Bachelor of Science στη Μηχανολογία

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Εάν ο στόχος σας είναι να προωθήσετε τον ενεργειακό τομέα, να σχεδιάσετε δημόσια συστήματα ύδρευσης ή να επιβλέπετε την κατασκευή εξοπλισμού και προϊόντων, το St. Ambrose University διαθέτει ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Οι αποφοίτητές μας εργάζονται σε Accenture, ExxonMobil, Genesis Health System, Boeing Charleston, Deere

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Το SAU κατέλαβε την 5η θέση στην έρευνα του College Consensus (2018) για τα καλύτερα κολέγια και πανεπιστήμια στην Αϊόβα και 13η στην κατηγορία Best Regional Universities-Midwest, με βάση τις μέσες δημοσιευμένες βαθμολογίες και τις αξιολογήσεις σπουδαστών. Βρισκόταν 38η (γραβάτα) από την US News

Ambrose Πλεονεκτήματα

 • Εκτεταμένη έρευνα για τα χέρια
 • Εξαιρετικές εγκαταστάσεις Lab
 • Προσωπική Προσοχή: Επικέντρωση σε εσάς

Το αυστηρό αλλά ικανοποιητικό πρόγραμμα μηχανολογίας σας προσφέρει πρακτική εμπειρία πραγματικού κόσμου. Θα καθοδηγηθείτε από μια εξειδικευμένη και αφοσιωμένη σχολή και θα αποκτήσετε δεξιότητες που θα σας κάνουν ένα περιζήτητο περιουσιακό στοιχείο στο εργατικό δυναμικό.

Το Πανεπιστήμιο St Ambrose είναι αναγνωρισμένο Κολέγιο Διακρίσεων για την προσήλωσή του σε επιτυχημένα αποτελέσματα, τη σπουδαία διδασκαλία, τη δημιουργία μιας ζωντανής κοινότητας και την εκπαίδευση αφοσιωμένων φοιτητών.

Αγ. Ambrose Fall Drone Tour από το Πανεπιστήμιο St Ambrose στο Vimeo.

Διαπίστευση

Τα προγράμματα Βιομηχανίας και Μηχανολόγων Μηχανικών St. Ambrose είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ABET (www.abet.org).

Τι θα μάθω;

Η Μηχανολογία χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό ανθρώπινων, υλικών και οικονομικών πόρων για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Ως εφαρμοσμένη επιστήμη, εστιάζει στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την κατασκευή, τη διαχείριση και τον έλεγχο των μηχανικών συστημάτων. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν σχεδιασμό μηχανικού, επιστήμη υλικών, διαδικασίες κατασκευής, θερμοδυναμική, μηχανική υγρών και θεωρία ελέγχου.

Ο St. Ambrose είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο στην περιοχή Quad Cities που προσφέρει αυτό το πτυχίο. Αν θέλετε να διδακτορικού διπλώματος στη Βιομηχανική Μηχανική, προσφέρουμε και αυτό το πρόγραμμα.

Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης κερδίζουν γενικά το διπλό μάθημα σε 4,5 έτη (ή λιγότερο) και δίνουμε στους σπουδαστές μερικής απασχόλησης έως και οκτώ χρόνια για να ολοκληρώσουν οποιοδήποτε από τα προγράμματα μηχανικής. Ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε, θα συνεργαστείτε στενά με την αφοσιωμένη σχολή που σας δίνει μια πραγματική εκπαίδευση μέσα και έξω από την τάξη.

Γιατί να επιλέξετε το SAU Engineering;

Το επίκεντρο των Φιλελεύθερων Τεχνών μας κάνει διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλη σχολή μηχανικών. Ναι, θα μάθετε εδώ τις ίδιες μαθηματικές, επιστημονικές και αναλυτικές δεξιότητες, αλλά θα μάθετε επίσης να σκέφτεστε κριτικά, πώς να επικοινωνείτε, να εργάζεστε σε ομάδες και να αποκτήσετε την ικανότητα να βλέπετε πώς και πού προσαρμόζετε στον μεγαλύτερο κόσμο. Πρόκειται για περιουσιακά στοιχεία που αναζητούν οι περιφερειακοί και εθνικοί εργοδότες σε νέες προσλήψεις και μας λένε ότι οι μαθητές μας υπερέχουν σε αυτούς τους τομείς. Αυτό θα μπορούσε να είναι γιατί 99% των εγχώριων φοιτητών μας έχουν μια δουλειά παρατάσσονται πριν αποφοιτήσουν.

Η εγγραφή στα προγράμματα μηχανικών μας έχει υπερδιπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια από 50 μαθητές το 2009 σε πάνω από 150 φέτος. Αυτό είναι πολύ μεγάλη ανάπτυξη, αλλά παραμένουμε ένα μικρό τμήμα που δεσμεύεται να σας δώσει προσωπική προσοχή. Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους μηχανικούς, να μην διεξάγουμε προσωπικά ερευνητικά έργα. Και θα διδαχθούν από διδακτορικούς, όχι καθηγητές.

Τα προγράμματα μηχανικής μας απολαμβάνουν υψηλό έπαινο και υποστήριξη από περιφερειακούς εργοδότες που προσφέρουν πρακτική εξάσκηση, επαγγελματική καθοδήγηση και ευκαιρίες απασχόλησης. Ορισμένοι μάλιστα έδωσαν οικονομική στήριξη στο πανεπιστήμιο, επιτρέποντάς μας να σας προσφέρουμε τρεις ορόφους των υπερσύγχρονων εργαστηρίων.

Τι είδους εργαστηριακές εγκαταστάσεις θα χρησιμοποιήσω;

Τα σύγχρονα εργαστήρια μηχανικής και φυσικής επιστήμης σας προσφέρουν όλο τον εξοπλισμό και την τεχνολογία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να εφαρμόσετε αυτό που μαθαίνετε.

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν:

 • Όπου μπορείτε να απεικονίσετε, να ελέγξετε και να δοκιμάσετε τις έννοιες της θερμοδυναμικής, της ροής υγρών και της μεταφοράς θερμότητας, και στη συνέχεια να εφαρμόσετε αυτή τη γνώση για το σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων που περιλαμβάνουν ενέργεια.
 • Εργαστήριο Μηχατρονικής που χρησιμεύει ως τάξη συνεργατικής μάθησης. Τα μαθήματα μηχανικής για νέους και ανώτερα στελέχη που απαιτούν εξειδικευμένη τεχνολογία εκδίδουν φορητούς υπολογιστές εξοπλισμένους με λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων ProE, Solidworks, ANSYS, PSpice, MatLab και LabView.
 • Μηχανουργείο με εγκαταστάσεις κατασκευής για επεξεργασία ξύλου, συγκόλληση, άλεση (συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού CNC), 3D εκτύπωση και προγραμματισμό ενός βιομηχανικού ρομπότ. Αν ολοκληρώσετε το μάθημα κατασκευής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις, υπό την επίβλεψη της σχολής / προσωπικού, για ακαδημαϊκά έργα.
 • Computer and Prototyping Lab με ένα νέο 3D εκτυπωτή που εξωθεί πλαστικό νήμα, δημιουργώντας ένα υψηλής ποιότητας, έτοιμο για το προϊόν προϊόν.
 • Engineering Computer Lab, η οποία είναι ανοικτή 24 ώρες το 24ωρο για τους φοιτητές μηχανικών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αναβαθμισμένους υπολογιστές και οθόνες και να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογισμικό που χρειάζεστε για εργασίες και έργα ειδικά για μηχανικούς. Η εκτύπωση είναι δωρεάν στο εργαστήριο.

Όλη η σχολή μηχανικών έχει γραφεία στην αίθουσα Hayes και υπάρχει μια μικρή αίθουσα πρωτότυπων και μαθητών.

Ποιες μοναδικές ευκαιρίες μάθησης θα πάρω στο SAU;

 • Πρακτική εξάσκηση: Οι εταιρείες σε όλη την περιοχή υποστηρίζουν ιδιαίτερα τα μηχανικά μας προγράμματα και παρέχουν πρακτική άσκηση, επαγγελματίες συμβούλους και ευκαιρίες απασχόλησης. Μέσω του εκτεταμένου δικτύου των αποφοίτων μηχανικών και των εταιρειών σε όλη τη χώρα, έχετε εμπειρία στην εργασία σε μια υποχρεωτική πρακτική άσκηση σε κορυφαίους κατασκευαστές όπως η Deere
 • Εμπειρία Σχεδιασμού: Εγγραφείτε στα μαθήματα σχεδιασμού δευτεροετών φοιτητών και αναλάβετε ένα πραγματικό έργο για έναν πραγματικό πελάτη, στη συνέχεια παρουσιάστε την εργασία σας σε μια βιτρίνα Engineering. Οι φοιτητές μας έχουν ολοκληρώσει έργα για τοπικές εταιρείες και ακόμη έχουν δημιουργήσει τρόπους για να βοηθήσουν τα άτομα με αναπηρίες να ζουν πιο ενεργά.
 • Engineering Club: Η λέσχη φιλοξενεί βραδιές πίτσας και μελέτης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, μέλη εθελοντικά σε εκδηλώσεις που προάγουν μηχανική και κοινωνική εξυπηρέτηση, διοργανώνουν εκδρομές τοπικών εταιρειών και συμμετέχουν σε εκδηλώσεις Τεχνολογίας Quad Cities και Επιστημονικού Συμβουλίου.
 • Εταιρεία Γυναικών Μηχανικών: Το επίσημο κεφάλαιο της SWE επικεντρώνεται στην επαγγελματική ανάπτυξη και την εμβάθυνση της νεολαίας. Τα μέλη μας πηγαίνουν στα γυμνάσια της περιοχής και ενημερώνουν τους μαθητές για τις ευκαιρίες που αφθονούν στα πεδία STEM. Κάθε χρόνο φιλοξενεί το Introduce a Girl στην Τεχνική νύχτα και την άνοιξη του 2017, συγκεντρώνει ένα πλήθος από περισσότερα από 500 κορίτσια, ηλικίας 3-13 ετών, που έμαθαν σχετικά με την τεχνολογία μέσω πρακτικών δραστηριοτήτων.
 • Πρεσβευτές της Μηχανικής: Μπορείτε επίσης να εκπροσωπείτε τα προγράμματα μηχανικής και βιομηχανικής μηχανικής του SAU. Οι πρεσβευτές μοιράζονται τις εμπειρίες τους ως Ambrosians και μέλη του προγράμματος μηχανικής. Βοηθούν στην πρόσληψη, διατήρηση, προσέλκυση και βιομηχανικές σχέσεις για το Τμήμα Μηχανικών και Φυσικών Επιστημών.

Ποια είναι κάποια πιθανά αποτελέσματα σταδιοδρομίας;

Οι μηχανικοί μπορούν να ασχοληθούν με το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη ρομποτική, τα ηλεκτρικά συστήματα, την ποιότητα, τη βελτίωση των διαδικασιών και στην πολιτική μηχανική για τοπικές, κρατικές και ομοσπονδιακές κυβερνήσεις.

Το Γραφείο Στατιστικής Εργασίας αναφέρει ότι η μέση αμοιβή για μηχανολόγους μηχανικούς ανέρχεται σε 84.190 δολάρια και ο τομέας αυξάνεται (2016). Στην πραγματικότητα, το 95% των πτυχιούχων μηχανικών του ΣΑΑ που επιδιώκουν την απασχόληση εργάζονται στον τομέα αυτό. Πολλοί από τους σπουδαστές μας αναζητούνται από τους εργοδότες προτού αποφοιτήσουν.

Τι έχουν κάνει οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος;

 • Η Samantha (Lee) Barkley '09 ήταν ένας μελετητής της Fulbright και εργάστηκε σε κλινική για το HIV / AIDS στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο όπου διερεύνησε ιατρικές διαδικασίες και ανέπτυξε τρόπους με τους οποίους τα ιατρικά κέντρα θα μπορούσαν να παρέχουν καλύτερη φροντίδα. Είναι τώρα μηχανικός της ASEA Brown Boveri στο St. Louis.
 • Ο Santiago Gonzalez '14 είναι ο Chief Design Engineer της Frautschi και διαχειρίζεται την δική του ευημερούσα επιχείρηση.
 • Ο Jeff Menke '99 είναι ένας ανώτερος μηχανικός των Windows Pella και πρόσφατα σχεδίασε προσαρμοσμένα παράθυρα για την ανακαίνιση του Ambrose Hall στο SAU.
 • Ο Jeff Stebel '01 είναι μηχανικός συστημάτων για το Dream Chaser Space, ο οποίος υποστηρίζει τη NASA και τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Πολλοί από τους πτυχιούχους μας αναζητούν προχωρημένους βαθμούς και έχουν γίνει δεκτοί στα προγράμματα της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου του Νοτίου Ιλινόις, του Πανεπιστημίου του Βόρειου Ιλλινόις, του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, του Πανεπιστημίου Bradley και του Πανεπιστημίου του Όρεγκον

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outs ... περαιτέρω

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outstanding residence halls. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη