Bachelor of Science στη Μηχανική Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μηχανήματα πετρελαίου και φυσικού αερίου

Saint Francis University προσφέρει τετραετή πτυχίο Bachelor of Science (BSc) στη Μηχανική Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου (PNGE).

Το πρόγραμμά μας PNGE ενσωματώνει μια φραγκισκανική προσέγγιση με την πραγματική εμπειρία ως αναπόσπαστο στοιχείο της μάθησης σε συνδυασμό με μια ζωτική φιλελεύθερη εκπαίδευση στην τέχνη. Οι τάξεις μικρού μεγέθους και οι ισχυρές σχέσεις με την ακαδημαϊκή κοινότητα αποτελούν πλεονεκτήματα υπογραφής των μαθησιακών περιβαλλόντων που έχουν καθιερωθεί για τους προπτυχιακούς φοιτητές στη SFU. Οι σπουδαστές μας αναπτύσσουν μια μεγάλη ποικιλία δεξιοτήτων που απαιτούνται για να είναι επιτυχείς στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα της μηχανικής μέσω της μάθησης στην τάξη, των εκδρομών, της εργαστηριακής λειτουργίας, των δραστηριοτήτων του ακαδημαϊκού και του βιομηχανικού ερευνητικού έργου, της ηγεσίας στα επαγγελματικά κεφάλαια σπουδαστών και πολλά άλλα. Οι αποφοίτητές μας είναι εξειδικευμένοι είτε να εργάζονται σε εταιρίες που λειτουργούν με πετρέλαιο και φυσικό αέριο, εταιρείες παροχής υπηρεσιών πετρελαίου και φυσικού αερίου, κυβερνήσεις (π.χ. Τμήμα Ενέργειας) και ακαδημαϊκά / ερευνητικά ιδρύματα ή να προχωρήσουν σε μεταπτυχιακά σχολεία ή να ανοίξουν δική τους επιχείρηση και τη βιομηχανία φυσικού αερίου.

Μηχανική Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου στο Saint Francis University :

Το πρόγραμμά μας για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο (PNGE) είναι ένα αυστηρό πρόγραμμα μηχανικής που ενισχύεται από ένα θεμέλιο περιβαλλοντικής διαχείρισης. Ως καθολικοί φραγκισκάνοι, φροντίζουμε βαθιά για την υγεία και την ασφάλεια όλων των ειδών και η περιβαλλοντική βιωσιμότητα είναι μία από τις βασικές μας αξίες. Με τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει ένα ισχυρό εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο υπερέχει στην προετοιμασία των μαθητών μας για επαγγελματική σταδιοδρομία που τους επιτρέπει να προστατεύουν την υγεία του κοινού, να θεραπεύουν τους άρρωστους και να αποκαθιστούν το κατεστραμμένο περιβάλλον μας.

Το όραμά μας είναι να υπηρετούμε την κοινωνία μας με τον καλύτερο τρόπο προετοιμάζοντας ένα σώμα Μηχανικών Πετρελαίου που μπορούν να συμβάλουν στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής μέσω επαγγελματικών υπηρεσιών και έρευνας για ασφαλή, αξιόπιστη και προσιτή παραγωγή ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος.

Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύσουμε την επόμενη γενιά εξειδικευμένων μηχανικών πετρελαίου που μπορούν να συνδυάσουν αναλυτικές δεξιότητες με μια φραγκισκανική προσέγγιση, προκειμένου να βρουν ασφαλέστερους και καλύτερους τρόπους για την παροχή των ενεργειακών αναγκών του κράτους, της χώρας και του κόσμου.

Γιατί μελετάται η τεχνολογία πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Saint Francis University ;

Αυτό το τετραετές πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές μας να είναι αφοσιωμένοι και επιμελής ηγέτες στην ενεργειακή βιομηχανία μέσω:

 • Μια φραγκισκανική προσέγγιση στη μηχανική με μια ισχυρή συνιστώσα διαχείρισης.
 • Μικρό μέγεθος τάξης και μεμονωμένες οδηγίες που εξασφαλίζουν την απαιτούμενη ποιότητα για τη μάθηση.
 • Επικέντρωση στην προπτυχιακή ερευνητική εμπειρία με τη σχολή μας ·.
 • Προσαρμοσμένες αίθουσες διδασκαλίας και εργαστηρίων στο νέο κέντρο μας των 70.000 τετραγωνικών μέτρων.
 • Εξατομικευμένη διδασκαλία από παθιασμένη σχολή αφιερωμένη στη διδασκαλία και την έρευνα.
 • Γεύση ποικιλομορφίας με φοιτητές από πολλές ηπείρους.
 • Μια σταθερή γείωση στις φιλελεύθερες τέχνες για την ανάπτυξη κρίσιμων δεξιοτήτων στην ηθική και τις επικοινωνίες.
 • Βαθιά φροντίδα του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

Το πρόγραμμα σπουδών PNGE (που παρέχεται παρακάτω) στο Saint Francis University εκπαιδεύει τους μαθητές για μια καριέρα προκλητική και ανταμείβοντας μέσω πέντε σημαντικών προγραμμάτων σπουδών:

 • Ζωντανό πρόγραμμα γενικής εκπαίδευσης, ένα βασικό στοιχείο του Saint Francis University του Saint Francis University .
 • Σταθερή θεμελίωση στα μαθηματικά και τις βασικές επιστήμες, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής και της γεωλογίας.
 • Ο θεμελιωμένος πυρήνας της θεωρίας της μηχανικής και της πρακτικής.
 • Μια εξειδικευμένη σειρά μαθημάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου και εργαστηριακές εργασίες με έμφαση στη Μηχανική Δεξαμενών, στη Μηχανική Γεωτρήσεων και στην Τεχνολογία Παραγωγής.
 • Σημαντικό έργο σχεδίασης Capstone για Μηχανικούς Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.

Τοπική ευκαιρία με μια παγκόσμια αγορά:

Το πρώτο πετρελαιοπηγές άρχισε να εκτελείται στο Titusville, Pennsylvania (1859), ξεκινώντας την τεράστια και ευημερούσα βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πολλές βασικές τεχνικές στη βιομηχανία πετρελαίου, όπως η πλημμύρα του νερού, γεννήθηκαν στην Πενσυλβανία. Πριν από τη μεγάλη έκρηξη πετρελαίου στο Τέξας (1901), η Πενσυλβάνια ήταν ηγετική στην παραγωγή πετρελαίου στη χώρα και τον κόσμο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Προστασίας του Περιβάλλοντος της Πενσυλβανίας (2015), η Πενσυλβάνια παρήγαγε 4,2 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου κατά τη διάρκεια του έτους 2014. Το ποσοστό αυτό καθιστά την Πενσυλβάνια υπεύθυνη για τη δημιουργία του εικοσιπέντε τοις εκατό της προσφοράς φυσικού αερίου του έθνους μεγαλύτερος παραγωγός φυσικού αερίου πίσω από το Τέξας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας στην Πενσυλβάνια και τα γειτονικά κράτη, όπως το Οχάιο, η Δυτική Βιρτζίνια και η Νέα Υόρκη. Άλλες δραστήριες περιοχές στις ΗΠΑ περιλαμβάνουν το Τέξας, την Οκλαχόμα, την Καλιφόρνια, το Κολοράντο, τη Λουιζιάνα κλπ. Ως ένα από τα σημαντικότερα διεθνή προϊόντα, υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για μηχανικούς πετρελαίου να εργάζονται και να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Προπτυχιακή έρευνα

Οι προπτυχιακοί μας φοιτητές διεξάγουν έρευνες σε μικρές ομάδες που συμβουλεύονται τα μέλη του διδακτικού προσωπικού της PNGE. Πολλοί μαθητές αρχίζουν την έρευνα ως πρωτοετείς. Οι φοιτητές μπορούν να συνεργαστούν με πολλαπλές σχολές για διαφορετικά προγράμματα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών τους. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να λάβουν χρηματοδότηση για να παρουσιάσουν την έρευνά τους σε περιφερειακά, εθνικά και διεθνή συνέδρια και έχουν την ευκαιρία να δημοσιεύσουν το έργο τους σε περιοδικά αξιολόγησης από ομοτίμους ως κορυφαίος συγγραφέας.

Βιωματική μάθηση

Εργαστήρια
 • Rock Property Lab
 • Εργαστήριο PVT
 • Εργαστήριο υγρών γεωτρήσεων
Επαγγελματικά πακέτα λογισμικού
 • Petrel με μαγκρόβια και διασταυρώνονται από τον Schlumberger
 • CMG της Computer Modeling Group Ltd.
 • Η Petra και η Harmony από την IHS Ltd.
 • Κριός από το Halliburton
 • Το ArcGIS από την Esri Ltd.
PNGE Research
 • Οι φοιτητές PNGE μπορούν να συμμετάσχουν σε πραγματικά βιομηχανικά έργα μέσω του Intelligent Reservoir

Πέρα από την τάξη

Το πρόγραμμά μας PNGE αποδίδει επίσης μεγάλη σημασία στις ευκαιρίες μάθησης πέρα από την τάξη. Προσφέρουμε δύο εκδρομές κάθε χρόνο: γεωλογικό χωματερό ταξίδι για το πρωτοεμφανιζόμενο για να μελετήσει τη δομική γεωλογία και το ταξίδι για τους σπουδαστές όλων των επιπέδων για να κατανοήσουν τις γεωτρήσεις, την υδραυλική ρωγμάτωση και / ή την ολοκλήρωση. Σας συνιστούμε επίσης να βοηθήσετε τους μαθητές μας να βρουν μια θέση πρακτικής άσκησης στις εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου και την ενεργειακή θέση της κυβέρνησης. Το κεφάλαιο σπουδαστών SPE SPE και το κεφάλαιο σπουδαστών AAPG διευθύνονται από τους μαθητές μας να αναπτύξουν την ηγεσία, την κοινωνική υπηρεσία και το βιομηχανικό δίκτυο.

Υποστήριξη Βιομηχανίας

Το πρόγραμμά μας PNGE έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό συμβουλευτικό συμβούλιο της βιομηχανίας με εννέα υψηλού επιπέδου, έμπειρους εμπειρογνώμονες που παρέχουν ισχυρή υποστήριξη. Λάβαμε επίσης πολύτιμες δωρεές από εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου για επαγγελματικό λογισμικό αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων και εξοπλισμό γεώτρησης και ολοκλήρωσης. Οι βιομηχανικοί εμπειρογνώμονες καλούνται συχνά στη σειρά σεμιναρίων μας κάθε Παρασκευή το απόγευμα. Το τμήμα μηχανικών φιλοξενεί επίσης μια ετήσια έκθεση Σταδιοδρομίας Meet

Διαπίστευση ABET

Το πρόγραμμα Μηχανικών Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου θα επιδιώξει τη διαπίστευση από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ΑΒΕΤ κατά την πρώτη τάξη αποφοίτησής μας που αναμένεται την άνοιξη του 2018. Ως οδηγός στο πρόγραμμά μας, επικεντρωνόμαστε στην παροχή βοήθειας στους φοιτητές μας για την επίτευξη των «Προγραμμάτων Εκπαιδευτικών Στόχων» "Αποτελέσματα σπουδαστών" που δημοσιεύονται παρακάτω.

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικοί Στόχοι

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Saint Francis University πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα:

 • Δημιουργήστε αξία στην επαγγελματική τους επιχείρηση εφαρμόζοντας θεμελιώδεις γνώσεις στη μηχανική πετρελαίου και φυσικού αερίου.
 • Ανοίξτε τη διά βίου μάθηση για να προχωρήσετε σε θέσεις μεγαλύτερης ευθύνης.
 • Συμβάλλουν στην προσέγγιση των Φραγκισκανών, καθώς διαμορφώνουν ηθικά τον πολιτισμό στο χώρο εργασίας τους, στην κοινότητα και στην κοινωνία των πολιτών.
Αποτελέσματα φοιτητών

Κάθε φοιτητής θα έχει αποδείξει την επάρκεια των ακόλουθων αποτελεσμάτων μετά την αποφοίτησή του με πτυχίο Επιστήμης στη Μηχανική Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου:

 • Η ικανότητα να εφαρμόζει τη γνώση των μαθηματικών, της επιστήμης και της μηχανικής.
 • Δυνατότητα σχεδιασμού και διεξαγωγής πειραμάτων, καθώς και ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων.
 • Δυνατότητα διατύπωσης ή σχεδιασμού ενός συστήματος, διαδικασίας ή προγράμματος για την κάλυψη των επιθυμητών αναγκών.
 • Δυνατότητα λειτουργίας σε πολυεπιστημονικές ομάδες.
 • Δυνατότητα αναγνώρισης, διατύπωσης και επίλυσης προβλημάτων μηχανικής.
 • Η κατανόηση της επαγγελματικής και ηθικής ευθύνης.
 • Δυνατότητα επικοινωνίας αποτελεσματικά.
 • Η ευρεία εκπαίδευση, απαραίτητη για να κατανοήσει τον αντίκτυπο των λύσεων μηχανικής σε ένα παγκόσμιο, οικονομικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό πλαίσιο.
 • Αναγνώριση της ανάγκης και της ικανότητας συμμετοχής στη δια βίου μάθηση.
 • Γνώση σύγχρονων θεμάτων.
 • Δυνατότητα χρήσης τεχνικών, δεξιοτήτων και σύγχρονων εργαλείων μηχανικής που απαιτούνται για την πρακτική της μηχανικής.

120735_120700_20170906_SFU_05275.jpg

Διδακτέα ύλη

Όπως και άλλες μεγάλες επιστήμες στο Saint Francis, το πρόγραμμα μηχανικής πετρελαίου και φυσικού αερίου θα δώσει έμφαση τόσο στη θεωρητική όσο και στην πρακτική μάθηση, το σχεδιασμό και την εκτέλεση των έργων, τις επικοινωνιακές δεξιότητες και την εκμάθηση υπηρεσιών. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα σημαντικό με ένα ολιστικό πρόγραμμα που θα δημιουργήσει μεταπτυχιακούς μηχανικούς που φέρνουν μια ισορροπημένη Franciscan προσέγγιση στον τομέα της εξόρυξης ενέργειας.

Βασικές απαιτήσεις
 • PNGE 110 - Εργαστήριο Στατιστικής Πετρελαίου
 • PNGE 192 - Σεμινάριο Μηχανοργάνωσης πετρελαίου και φυσικού αερίου
 • PNGE 193 - Σεμινάριο Μηχανοργάνωσης Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου
 • PNGE 231 - Χαρακτηριστικά και εργαστήριο ροκ δεξαμενής
 • PNGE 241 - Ιδιότητες ρευστών δεξαμενών και εργαστήριο
 • PNGE 261 - Εργαστήριο για τα συστήματα γεωτρήσεων και υγρών γεωτρήσεων
 • PNGE 292 - Σεμινάριο δευτεροετών φοιτητών πετρελαίου και φυσικού αερίου
 • PNGE 293 - Σεμινάριο δευτεροετών φοιτητών πετρελαίου και φυσικού αερίου
 • PNGE 311 - Μηχανική περιβάλλοντος-πετρελαίου
 • PNGE 341 - Βασικές αρχές της Μηχανικής Δεξαμενών
 • PNGE 351 - Μηχανική Παραγωγής Ι
 • PNGE 361 - Μηχανική Γεωτρήσεων Ι
 • PNGE 381 - Αξιολόγηση σχηματισμού
 • PNGE 392 - Σεμινάριο για το καλοκαίρι για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
 • PNGE 393 - Σεμινάριο για το καλοκαίρι για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
 • PNGE 411 - Οικονομική αξιολόγηση του πετρελαίου
 • PNGE 421 - Μηχανική Δεξαμενών II (Μηχανική Φυσικού Αερίου)
 • PNGE 431 - Εισαγωγή στην Ενισχυμένη Ανάκτηση Πετρελαίου
 • PNGE 436 - Γεωφυσική
 • PNGE 492 - Σεμινάριο Ανώτερου Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου
 • PNGE 493 - Σεμινάριο Ανώτερου Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου
 • PNGE 497 - Ανώτερη πρόταση έργου
 • PNGE 498 - Σχεδίαση ανώτερων στελεχών
 • 3 μονάδες στο PNGE 4XX
Ασφαλιστικά μαθήματα
 • MATH 121 - Λογισμός με Αναλυτική Γεωμετρία I
 • MATH 122 - Λογισμός με Αναλυτική Γεωμετρία II
 • MATH 221 - Λογισμός III
 • MATH 306 - Συνήθης Διαφορικές Εξισώσεις Ι
 • CHEM 121 - Γενική Χημεία Ι
 • CHEM 122 - Γενική Χημεία ΙΙ
 • PHYS 121 - Γενική Φυσική Ι
 • PHYS 122 - Γενική Φυσική ΙΙ
 • ENGR 301 - Μηχανική ρευστών
 • ENGR 315 - Μηχανική υλικών
 • ENGR 321 - Θερμοδυναμική εφαρμοσμένης μηχανικής ή PHYS 321 - Θερμοδυναμική
 • ENGR 101 - Εισαγωγή στις Τεχνικές Έννοιες Ι
 • ENGR 201 - Τεχνική Στατική
 • ENGR 210 - Προγραμματισμός για μηχανικούς
 • GEOL 205 - Φυσική και Δομική Γεωλογία
 • GEOL 221 - Ιζηματολογία και Στρωματογραφία
 • GEOL 321 - πετρελαϊκή γεωλογία

Τεχνολογία Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου Θέσεις Καριέρας

Τι κάνουν οι μηχανικοί πετρελαίου;

Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων μηχανικής πετρελαίου και φυσικού αερίου εργάζονται ως μηχανικοί πετρελαίου, μηχανικοί εξόρυξης και γεωλογίας, περιβαλλοντικοί μηχανικοί και γεωεπιστήμονες με μέσο ετήσιο μισθό που κυμαίνεται από $ 78.470 έως $ 114.080, σύμφωνα με το αμερικανικό Γραφείο Στατιστικής Εργασίας. Το πρόγραμμα BLS προβλέπει υγιείς ρυθμούς ανάπτυξης και στα τέσσερα επαγγέλματα μέχρι το 2020, τόσο στην Πενσυλβανία όσο και σε εθνικό επίπεδο, σύμφωνα με τις πρόσφατα δημοσιευμένες επαγγελματικές προβολές για το 2010 έως το 2020. Η ανάπτυξη της περιοχής Marcellus Shale (φυσικού αερίου) έχει θετικό αντίκτυπο στις ευκαιρίες απασχόλησης για επαγγελματίες μηχανικούς και συναφή επαγγέλματα, ενώ η BLS προβάλλει 75% αύξηση της ζήτησης για μηχανικούς πετρελαίου στην Πενσυλβάνια μόνο.

Η κεντρική δουλειά ενός μηχανικού πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι η ασφαλής και αποτελεσματική εξόρυξη πετρελαίου και αερίου από βαθιούς υποθαλάσσιους σχηματισμούς πετρωμάτων, ο οποίος είναι γνωστός ως δεξαμενή. Για να επιτευχθεί αυτό, οι μηχανικοί πετρελαίου και φυσικού αερίου πρέπει να χαρακτηρίζουν ή να περιγράφουν τις ιδιότητες των δεξαμενών, να σχεδιάζουν την τροχιά και τη διαδικασία γεώτρησης και να διαχειρίζονται καλά την παραγωγή. Με πτυχίο PNGE, οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν σε καθέναν από αυτούς τους τρεις τομείς:

Μηχανική Δεξαμενών

Οι Μηχανικοί Δεξαμενών χρησιμοποιούν τεχνικές μοντελοποίησης υπολογιστών και εξειδικευμένους υπολογισμούς για την αξιολόγηση του αποθέματος πετρελαίου και φυσικού αερίου στην υπόγεια επιφάνεια, την 3-D κατανομή του ανακτήσιμου πετρελαίου και φυσικού αερίου πριν και μετά την παραγωγή και τον καλύτερο τρόπο απόσπασης. Οι μηχανικοί των δεξαμενών συνεργάζονται στενά με τους γεωλόγους πετρελαίου, τους γεωφυσικούς και άλλους μηχανικούς (π.χ. μηχανικούς γεώτρησης και μηχανικούς παραγωγής) για τη σύνταξη βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων σχεδίων για τη μεγιστοποίηση της αξίας των ιδιοτήτων εξερεύνησης και παραγωγής.

Μηχανήματα γεώτρησης

Οι μηχανικοί γεωτρήσεων εργάζονται για γεώτρηση πετρελαίου / αερίου με εργασίες που περιλαμβάνουν τα πάντα, από το σχεδιασμό του φρεατίου, την επιλογή των λάσπης γεώτρησης, τη λειτουργία της γεώτρησης μέχρι την ολοκλήρωση του φρεατίου. Οι μηχανικοί γεωτρήσεων εργάζονται ως τμήμα μιας διεπιστημονικής ομάδας και είναι υπεύθυνοι για να διασφαλίσουν ότι οι εργασίες γεώτρησης είναι ασφαλείς, φιλικές προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικές.

Μηχανική παραγωγής

Οι Μηχανικοί Παραγωγής αναλαμβάνουν τη θέση του φρέατος μετά την ολοκλήρωση των εργασιών γεώτρησης. Ασχολούνται με την καθημερινή διαχείριση των φρεάτων παραγωγής πετρελαίου / αερίου με τεχνικές όπως η παρακολούθηση της παραγωγής, ο έλεγχος της παραγωγής, η έγχυση νερού, η τόνωση κλπ. Ο πρωταρχικός στόχος τους είναι να σχεδιάσουν το πιο αποτελεσματικό και ασφαλές σχέδιο παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου με βάση υποεπιφανειακές γεωλογικές ιδιότητες, ιστορία παραγωγής πετρελαίου / αερίου και τεχνικές ανάκτησης.

Οι Μηχανικοί Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου βρίσκουν εξαιρετική σταδιοδρομία στους ακόλουθους τομείς:

 • Κυβερνητικές θέσεις όπως στο Τμήμα Ενέργειας και τα εθνικά εργαστήρια
 • Επιχειρήσεις εκμετάλλευσης πετρελαίου και φυσικού αερίου
 • Εταιρείες παροχής υπηρεσιών πετρελαίου και φυσικού αερίου
 • Ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα όπως τα πανεπιστήμια
 • Οι υπολοιποι

Ως μηχανικός πετρελαίου και φυσικού αερίου μπορείτε να ζήσετε μια ποικιλία εργασιακών περιβαλλόντων, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης δεδομένων, του σχεδιασμού και της μοντελοποίησης σε ένα γραφείο. λειτουργία γεώτρησης και παραγωγής στον τομέα. τη γεώτρηση και την παρακολούθηση της παραγωγής στο γραφείο και ακόμη και από το δικό σας σπίτι. εκπαίδευση σε πανεπιστήμιο ή σε εταιρείες κατάρτισης · και άλλων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης, του μάρκετινγκ και της διαβούλευσης. Επιπλέον, θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας να σχεδιάσετε νέο εξοπλισμό ή να αναπτύξετε νέες τεχνικές που θα οδηγήσουν σε δικές σας μικρές επιχειρήσεις στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Επιπλέον, ο χώρος εργασίας σας θα μπορούσε να είναι σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Για τον καλοφτιαγμένο μηχανικό πετρελαίου και φυσικού αερίου υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.

120738_120699_20160930_SFU_06321.jpg

Προπτυχιακή Διαδικασία Εφαρμογής

Στον Άγιο Φραγκίσκο, είστε περισσότεροι από έναν αριθμό - ακόμα και όταν λάβουμε την αίτησή σας. Σας αξιολογούμε ως ένα ολόκληρο άτομο, όχι απλώς επιλέγοντας μέρη, όπως GPA ή βαθμολογίες δοκιμών. Εξετάζουμε πώς θα συμβάλλετε στην ακαδημαϊκή κοινότητα μας, τη δύναμη των μαθημάτων σας, τα εξωσχολικά ενδιαφέροντα και τα μοναδικά ταλέντα.

Όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την εφαρμογή σας μπορούν να βρεθούν εδώ! Λεπτομερείς οδηγίες, στοιχεία εφαρμογής και προθεσμίες.

Τέσσερα εύκολα βήματα
 • Βήμα 1: Δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Αυτό θα σας διευκολύνει να αποθηκεύσετε την αίτησή σας και θα σας επιτρέψει να εγγραφείτε σε συμβάντα SFU όλα σε ένα μέρος. PS Σημειώστε τον ιστότοπο εφαρμογής της SFU ενώ βρίσκεστε σε αυτό!
 • Βήμα 2: Ελέγξτε το email σας. Θα πρέπει να λάβετε ένα σύνδεσμο για να κάνετε κλικ για να επιβεβαιώσετε τη νέα σύνδεσή σας.
 • Βήμα 3: Συμπληρώστε μια εφαρμογή. Οι φοιτητές για πρώτη φορά μπορούν να υποβάλουν αίτηση ανά πάσα στιγμή, συνήθως μετά την 1η Αυγούστου που εισέρχονται στο ανώτερο έτος. Για να λάβετε πλήρη γνώση των υποτροφιών αποδοχής και υποτροφιών, σας συνιστούμε να υποβάλουν οι φοιτητές μια ολοκληρωμένη αίτηση μέχρι την 1η Μαΐου του ανώτερου έτους.
  • Η προπτυχιακή αίτηση εισδοχής λειτουργεί σύμφωνα με μια κυλιόμενη πολιτική εισδοχής εκτός από το πρόγραμμα Physician Assistant Science, το οποίο έχει Ημερομηνία Προτεραιότητας Εφαρμογής της 15ης Νοεμβρίου . Το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Θεραπείας και Φυσικοθεραπείας έχει Ημερομηνία Προτεραιότητας Εφαρμογής της 15ης Ιανουαρίου .
 • Βήμα 4: Προβολή της "Λίστα ελέγχου" για πρόσθετες απαιτήσεις.
Επίσημες μεταγραφές γυμνασίου

Υποβάλετε το επίσημο μεταγλωττισμένο σχολείο που δείχνει εργασία που ολοκληρώθηκε μέσω του κατώτερου έτους, εκτός από ένα αντίγραφο του ανώτερου ωραρίου μαθημάτων σας. Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν βαθμούς μέσα στο έτος από το ανώτερο έτος τους, όταν είναι διαθέσιμοι.

Αυτό μπορεί να σταλεί:

 • Από το γυμνάσιο σου μέχρι
  • Saint Francis University
  • Γραφείο Εισαγωγής
  • 169 Lakeview Drive
  • PO Box 600
  • Loretto PA 15940
 • Μέσω ασφαλούς ηλεκτρονικής μεταφοράς εγγράφων όπως το Parchment.
Τυποποιημένη δοκιμή

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν βαθμολογίες από το SAT I ή το ACT. Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω κωδικούς για να σας αποσταλούν τα επίσημα αποτελέσματα απευθείας στην SFU.

 • Κωδικός SAT # 2797
 • Κωδικός ACT # 3682
Δείγμα εγγραφής

Απαιτείται ένα γράψιμο δείγμα για τις Επαγγελματικές Θεραπείες, τη Φυσικοθεραπεία και τις Επιστήμες Βοηθών Επιστημόνων του Ιατρού. Συμπληρώστε ένα δοκίμιο που εξηγεί (τουλάχιστον 250 λέξεις) το ενδιαφέρον σας για το ακαδημαϊκό πρόγραμμα για το οποίο υποβάλλετε αίτηση. Μη διστάσετε να επισημάνετε τις εμπειρίες που έχετε δείξει το ενδιαφέρον σας στον επιλεγμένο τομέα σπουδών.

120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Saint Francis University is one of the oldest Catholic universities in the country, and the oldest celebrating Franciscan values. Our scenic campus sits on a mountain top in Loretto, Pennsylvania, nea ... περαιτέρω

Saint Francis University is one of the oldest Catholic universities in the country, and the oldest celebrating Franciscan values. Our scenic campus sits on a mountain top in Loretto, Pennsylvania, near Pittsburgh. Faith, Generosity, respect, discovery, and joy are in our DNA, and we seek to attract students (like you) with a passion to shape the world. Διαβάστε Λιγότερα