σε τρόφιμα και βιοπροϊόντα, η BSA παρέχει ένα ευρύ υπόβαθρο στη γεωργία του 21ου αιώνα. Οι απόφοιτοι μπορούν να βρεθούν σε όλα τα επίπεδα του τομέα των τροφίμων και των βιοπροϊόντων.

Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων μας όχι μόνο θα αποχωρήσουν με άριστη επιστημονική κατάρτιση που υποστηρίζεται από τη βιομηχανία, αλλά και με θεμέλια εμπορεύσιμων δεξιοτήτων σταδιοδρομίας.

Επίσης, οι ισχυροί δεσμοί της Ακαδημίας με τη βιομηχανία και η φήμη για την παραγωγή καλοσχηματισμένων, ποιοτικών πτυχιούχων σημαίνει ότι πολλές επιχειρήσεις στρέφονται εδώ πρώτα κατά την πρόσληψη υπαλλήλων.

Εκτιμήσεις διδάκτρων

Τα δίδακτρα θα ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο και τον αριθμό των τάξεων που παίρνετε σε ένα χρόνο. Αυτή η εκτίμηση αντικατοπτρίζει ένα τυπικό ποσό που θα μπορούσατε να περιμένετε να πληρώσετε κατά το πρώτο έτος, αν εγγραφείτε σε πλήρες φορτίο, ο μέγιστος αριθμός μαθημάτων που επιτρέπονται (ποσοστά καναδικού δολαρίου 2018-2019).

Τα τέλη χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση συγκεκριμένων ωφελημάτων σπουδαστών, συμπεριλαμβανομένης της υγείας, της όρασης και της οδοντιατρικής κάλυψης, ενός διαύλου λεωφορείου, ψυχαγωγικών προγραμμάτων και πρόσβασης στο γυμναστήριο.

Το κόστος βιβλίων και προμηθειών ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τα μαθήματα που επιλέγετε. Συνιστάται να έχετε προϋπολογισμό μεταξύ $ 1.000 - $ 2.000 ανά έτος.

Επιλογή προγράμματος

Το πτυχίο Bachelor of Science in Agriculture (BSA) Food and Bioproduct Sciences προσφέρεται από το University of Saskatchewan College of Agriculture and Bioresources:

 • Bachelor of Science στη γεωργία Τετραετής

Προθεσμίες

Έναρξη περιόδου

Πτώση

Σεπτέμβριος 2019

15 Μαρτίου 2019

Έγγραφα οφειλόμενα: 1 Απριλίου 2019

Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε αυτό το πρόγραμμα τον Μάιο ή τον Ιούλιο. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 15 Φεβρουαρίου 2019, τα έγγραφα λήγουν την 1η Μαρτίου.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

USask is one of the top research-intensive, medical-doctoral universities in Canada, and is home to world-leading research in areas of global importance, like water and food security. Study and discov ... περαιτέρω

USask is one of the top research-intensive, medical-doctoral universities in Canada, and is home to world-leading research in areas of global importance, like water and food security. Study and discovery are enhanced by our outstanding facilities, including the Canadian Light Source synchrotron, VIDO-InterVac, the Global Institute for Food Security, the Global Institute for Water Security and the Sylvia Fedoruk Centre for Nuclear Innovation. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη