Bachelor of Science στη Μηχανολογία

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όλους τους φοιτητές φοιτητών να φοιτούν από το φθινόπωρο του 2020 να αγοράζουν φορητούς υπολογιστές. Οι προδιαγραφές του φορητού υπολογιστή είναι στη διεύθυνση: href = "http://www.atu.edu/engineering/specifications.php .

Η μηχανολογία είναι το επάγγελμα που σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει μηχανήματα που παράγουν, μεταδίδουν ή χρησιμοποιούν δύναμη. Οι μηχανικοί εμπλέκονται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή σχεδόν κάθε προϊόντος που μπορεί κανείς να φανταστεί. Το εύρος των δυνατοτήτων εργασίας για μηχανικούς, τόσο σε θέση όσο και σε λειτουργία, είναι απεριόριστο. Το πρόγραμμα μηχανικής μηχανικής στο Arkansas Tech έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους μαθητές του μια σταθερή γείωση στους τομείς του σχεδιασμού μηχανημάτων και των θερμικών συστημάτων και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού της βιομηχανίας στο Αρκάνσας και την περιοχή του μέσου-νότου. Τα απαιτούμενα μαθήματα παρέχουν μια βασική βάση στη μηχανολογία με ένα ισχυρό διεπιστημονικό συστατικό και έμφαση στον σχεδιασμό της μηχανικής.

Οι περισσότεροι απόφοιτοι του προγράμματος μηχανικής πηγαίνουν απευθείας στο εργατικό δυναμικό ως εξάσκηση μηχανικών. Πολλοί απασχολούνται από κατασκευαστικές εταιρείες στην περιοχή Arkansas River Valley, ενώ άλλες έχουν αποκτήσει θέσεις σε μεγάλες εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Ορισμένοι απόφοιτοι έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν ένα από τα πολλά διαφορετικά σχολεία μεταπτυχιακών σπουδών που ειδικεύονται σε κλάδους όπως η μηχανική (ηλεκτρικά, μηχανικά, βιομηχανικά ή πυρηνικά), τα μαθηματικά, η φυσική ή οι επιχειρήσεις.

Τα πρώτα δύο χρόνια του προγράμματος σπουδών περιέχουν τα απαραίτητα μαθηματικά, την επιστήμη και τα βασικά επιστημονικά στοιχεία για να προετοιμάσουν τον μαθητή για τα μαθήματα μηχανικής μηχανικής ανώτερου επιπέδου. Τα κατώτερα και ανώτερα έτη περιλαμβάνουν 12 ώρες επιλογής μηχανικής που επιτρέπουν στον μαθητή να συγκεντρωθεί σε έναν από τους διαθέσιμους τομείς εξειδίκευσης που περιλαμβάνουν σχεδιασμό μηχανών, πυρηνικά συστήματα ή θερμικά συστήματα.

Διδακτέα ύλη

Ο παρακάτω πίνακας είναι ένα δείγμα σχεδίου για όλα τα μαθήματα που απαιτούνται για αυτό το πρόγραμμα.

Πρωτοετής

Πτώση Ανοιξη
ENGL 1013 Σύνθεση I 1 3 ENGL 1023 Σύνθεση II 1 3
Καλές Τέχνες & Ανθρωπιστικές Επιστήμες 1 3 PHYS 2114 Γενική Φυσική I 4
MATH 2914 Λογισμός I 4 MATH 2924 Λογισμός II 4
CHEM 2124 Γενική Χημεία I 4 MCEG 1002 Μηχανικά Γραφικά 2
MCEG 1011 Εισαγωγή στη Μηχανολογία 1 MCEG 2203 Υπολογιστικές Μέθοδοι Μηχανικής 3
TECH 1001 Προσανατολισμός στο Πανεπιστήμιο 1
Συνολικές ώρες 16 Συνολικές ώρες 16

Δευτεροετής φοιτητής

Πτώση Ανοιξη
CHEM 2134 Γενική Χημεία II ή
PHYS 2124 Γενική Φυσική II
4 Κοινωνικές Επιστήμες 1 3
MATH 2934 Λογισμός III 4 ELEG 2103 Ηλεκτρικά κυκλώματα I 3
Στατιστικά MCEG 2013 3 MATH 3243 Διαφορικές εξισώσεις I 3
MCEG 2023 Μηχανικά Υλικά 3 MCEG 2033 Dynamics 3
MCEG 3013 Μηχανική Υλικών 3
Συνολικές ώρες 14 Συνολικές ώρες 15

Κατώτερος

Πτώση Ανοιξη
Ηλεκτρικά κυκλώματα ELEG 2113 II 3 Καλές Τέχνες & Ανθρωπιστικές Επιστήμες 1 3
MCEG 3313 Θερμοδυναμική I 3 MATH Elective 5 3
MCEG 3413 Βασικές αρχές μηχανικού σχεδιασμού 3 MCEG 4403 Μηχανική υγρών και υδραυλικών 3
MCEG 3442 Μηχανικό Εργαστήριο Ι 2 Σχεδιασμός εξαρτήματος μηχανής MCEG 4423 3
Επιλογές ENGR3 3 Επιλογές ENGR 3 3
Συνολικές ώρες 14 Συνολικές ώρες 15

Αρχαιότερος

Πτώση Ανοιξη
Ιστορία / Κυβέρνηση των ΗΠΑ 1 3 Συστήματα ελέγχου ELEG 4303 3
MCEG / ELEG 3003 Μηχανική Μοντελοποίηση και Σχεδιασμός 3 MCEG 4442 Μηχανικό Εργαστήριο II 2
Μηχανική σχεδίαση MCEG / ELEG 4202 2 MCEG 4443 Μεταφορά θερμότητας 3
MCEG 4433 Θερμοδυναμική II 3 MCEG 4492 Έργο Μηχανολογικού Σχεδιασμού II 2
MCEG 4491 Έργο Μηχανολογικού Σχεδιασμού Ι 1 ENGR Lab Elective 2 2
Τεχνική επιλογή 4 3 Επιλογές ENGR 3 3
Συνολικές ώρες 15 Συνολικές ώρες 15

1 Ανατρέξτε στις κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις ή υποκαταστάσεις στις "Γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης".
2 εργαστηριακή τάξη 3000 ή άνω ELEG ή MCEG.
3 Μαθήματα ELEG ή MCEG 3000 επιπέδων ή άνω, με τουλάχιστον τρεις (3) ώρες στο επίπεδο 4000 και έγκριση του συμβούλου.
4 Τεχνικά μαθήματα επιλογής που θα επιλεγούν με την έγκριση του συμβούλου από μια λίστα επιλέξιμων μαθημάτων που διατηρούνται στο γραφείο.
5 Μαθηματικά μαθήματα επιλογής που θα επιλεγούν με έγκριση συμβούλου από μια λίστα επιλέξιμων μαθημάτων που διατηρούνται στο τμήμα.

Απαραίτητες προϋποθέσεις εισδοχής

Arkansas Tech University δεν κάνει διακρίσεις με βάση το χρώμα, το φύλο, τη φυλή, την ηλικία, την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία ή την αναπηρία σε οποιαδήποτε από τις πρακτικές, τις πολιτικές ή τις διαδικασίες του. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, εισαγωγή, απασχόληση, οικονομική βοήθεια ή εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Arkansas Tech University συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς νόμους, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, του Τίτλου VI και του Τίτλου VII του Νόμου περί Πολιτικών Δικαιωμάτων του 1964 όπως τροποποιήθηκε, του νόμου περί διακρίσεων λόγω ηλικίας στην απασχόληση του 1967 όπως τροποποιήθηκε, του Τίτλου IX των Εκπαιδευτικών Τροποποιήσεων του 1972, Τμήμα 504 του Νόμου περί Αποκατάστασης Τροποποιήσεις του 1974, Νόμος Αποκατάστασης Πολιτικών Δικαιωμάτων του 1987, Νόμος Αμερικανών με Αναπηρίες του 1990 και Νόμος Πολιτικών Δικαιωμάτων του 1991. Το Γραφείο Θετικής Δράσης, Κτίριο Διοίκησης, Σουίτα 212, ορίζεται για το συντονισμό των προσπαθειών συμμόρφωσης.

Σημαντικές ημερομηνίες

  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Άνοιξης προτεραιότητας: 1 Νοεμβρίου
  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων κατά προτεραιότητα: 1 Ιουνίου

Είσοδος στο Freshman / New Student:

Οι νέοι φοιτητές στο Arkansas Tech University πρέπει να υποβάλουν αίτηση εισδοχής, βαθμολογίες εξετάσεων εισόδου στο κολέγιο, ένα αρχείο που τεκμηριώνει την ολοκλήρωση των δευτεροβάθμιων απαιτήσεων και απόδειξη ανοσοποίησης που τεκμηριώνει 2 MMR. Εάν έχετε ταυτόχρονη πίστωση στο κολέγιο, απαιτείται επίσημο αντίγραφο από αυτό το ίδρυμα. Για προχωρημένη τοποθέτηση (AP), Πρόγραμμα εξέτασης επιπέδου κολλεγίου (CLEP) ή πίστωση International Baccalaureate (IB), πρωτότυπες αναφορές βαθμολογίας ή πιστοποιημένο αντίγραφο από το γυμνάσιο θα πρέπει να υποβληθούν πριν από τη χορήγηση πίστωσης. Παρακάτω παρατίθεται ένα ελάχιστο κριτήριο για τις βαθμολογίες των εξετάσεων και τον μέσο όρο βαθμού:

  1. Σύνθετη βαθμολογία ACT 19 ή παραπάνω, σύνθετη βαθμολογία SAT 990 ή παραπάνω στην κλίμακα RSAT 1600 ή σύνθετη βαθμολογία SAT 1330 στην προηγούμενη εξέταση SAT με κλίμακα 2400 ή σύνθετη βαθμολογία επόμενης γενιάς ACCUPLACER 246. Σημείωση: Η εξέταση ACT Writing δεν απαιτείται για λόγους εισαγωγής.

Ολοκλήρωση των απαιτήσεων αποφοίτησης από ένα δημόσιο γυμνάσιο, ιδιωτικό σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ένα πρόγραμμα homeschool που τεκμηριώνει έναν ελάχιστο 2,0 / 4,0 σωρευτικό μέσο όρο βαθμού και ολοκλήρωση του βασικού προγράμματος σπουδών του πανεπιστημίου, ή ελάχιστη βαθμολογία GED 600.
Οι μαθητές που έχουν βαθμολογήσει αναλόγως σε Προχωρημένη Τοποθέτηση (AP), Πρόγραμμα Εξετάσεων Επιπέδου Κολλεγίου (CLEP) ή International Baccalaureate (IB) μπορούν να κερδίσουν πίστωση για την αποφοίτησή τους στο Arkansas Tech University , λαμβάνοντας βαθμολογία προκριματικών στις εξετάσεις. Αυτές οι πιστώσεις μπορούν να ικανοποιήσουν τις γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης. Οι βαθμολογίες AP, CLEP και IB θα πρέπει να τεκμηριώνονται στην αίτησή σας για εισαγωγή. Υποβάλετε επίσημες αναφορές βαθμολογίας ή αναγνώσιμα αντίγραφα ανάγλυφα από το γυμνάσιο σας στο Γραφείο Εισαγωγής. Οι μαθητές που έχουν αποκτήσει Διεθνές Απολυτήριο (IB) θα πρέπει να υποβάλουν το μεταγραφικό τους IB για αξιολόγηση. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το Διεθνές Πρόγραμμα Διπλώματος Απολυτηρίου μπορούν να κερδίσουν πίστωση για την αποφοίτησή τους στο Arkansas Tech University .

Οι νεοεισερχόμενοι που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής χωρίς όρους θα γίνουν δεκτοί υπό όρους με ελάχιστη βαθμολογία σύνθετου ACT 15, βαθμολογία σύνθετου SAT 830 ή παραπάνω στην κλίμακα RSAT 1600 ή σύνθετη βαθμολογία SAT 1060 στην προηγούμενη εξέταση SAT με κλίμακα 2400, ή μια σύνθετη βαθμολογία ACCUPLACER επόμενης γενιάς 229, και συμπληρώνοντας τον πυρήνα του κολεγίου με μέσο όρο βαθμού 2,0 / 4,0 ή ελάχιστη βαθμολογία GED 600.

Επιστρέφοντας μαθητής:

Οι μαθητές που δεν έχουν παρακολουθήσει την Arkansas Tech τον τελευταίο χρόνο ή έχουν παρακολουθήσει άλλο κολέγιο ή πανεπιστήμιο από την τελευταία φοίτηση στο Tech πρέπει να υποβάλουν μια νέα αίτηση εισδοχής. Οι ελάχιστες απαιτήσεις μέσου βαθμού βαθμού παρατίθενται παρακάτω:

  • Δεν φοιτήθηκε σε άλλο κολέγιο από τότε που φοιτούσε στο Tech
    • Αθροιστική Tech GPA 2.0 ή υψηλότερη

Παρακολούθησε άλλο κολέγιο από τότε που φοιτούσε στο Tech

  • Αθροιστική Tech GPA 2.0 ή υψηλότερη
  • Επίσημη μεταγραφή κολλεγίων που τεκμηριώνει ένα σωρευτικό ΣΔΣ κολλεγίων 2,0 ή υψηλότερο
  • Πρέπει να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επανεγγραφή στο τελευταίο ίδρυμα που παρακολουθήσατε

Μεταφορά μαθητή:

Οι μαθητές που δεν έχουν παρακολουθήσει το Arkansas Tech University πρέπει να υποβάλουν αίτηση εισδοχής, επίσημα αντίγραφα από κάθε ίδρυμα που παρευρέθηκε προηγουμένως και απόδειξη ανοσοποίησης.

Εάν μεταφέρετε λιγότερες από 24 ώρες πίστωσης, πρέπει να υποβάλετε επίσημα αντίγραφα γυμνασίου και ACT, SAT ή ACCUPLACER. Οι μαθητές μεταφοράς με περισσότερες από 24 ώρες, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει αγγλικά ή μαθηματικά σε επίπεδο κολλεγίου, θα πρέπει να υποβάλουν βαθμολογίες δοκιμών. Arkansas Tech University θα αναγνωρίσει την πίστωση μεταφοράς από ένα ίδρυμα των ΗΠΑ, υπό την προϋπόθεση ότι το ίδρυμα είναι διαπιστευμένο από έναν από τους έξι περιφερειακούς οργανισμούς διαπίστευσης των ΗΠΑ και για μαθήματα που έχουν εγκριθεί για μεταφορά από την ADHE μέσω ACTS. Η αποδοχή της πίστωσης των μαθημάτων μπορεί να εξαρτάται από την ημερομηνία πιστοποίησης του ιδρύματος ή από την ημερομηνία κατά την οποία το μάθημα εγκρίθηκε για μεταφορά από την ADHE. Η μεταφορά πίστωσης για μαθήματα από ιδρύματα εκτός ΗΠΑ θα εξεταστεί σε ατομική βάση. Οι φοιτητές που ζητούν μεταφορά πίστωσης από ξένο κολέγιο / πανεπιστήμιο πρέπει να ολοκληρώσουν μια αξιολόγηση διαπιστευτηρίων μέσω μιας εταιρείας εξουσιοδοτημένης από το Arkansas Tech University (μια λίστα εγκεκριμένων παρόχων υπηρεσιών μπορεί να ληφθεί στο IMSSO ή στο Γραφείο Καταχωρητή). Η μεταφορά πίστωσης, αν και είναι αποδεκτή από το πανεπιστήμιο, δεν είναι εγγυημένη ότι θα εφαρμοστεί στις απαιτήσεις πτυχίου ικανοποίησης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών που επιλέγει ο φοιτητής μεταφοράς. Μόλις γίνουν δεκτοί, ο ακαδημαϊκός σας σύμβουλος θα καθορίσει ποιες πιστώσεις υπολογίζονται στις απαιτήσεις του πτυχίου σας.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις μέσου βαθμού βαθμού παρατίθενται παρακάτω:

  1. Όλες οι μεταφορές πρέπει να είναι επιλέξιμες για επανεγγραφή στο τελευταίο ίδρυμα που παρακολούθησαν και να έχουν αθροιστική ΣΔΣ κολλεγίων 2,0

Εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για άνευ όρων είσοδο ή εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες για οποιαδήποτε από τις παραπάνω πληροφορίες, στείλτε email στο Office of Admissions στη διεύθυνση tech.enroll@atu.edu. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 800-582-6953 ή στο (479) 968-0343. Τα ανεπίσημα έγγραφα μπορούν να σταλούν με φαξ στο (479) 964-0522. Όλα τα έγγραφα τελικής εισαγωγής πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση:

Arkansas Tech University
Γραφείο Εισαγωγής & Πρόσληψη Φοιτητών
Brown Hall, Σουίτα 104
105 West O Street
Russellville AR 72801-2222

Μη ακαδημαϊκή απόρριψη

Λάβετε υπόψη ότι η ακαδημαϊκή απόδοση δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για την είσοδο στο πανεπιστήμιο. Το πανεπιστήμιο μπορεί να αξιολογήσει τη συμπεριφορά και το υπόβαθρο ενός ατόμου για να καθορίσει την ικανότητά του να διατηρεί τα πρότυπα ακαδημαϊκής και επαγγελματικής συμπεριφοράς που αναμένονται στο πανεπιστήμιο. Μια αξιολόγηση μπορεί να λάβει υπόψη την τρέχουσα συμπεριφορά και απόδοση καθώς και τις προηγούμενες εμπειρίες και ενέργειες. Η απλή εγγραφή δεν εγγυάται την είσοδο.

Κόστος & Τέλη

* Τα δίδακτρα και οι αμοιβές υπόκεινται σε αλλαγές ανάλογα με τις ανάγκες

Δίδακτρα

Ωρες Κάτοικος (In-State) Μη κάτοικοι (εκτός κράτους)
1 226,00 452,00
2 452,00 904,00
3 678,00 1,356,00
4 904,00 1,808,00
5 1.130.00 2.260.00
6 1,356,00 2.712.00
7 1,582,00 3.164.00
8 1,808,00 3.616.00
9 2.034,00 4.068,00
10 2.260.00 4,520,00
11 2.486,00 4.972,00
12 2.712.00 5.424.00
13 2.938,00 5.876,00
14 3.164.00 6,328,00
15 3,390,00 6.780,00
16 3.616.00 7,232,00
17 3.842,00 7,684,00
18 4.068,00 8,136,00
19 4.294,00 8,588,00
20 4,520,00 9,040,00
21 4.746,00 9,492,00
22 4.972,00 9,944,00
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Arkansas Tech University is dedicated to student success, access, and excellence as a responsive campus community providing opportunities for progressive intellectual development and civic engagement. ... περαιτέρω

Arkansas Tech University is dedicated to student success, access, and excellence as a responsive campus community providing opportunities for progressive intellectual development and civic engagement. Embracing and expanding upon its technological traditions, Tech inspires and empowers members of the community to achieve their goals while striving for the betterment of Arkansas, the nation, and the world. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη