Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με μια Συγκέντρωση στη Διοίκηση Φιλοξενίας

Vatel Ινστιτούτο Διοίκησης Φιλοξενίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Alliant - Campus στο Σαν Ντιέγκο

Το Bachelor of Science στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με μια Συγκέντρωση στη Διοίκηση Φιλοξενίας είναι ένας εντατικός και καινοτόμος τίτλος που ενισχύει ένα ισχυρό θεμέλιο στη διαχείριση ξενοδοχείων, την ηγεσία, τις επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα. Τα μαθήματα είναι ισορροπημένα μεταξύ ακαδημαϊκής θεωρίας και επαγγελματικής πρακτικής.

Οι φοιτητές αποκτούν ένα φάσμα γνώσεων φιλοξενίας από την κατανόηση των λειτουργιών τροφίμων και ποτών και υπηρεσιών φιλοξενίας, την εκμάθηση της ανάλυσης ενός φύλλου κερδών και ζημιών, την ανάπτυξη μιας στρατηγικής μάρκετινγκ, την οργάνωση ενός εμπορικού γεγονότος και την πρόσληψη ενός ταλαντούχου εργατικού δυναμικού. Με έμπειρους διδακτορικούς και μικρούς μαθητές, οι φοιτητές λαμβάνουν την ατομική υποστήριξη και προετοιμασία που χρειάζονται για να μετατρέψουν την εμπειρία τους σε εμπειρογνωμοσύνη και να επιτύχουν την αριστεία.

Οι σπουδαστές εφαρμόζουν άμεσα τις γνώσεις τους μέσω επαγγελματικής εμπειρίας κατά τη διάρκεια τριών ακαδημαϊκών εξαμήνων πρακτικής άσκησης σε πολυτελή ξενοδοχεία. Προηγούμενοι φοιτητές στο Vatel εργάστηκαν στα ξενοδοχεία που φιλοξενούν συνεργάτες μας, μεταξύ των οποίων είναι το Waldorf Astoria, η χερσόνησος, η SLS και η Sofitel.

Το Alliant International University είναι διαπιστευμένο από το WASC Senior College και την Πανεπιστημιακή Επιτροπή (WSCUC). Το WASC είναι ένας περιφερειακός φορέας διαπίστευσης αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ.

97818_Situation1VatelshootingFlag.jpg

Απαιτήσεις αποστολής

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν αποφοιτήσει επιτυχώς από αναγνωρισμένο πρόγραμμα γυμνασίου ή να έχουν αποδείξεις ισοτιμίας στο γυμνάσιο. Η ελάχιστη απαίτηση GPA είναι 2.0. Η ελάχιστη αγγλική ικανότητα για τους διεθνείς φοιτητές είναι η εξής: IELTS - 5.5, TOEFL - 50, PTE - 45, CAMBRIDGE - 165, CEFR - B2, iTEP Academic - 3.5, DET - 37-48. Μπορεί να ισχύουν πρόσθετες απαιτήσεις αποδοχής.

Απαιτήσεις προγράμματος

Το Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BSBA) με μια Συγκέντρωση στη Διοίκηση Φιλοξενίας είναι συνολικά 120 μονάδες εξάμηνο.

Το BSBA με μια Συγκέντρωση στη Διοίκηση Φιλοξενίας περιλαμβάνει τα ακόλουθα μαθήματα. Για μια λίστα με όλα τα μαθήματα που προσφέρονται σε αυτό το πρόγραμμα επικοινωνήστε με τον Vatel.

Οι προσφορές και η ακολουθία μαθημάτων υπόκεινται σε αλλαγές.

• Εισαγωγή στον Τουρισμό και στη Διοίκηση Ξενοδοχείων

• Διαχείριση Ξενοδοχείων και Διοίκησης Ξενοδοχείων: Παραγωγή και Αγορά

• Λειτουργία τροφίμων και ποτών και έλεγχος κόστους

• Επαγγελματική ανάπτυξη

• Πρακτική άσκηση πρακτικής κατάρτισης

• Επιτυχία του Κολλεγίου

• Διαπολιτισμική επικοινωνία

• Αρχές χρηματοδότησης

• Αρχές του μάρκετινγκ

• Χρηματοοικονομική Λογιστική

• Επισκόπηση της διαχείρισης

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα χρεώνονται με τη μονάδα σεμιναρίων / εξαμήνων στα 587 δολάρια ανά μονάδα με συνολικά 120 μονάδες εξάμηνης διάρκειας. Αυτό δεν περιλαμβάνει το κόστος βιβλίων και προμηθειών ή δωμάτιο / επιβάρυνση.

Για σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το εκπαιδευτικό χρέος, τα κέρδη και τα ποσοστά ολοκλήρωσης των φοιτητών που παρακολούθησαν αυτό το πρόγραμμα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.alliant.edu/consumer-information/gainful-employment-disclosure/

Οι φοιτητές πρέπει να πληρώσουν όλες τις χρεώσεις περιόδου / εβδομάδας μέχρι την Παρασκευή πριν από την έναρξη της συνεδρίασης / του εξαμήνου.

Ημερομηνίες εγγραφής

Η εγγραφή είναι ανοικτή και τα μαθήματα αρχίζουν τον Αύγουστο

Αυτό το σχολείο προσφέρει προγράμματα σε:

• Αγγλικά

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση January 27, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
20,000 USD
ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη

A Day in the Life of a Vatel Student

Testimonial from the General Manager at the JW Marriott in Santa Monica, CA

Vatel USA: Testimonial form the General Manager of the JW Marriot in Santa Monica

Vatel-Hospitality Management-Vatel Graduates