Bachelor of Science στη Διοίκηση Αγροβιομηχανίας

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Σχετικά με

Αυτό το ευρύ πρόγραμμα σας επιτρέπει να αναπτύξετε την εμπειρία σε μια περιοχή που σας ενδιαφέρει, ενώ σας προετοιμάζει για μια επιτυχημένη καριέρα αμέσως μετά την αποφοίτησή σας. Θα είστε έτοιμοι να αναλάβετε θέσεις διαχείρισης σε αρχικό επίπεδο ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση σε διάφορες αγροτικές, χερσαίες, γεωργικές και / ή συναφείς με τα τρόφιμα επιχειρήσεις.

Μπορείτε να αναμείνετε να βρείτε απασχόληση με αγροτοβιομηχανία - συμπεριλαμβανομένου του φυτωρίου και του τοπίου - επιχειρήσεις ή αγροκτήματα, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και κρατικές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες που ασχολούνται με τη χρήση γης, τη διατροφή και τη γεωργία.

Η απασχόληση σε αυτούς τους τομείς απαιτεί τα βασικά στοιχεία αυτής της μεγάλης: ένα ευρύ εκπαιδευτικό υπόβαθρο σε συνδυασμό με τη γνώση της διαχείρισης των επιχειρήσεων με βάση φυσικούς πόρους.

Επιλέγοντας τα κατάλληλα μαθήματα σε συνεννόηση με τον σύμβουλό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας χώρο εμπειρογνωμοσύνης ή να ακολουθήσετε διαδρομές για την επιχειρηματικότητα, τη διαχείριση των ιπποειδών, την επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων, την κηπουρική ή το ζωικό κεφάλαιο, καθώς και να παρακολουθήσετε μαθήματα για να προετοιμαστείτε για μεταπτυχιακό σχολείο.

Έρευνα και Ακαδημαϊκές Ευκαιρίες

Από την παροχή υποστήριξης σε φοιτητές που γίνονται δεκτοί σε ανταγωνιστικά φόρουμ και συνέδρια, στην ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής σε δείπνα μαθητών εθιμοτυπίας και στα μαθήματα ανάπτυξης σταδιοδρομίας, το πρόγραμμα διαχείρισης αγροτικών προϊόντων κάνει την επένδυση στην ανάπτυξη σπουδαστών κορυφαία προτεραιότητα.

Ο συντονισμός και η συνεργασία του προγράμματος με το WVU Global Affairs επίσης διευκολύνει τους φοιτητές να σπουδάσουν στο εξωτερικό και να αποφοιτήσουν εγκαίρως.

Ευκαιρίες

 • Η σχολή διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εμπειρογνωμοσύνης και συμφερόντων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης της γεωργίας, του δικαίου των γεωργικών και φυσικών πόρων, της εμπορίας βιολογικών και τοπικών τροφίμων, της επιχειρηματικότητας και της περιβαλλοντικής οικονομίας και πολιτικής.
 • Ένα περιβάλλον μικρού σχολείου με τους πόρους ενός μεγάλου πανεπιστημίου. Θα επωφεληθείτε από τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των διδασκόντων και θα αναπτύξετε στενή σχέση με τον σύμβουλό σας.
 • Μια ισχυρή συνεργασία με τη Υπηρεσία Διατήρησης Φυσικών Πόρων παρέχει ανεκτίμητες ευκαιρίες, όπως η δικτύωση και οι πρακτικές πρακτικές.
 • Το μάθημα του προγράμματος σας προετοιμάζει για το επόμενο βήμα καθώς ολοκληρώνετε μια ανώτερη διατριβή, ένα εξάμηνο στο εξωτερικό ή μια πρακτική άσκηση.
 • Οι μοναδικά προσαρμοσμένες απαιτήσεις μαθημάτων παρέχουν μια ευρεία εκπαίδευση, προετοιμάζοντάς σας για ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών μετά την αποφοίτηση.
 • Ένα μοναδικό μείγμα μαθημάτων ανάπτυξης σταδιοδρομίας, εκθέσεων σταδιοδρομίας και επαγγελματικών ενώσεων σας εξασφαλίζει ότι θα ολοκληρώσετε την καριέρα σας.
 • 13 αγροκτήματα και δάση που βρίσκονται σε όλη τη Δυτική Βιρτζίνια.
 • Οι εγκαταστάσεις του Morgantown περιλαμβάνουν το αγρονομικό αγρόκτημα, το αγρόκτημα βιολογικής έρευνας και το αγρόκτημα 408 στρεμμάτων για τα ζώα.
 • 600.000 δολάρια σε υποτροφίες που απονέμονται κάθε χρόνο από το κολέγιο Davis σε συνεργασία με την WVU Student Financial Support and Services.
 • Συνδεθείτε με επαγγελματίες στον τομέα σπουδών σας και ενισχύστε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες επικοινωνίας μέσω του προγράμματος Davis College Mentor.
 • Ευκαιρίες συμμετοχής στις ομάδες κτηνοτροφίας, πουλερικών και εδάφους.

Καριέρα

Ο στόχος αυτού του σημαντικού είναι να παρέχει στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα γνώσεων που θα τους προετοιμάζει για διοικητικές θέσεις εισόδου ή θα ξεκινήσει τη δική τους επιχείρηση σε μια ποικιλία αγροτικών, χερσαίων, γεωργικών και / ή τροφίμων.

Οι απόφοιτοι μπορούν να αναμείνουν να βρουν απασχόληση σε αγροτικές επιχειρήσεις ή αγροκτήματα, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή κρατικές και ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες που ασχολούνται με τη χρήση γης, τη διατροφή και τη γεωργία. Η απασχόληση σε αυτούς τους τομείς απαιτεί τα βασικά στοιχεία αυτής της μεγάλης: ένα ευρύ εκπαιδευτικό υπόβαθρο σε συνδυασμό με τη γνώση της διαχείρισης των επιχειρήσεων με βάση φυσικούς πόρους.

 • Σχεδιάστρια Επιχειρησιακής Συνέχειας
 • Επιθεωρητές περιβαλλοντικής συμμόρφωσης
 • Σύμβουλοι γεωργικής και οικιακής διαχείρισης
 • Διευθυντές Αγροτών και Ranch
 • Οι πρώτοι επιτηρητές των γεωργικών καλλιεργειών και των κηπευτικών
 • Διευθυντές Φυσικών Επιστημών
 • Οι ιδιοκτήτες, οι ιδιοκτήτες ακινήτων και οι κοινοτικοί διευθυντές σύνδεσης
 • Διευθυντές ρυθμιστικών υποθέσεων
 • Αντιπρόσωποι πωλήσεων, χονδρεμπόριο και μεταποίηση
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

WVU is a family of distinctive campuses united by a single mission. From the groundbreaking research of our flagship in Morgantown to the liberal arts hub of WVU Potomac State in Keyser to the technol ... περαιτέρω

WVU is a family of distinctive campuses united by a single mission. From the groundbreaking research of our flagship in Morgantown to the liberal arts hub of WVU Potomac State in Keyser to the technology-intensive programs at WVU Tech in Beckley — we are leveraging our talents and resources to create a better future for West Virginia and the World. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη