Bachelor of Science στη Μηχανική Επικοινωνιών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Πρόγραμμα Επικοινωνίας Engineering ασχολείται με την ανάπτυξη και λειτουργία της τεχνολογίας των επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των τηλεπικοινωνιών. Το πρόγραμμα Επικοινωνίας Μηχανικών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με μια ισχυρή βάση στην επικοινωνιακή μηχανική μέσω διαλέξεων και εργαστηριακών εργασιών. Οι απόφοιτοι είναι προετοιμασμένοι για υπεύθυνες θέσεις μηχανικού στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την έρευνα, τις εφαρμογές και τη λειτουργία στους τομείς της επικοινωνίας και των τηλεπικοινωνιών. Το πρόγραμμα σπουδών είναι χτισμένο γύρω από ισχυρά βασικά μαθήματα στα μαθηματικά, τη φυσική και την επιστήμη μηχανικής. Ακολουθεί ένα σύνολο μαθημάτων πυρήνα που καλύπτουν το εύρος του προγράμματος, όπως κυκλώματα, ηλεκτρονικά, ηλεκτρομαγνητικά, ψηφιακή λογική, σήματα και συστήματα, έλεγχος, μικροεπεξεργαστές και βασικά στοιχεία των συστημάτων επικοινωνίας. Το προπτυχιακό πρόγραμμα Επικοινωνίας Μηχανικών στο Πολυτεχνείο του Πανεπιστημίου Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ABET.

Transmission.

Στόχοι του προγράμματος

 • PEO-1: Έχουν διακεκριμένη σταδιοδρομία στη μηχανική επικοινωνιών και συναφείς τομείς και εκτελούν τους ηγετικούς ρόλους για να εξυπηρετήσουν τη βιομηχανία και την κοινότητα.
 • PEO-2: Επιτύχετε τους στόχους της βιομηχανίας που σχετίζονται με την επικοινωνιακή μηχανική, χρησιμοποιώντας καινοτόμες ιδέες και υιοθετώντας αναδυόμενες τεχνολογίες.
 • PEO-3: Ενσωμάτωση της ομαδικής εργασίας, της επικοινωνίας και των διαπροσωπικών δεξιοτήτων ώστε να είναι παραγωγική σε πολυεπιστημονικό περιβάλλον με την συνειδητοποίηση των δεοντολογικών και κοινωνικών ευθυνών.
 • PEO-4: Συνεχίστε να αναπτύσσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας μέσω μεταπτυχιακών σπουδών, συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Εκπαιδευτικά αποτελέσματα προγράμματος

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι φοιτητές θα μπορούν:

 • Προσδιορίστε, διατυπώστε και λύστε σύνθετα προβλήματα μηχανικής εφαρμόζοντας αρχές της μηχανικής, της επιστήμης και των μαθηματικών.
 • Εφαρμόστε μηχανικό σχεδιασμό για να παράγετε λύσεις που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες, λαμβάνοντας υπόψη τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία, καθώς και τους παγκόσμιους, πολιτιστικούς, κοινωνικούς, περιβαλλοντικούς και οικονομικούς παράγοντες.
 • Επικοινωνήστε αποτελεσματικά με μια σειρά θεατών.
 • Αναγνωρίστε δεοντολογικές και επαγγελματικές ευθύνες στις μηχανολογικές καταστάσεις και λάβετε τεκμηριωμένες κρίσεις, οι οποίες πρέπει να εξετάσουν τον αντίκτυπο των τεχνικών λύσεων σε παγκόσμια, οικονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά πλαίσια.
 • Λειτουργεί αποτελεσματικά σε μια ομάδα των οποίων τα μέλη μαζί παρέχουν ηγεσία, δημιουργούν ένα συνεργατικό και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον, καθορίζουν στόχους, σχεδιάζουν τα καθήκοντα και πληρούν τους στόχους.
 • Αναπτύξτε και διεξάγετε κατάλληλους πειραματισμούς, αναλύστε και ερμηνεύστε τα δεδομένα και χρησιμοποιήστε την κρίση της μηχανικής για να εξαγάγετε συμπεράσματα.
 • Αποκτήστε και εφαρμόστε τις νέες γνώσεις ανάλογα με τις ανάγκες, χρησιμοποιώντας κατάλληλες στρατηγικές μάθησης.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... περαιτέρω

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη