ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η μηχανολογία είναι ένας από τους ευρύτερους και παλαιότερους κλάδους της μηχανικής και ως εκ τούτου παρέχει μερικές από τις ισχυρότερες διεπιστημονικές ευκαιρίες στο επάγγελμα του μηχανικού. Το πρόγραμμα καλύπτει την ανάλυση διαφόρων υλικών και τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία, βασικά στοιχεία σχεδιασμού μηχανών και ανάπτυξης προϊόντων. Οι ικανότητες, οι ικανότητες και οι δεξιότητες για την ανάπτυξη εξοπλισμού, εξαρτημάτων και συστημάτων μηχανικής φύσης με εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων CAD / CAE έχουν ιδιαίτερη σημασία για μια μελλοντική σταδιοδρομία. Το πρόγραμμα διαθέτει μια επιλογή Δίδυμου προγράμματος στο πλαίσιο της κοινοπραξίας ECIU.

Δύο εξάμηνα εναλλακτικών επιλογών (εξάμηνα ελεύθερης επιλογής) περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα. Σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες και ενδιαφέροντα, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν:

  • Εμβάθυνση σπουδών στον τομέα της μηχανολογίας.
  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων σε πρακτικές εφαρμογές μηχανικής μέσα από την τοποθέτηση σε εξάμηνο ή δύο εξάμηνα στις μηχανολογικές επιχειρήσεις (μοντέλο "Extended Practice").
  • Διεθνές εξάμηνο στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια-εταίρους.

Ειδικεύσεις

  • Βιομηχανική
  • Σχεδιασμός Μηχανικού Συστήματος
  • Μηχανική ρομποτικής

Καριέρα

Αρμοδιότητες του σπουδαστή
- Η εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης εγκαταστάσεων σε διάφορες εταιρείες (που λειτουργούν στους τομείς από την παραγωγή μέχρι το σχεδιασμό).
- Να ελέγχουν τις διαδικασίες παραγωγής και να γνωρίζουν τις δυνατότητες των σύγχρονων συστημάτων CAD (Computer aided design).
- Η ανάλυση προβληματικών τομέων διαχείρισης εγκαταστάσεων και η προσαρμογή σύγχρονου λογισμικού μοντελοποίησης για την αύξηση της αποδοτικότητας των διαδικασιών.
- Σχεδιασμός και υλοποίηση των διαδικασιών σχεδιασμού - Ανάπτυξη προϊόντων χρησιμοποιώντας προηγμένες ικανότητες των μηχανικών δραστηριοτήτων.

Οι δεξιότητες του σπουδαστή
- Ικανός να σχεδιάζει διάφορα μηχανήματα και εξοπλισμό και να οργανώνει την παραγωγή τους και να σχεδιάζει την επεξεργασία των εξαρτημάτων χρησιμοποιώντας προγραμματισμένα μηχανήματα.
- Δυνατότητα υλοποίησης σύγχρονων αλγορίθμων και αλγορίθμων βασισμένων σε λογισμικό μοντελοποίησης υπολογιστών για διαχείριση εγκαταστάσεων.
- Δυνατότητα συνδυασμού δεξιοτήτων ελέγχου των λεπτομερειών και μοντελοποίησης υπολογιστών εξοπλισμού με τη χρήση της AUTODESK INVENTOR και της SOLIDWORKS για την προετοιμασία των αναλύσεων και την επίλυση των εργασιών βελτιστοποίησης.

Μπορεί να γίνει

  • Μηχανικός μηχανικός σχεδιαστής
  • Τεχνολόγος
  • Μηχανικός εξόρυξης
  • Μηχανικός ελέγχου ποιότητας

Προυποθέσεις εισόδου

Ικανότητα στην αγγλική γλώσσα

IELTS ≥5,5, TOEFL ≥75, CEFR ≥B1 ή ισοδύναμο

Αιρετότητα CGPA Πιστοποιητικό γυμνασίου

Το ανώτατο όριο των 3 ετών μετά την αποφοίτηση του γυμνασίου είναι επιλέξιμο

Συχνά μπορείτε να πάρετε μια κατάλληλη μεταγραφή από το σχολείο σας. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, θα χρειαστείτε επίσημες μεταφράσεις μαζί με επαληθευμένα αντίγραφα του πρωτοτύπου.

Τα έγγραφα προσόντων συμμετοχής γίνονται δεκτά στις εξής γλώσσες: Αγγλικά / Ρωσικά.

Τα έγγραφα πρέπει να νομιμοποιούνται (Apostille) από το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας στην οποία εκδόθηκαν τα έγγραφα. Η απαίτηση αυτή δεν ισχύει για τα έγγραφα που εκδίδονται στην ΕΕ και τη Λευκορωσία, την Ουκρανία.

Ο ελάχιστος μέσος βαθμός (CGPA)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους εδώ .

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Λιθουανικά
Kaunas University of Technology

Κοιτάξτε13 περισσότερα μαθήματα αποKaunas University of Technology »

Τελευταία ενημέρωση June 17, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,200 EUR
Διεθνείς φοιτητές. 2595 ευρώ για τους κατοίκους της ΕΕ, της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, του Αζερμπαϊτζάν, της Γεωργίας, της Τουρκίας και της Ουκρανίας.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

Bachelor's programme: Mechanical Engineering