Bachelor of Science στη Χημική Μηχανική

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Θέλετε να εφαρμόσετε μαθηματικά και υπολογιστικές τεχνικές στη χημεία, τη βιοχημεία, τις βιοεπιστήμες και τη χημική μηχανική; Στον τομέα των Χημικών Μηχανικών, έχετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε σε αυτούς και σε πολλούς άλλους τομείς με ένα σταθερό και σύγχρονο υπόβαθρο μηχανικής που θα λάβετε σε αυτό το πρόγραμμα. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός δεξιοτήτων ανοίγει μεγάλες μελλοντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην έρευνα, την εφαρμοσμένη μηχανική ή τη διαχείριση. Ένας χημικός μηχανικός με υπεύθυνη νοοτροπία μπορεί να έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής πολλών και να συμβάλει στη βελτίωση του περιβάλλοντος.

Στόχοι μελέτης

Στο μάθημα χημικής μηχανικής στο πρόγραμμα Aalto Bachelor's Science and Technology, οι μαθητές μαθαίνουν τις βασικές δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη μετάβαση από μια πετρελαϊκή βάση σε μια αειφόρο κοινωνία. Η αξιοποίηση των φυσικών πόρων είναι ζωτικής σημασίας για έναν βιώσιμο τρόπο ζωής και θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη μελλοντική οικονομική ανάπτυξη, καθώς θα προσφέρει και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Το επίκεντρο του μεγαλύτερου είναι η βιοτεχνολογία και τα βιοϋλικά, συμπληρώνοντας τα ισχυρά βασικά στα μαθηματικά και τον προγραμματισμό που αποκτήθηκαν στις βασικές μελέτες. Αξιοποιώντας τα εργαλεία που προσφέρονται από τη χημεία, τη βιοχημεία, τη βιοτεχνολογία και τη μηχανική, ο κύριος τομέας εισάγει τον τρόπο με τον οποίο η "σκέψη" με βάση το βιολογικό περιβάλλον θα βοηθήσει στην εξεύρεση καινοτόμων λύσεων για να καταστήσει αυτόν τον κόσμο πιο βιώσιμο και να δημιουργήσει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για εφαρμογές από οικοδομικά υλικά και υφάσματα έως βιοκαύσιμα και την ιατρική.

Ο συνδυασμός αυτής της ικανότητας είναι πολύ ισχυρός και σας επιτρέπει να εξειδικεύεστε σε πολλούς τομείς της χημείας και της βιοτεχνολογίας, καθώς και θέματα σχετικά με την επιστήμη της ζωής στις περαιτέρω σπουδές σας Master.

ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΩΝ

Το πρόγραμμα διεξάγεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα μαθήματα και οι εξετάσεις είναι στα αγγλικά. Για τους φοιτητές με επαρκή επάρκεια στα Φινλανδικά, είναι επίσης δυνατό να μελετήσετε το 20-25 υποψήφιο μικρό πτυχίο του πτυχίου Bachelor in Finnish.

Οι σπουδές στο επίπεδο του πλοιάρχου μπορούν επίσης να ολοκληρωθούν εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

Προσόντα

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος Bachelor του Aalto στην Επιστήμη και την Τεχνολογία, θα κερδίσετε πτυχίο Bachelor of Science (Technology) (180 ECTS) ή tekniikan kandidaatti στα Φινλανδικά. Ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια.

Μετά την αποφοίτησή του από το πρόγραμμα BSc, ο φοιτητής έχει αυτόματα το δικαίωμα να συνεχίσει τις σπουδές του σε επιλεγμένα προγράμματα σπουδών. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος Μάστερ στον τομέα της Τεχνολογίας στο Aalto University , θα αποκτήσετε πτυχίο Master of Science (Technology) (120 ECTS) ή πτυχιούχος-insinööri στα φινλανδικά.

Δίδακτρα

Οι φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ που έχουν επιλεγεί για το μάθημα Χημικών Μηχανικών θα χρεώσουν τέλος φοίτησης ύψους € 12000 ανά ακαδημαϊκό έτος. Είναι επιλέξιμες για υποτροφίες που χορηγούνται από το πρόγραμμα υποτροφιών του Aalto University .

Περιεχόμενο των μελετών

Θα έχετε βασικές γνώσεις χημείας και βιοχημείας. Επιπλέον, θα εισαχθούν στις επιστήμες των υλικών και στην πολυμερή τεχνολογία, στις σχετικές φυσικές πρώτες ύλες, στο σχεδιασμό προϊόντων και στις συναφείς βιομηχανικές διεργασίες. Οι γνώσεις σας θα συνδυαστούν τελικά σε μια πτυχιακή εργασία με θέμα σχετικό με τις σπουδές σας.

Δομή των μελετών

Το πτυχίο (180 ECTS) αποτελείται από βασικές μελέτες του προγράμματος (65 ECTS μαθηματικά, προγραμματισμός, βιομηχανική μηχανική και διαχείριση, υποχρεωτικές γλώσσες, μελέτες Aalto , προσανατολισμός), οι κύριοι στην χημική μηχανική (65 ECTS συμπεριλαμβανομένης της BSc διατριβής και σεμιναρίου) , το ανήλικο (20-25 ECTS) και οι εκλογικές σπουδές (25-30 ECTS).

Διεθνοποίηση

Το περιβάλλον μελέτης στο Aalto University είναι έντονα διεθνές και οι μελέτες διεξάγονται σε πολυπολιτισμικές ομάδες.

Aalto University προσφέρει επίσης διάφορες δυνατότητες για την ανάπτυξη της παγκόσμιας ικανότητάς του, π.χ. συμπληρώνοντας μέρος του πτυχίου στο εξωτερικό σε ένα διεθνές πανεπιστήμιο συνεργατών (ανταλλαγή σπουδών), πραγματοποιώντας ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα στο εξωτερικό ή ενεργώντας ως δάσκαλος για φοιτητές του πρώτου έτους.

Ευκαιρίες καριέρας

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε διάφορες διαδρομές μελέτης σε επίπεδο MSc, μετά τις οποίες πολλές πόρτες είναι ανοιχτές σε εσάς. Μπορείτε για παράδειγμα:

  • Επιλέξτε μια σταδιοδρομία ερευνητή που εστιάζει σε θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο
  • Στόχος της χημικής βιομηχανίας, η οποία έχει τεράστιο παγκόσμιο αντίκτυπο, και στη Φινλανδία καλύπτει περίπου το 1/5 της βιομηχανικής παραγωγής και εξαγωγής
  • Εξυπηρετήστε την κοινωνία με διάφορους τρόπους

Περαιτέρω επιλογές μελέτης

Μετά την αποφοίτησή σας από το πρόγραμμα Χημικών Μηχανικών στο Aalto Bachelor's Program in Science and Technology, έχετε το δικαίωμα να εισάγετε τις ακόλουθες μεγαλύτερες MSc.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Χημεία, Βιοχημική και Μηχανική Υλικών (Σχολή του CHEM):

  • Εξόρυξη βιομάζας
  • Βιοτεχνολογία
  • Χημεία
  • Τεχνολογία ίνας και πολυμερών
  • Επεξεργασία βιώσιμων μετάλλων

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις Τεχνολογίες της Επιστήμης της Ζωής (School of SCI):

  • Μηχανική βιοσυστημάτων και βιοϊατρικών υλικών.

Με λίγα επιπλέον μαθήματα (διδάσκονται στα Φινλανδικά), ο φοιτητής μπορεί επίσης να επιλεγεί σε άλλες μεγάλες ειδικότητες στο πρόγραμμα Μάστερ στο Χημικός, Βιοχημικός και Μηχανικός Υλικών.

Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν στη διεπαφή των φυσικών επιστημών, της μηχανικής και της πληροφορικής στις βιομηχανίες χημικής μηχανικής ή βιοτεχνολογίας ή σε τομέα που σχετίζεται με τις βιοεπιστήμες.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and desig ... περαιτέρω

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and design, architecture, and technology in Finland. Διαβάστε Λιγότερα
Espoo , Χέλσινκι , Πόρι , Mikkeli + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη