Bachelor of Science στη Βιομηχανική Μηχανική

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Είτε θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο της κατασκευής, να αυξήσετε την ποιότητα των προϊόντων για τους καταναλωτές ή την ασφάλεια των εργαζομένων ή να επιβλέψετε τις βελτιώσεις στο εργοτάξιο, ο St. Ambrose έχει ένα πρόγραμμα που οδηγεί στους στόχους σας και πολλά άλλα.

Οι αποφοίτητές μας εργάζονται σε ExxonMobil, Ford Motor Company, Genesis Health System, NASA, Boeing Charleston, Deere

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Το SAU κατέλαβε την 5η θέση στην έρευνα του College Consensus (2018) για τα καλύτερα κολέγια και πανεπιστήμια στην Αϊόβα και 13η στην κατηγορία Best Regional Universities-Midwest, με βάση τις μέσες δημοσιευμένες βαθμολογίες και τις αξιολογήσεις σπουδαστών. Βρισκόταν 38η (γραβάτα) από την US News

Ambrose Πλεονεκτήματα

 • Εκτεταμένη εμπειρία έρευνας και σχεδίασης
 • Επικέντρωση σε εσάς
 • Διαπιστευμένο Πρόγραμμα

Το αυστηρό αλλά ικανοποιητικό πρόγραμμα Βιομηχανικής Μηχανικής σας προσφέρει πραγματική εμπειρία πραγματικού κόσμου. Θα καθοδηγηθείτε από μια εξειδικευμένη και αφοσιωμένη σχολή και θα αποκτήσετε δεξιότητες που θα σας κάνουν ένα περιζήτητο περιουσιακό στοιχείο στο εργατικό δυναμικό.

Το Πανεπιστήμιο St Ambrose είναι αναγνωρισμένο Κολέγιο Διακρίσεων για την προσήλωσή του σε επιτυχημένα αποτελέσματα, τη σπουδαία διδασκαλία, τη δημιουργία μιας ζωντανής κοινότητας και την εκπαίδευση αφοσιωμένων φοιτητών.

Αγ. Ambrose Fall Drone Tour από το Πανεπιστήμιο St Ambrose στο Vimeo.

Διαπίστευση

Τα προγράμματα Βιομηχανίας και Μηχανολόγων Μηχανικών St. Ambrose είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ABET (www.abet.org).

Τι θα μάθω;

Η βιομηχανική μηχανική ασχολείται με το σχεδιασμό, την αξιολόγηση και τη βελτίωση των συστημάτων. Στο St. Ambrose, η έμφαση δίνεται στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ταιριάζουν σε αυτά τα συστήματα για να εξασφαλίσουν ασφαλή και παραγωγική εργασία. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν το βιομηχανικό σχεδιασμό, την επιστήμη των υλικών, τη δυναμική των μηχανικών, το σχεδιασμό των συστημάτων εργασίας, την εργονομία, την ολοκλήρωση του συστήματος και τον προγραμματισμό των λειτουργιών, τον προγραμματισμό και τον έλεγχο.

Το Πρόγραμμα Βιομηχανικής Μηχανικής St. Ambrose είναι διαπιστευμένο από την ABET και είμαστε το μοναδικό πανεπιστήμιο στην περιοχή Quad Cities που προσφέρει αυτό το πτυχίο. Αν θέλετε να έχετε διπλό κύριο και στη Βιομηχανική και Μηχανολογία, προσφέρουμε και αυτό το πρόγραμμα.

Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης κερδίζουν γενικά το διπλό μάθημα σε 4,5 έτη (ή λιγότερο) και δίνουμε στους σπουδαστές μερικής απασχόλησης έως και οκτώ χρόνια για να ολοκληρώσουν οποιοδήποτε από τα προγράμματα μηχανικής. Ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε, θα συνεργαστείτε στενά με την αφοσιωμένη σχολή που σας δίνει μια πραγματική εκπαίδευση μέσα και έξω από την τάξη.

Γιατί να επιλέξετε το πρόγραμμα Engineering SAU;

Το επίκεντρο των Φιλελεύθερων Τεχνών μας κάνει διαφορετικό από κάθε άλλη σχολή μηχανικών.

Ναι, θα μάθετε εδώ τις ίδιες μαθηματικές, επιστημονικές και αναλυτικές δεξιότητες, αλλά θα μάθετε επίσης να σκέφτεστε κριτικά, πώς να επικοινωνείτε, να εργάζεστε σε ομάδες και να αποκτήσετε την ικανότητα να βλέπετε πώς και πού προσαρμόζετε στον μεγαλύτερο κόσμο. Πρόκειται για περιουσιακά στοιχεία που αναζητούν οι περιφερειακοί και εθνικοί εργοδότες σε νέες προσλήψεις και μας λένε ότι οι μαθητές μας υπερέχουν σε αυτούς τους τομείς. Αυτό θα μπορούσε να είναι γιατί 99% των εγχώριων φοιτητών μας έχουν μια δουλειά παρατάσσονται πριν αποφοιτήσουν.

Η εγγραφή στα προγράμματα μηχανικής μας έχει αυξηθεί από 50 φοιτητές το 2009 σε πάνω από 150 φέτος. Αυτό είναι πολύ μεγάλη ανάπτυξη, αλλά παραμένουμε ένα μικρό τμήμα που δεσμεύεται να σας δώσει προσωπική προσοχή. Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους μηχανικούς, να μην διεξάγουμε προσωπικά ερευνητικά έργα. Θα διδαχτείτε από Ph.Ds, όχι TAs

Τα προγράμματα μηχανικής μας απολαμβάνουν υψηλό έπαινο και υποστήριξη από περιφερειακούς εργοδότες, οι οποίοι προσφέρουν πρακτική εξάσκηση, επαγγελματίες συμβούλους και ευκαιρίες απασχόλησης. Κάποιοι προσφέρουν οικονομική υποστήριξη στο πανεπιστήμιο, επιτρέποντάς μας να σας προσφέρουμε τρεις ορόφους των υπερσύγχρονων εργαστηρίων.

Τι είδους εργαστηριακές εγκαταστάσεις υπάρχουν;

Τα σύγχρονα εργαστήρια μηχανικής και φυσικής επιστήμης μας βρίσκονται στο Hayes Hall και σας προσφέρουν όλο τον εξοπλισμό και την τεχνολογία που χρειάζεστε για να χτίσετε και να εφαρμόσετε αυτό που μαθαίνετε.

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν:

 • Όπου μπορείτε να απεικονίσετε, να ελέγξετε και να δοκιμάσετε τις έννοιες της θερμοδυναμικής, της ροής υγρών και της μεταφοράς θερμότητας, και στη συνέχεια να εφαρμόσετε αυτή τη γνώση για το σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων που περιλαμβάνουν ενέργεια.
 • Εργαστήριο Μηχατρονικής που χρησιμεύει ως τάξη συνεργατικής μάθησης. Τα μαθήματα μηχανικής για νέους και ανώτερα στελέχη που απαιτούν εξειδικευμένη τεχνολογία εκδίδουν φορητούς υπολογιστές εξοπλισμένους με λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων ProE, Solidworks, ANSYS, PSpice, MatLab και LabView.
 • Μηχανουργείο με εγκαταστάσεις κατασκευής για επεξεργασία ξύλου, συγκόλληση, άλεση (συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού CNC), 3D εκτύπωση και προγραμματισμό ενός βιομηχανικού ρομπότ. Αν ολοκληρώσετε το μάθημα κατασκευής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις, υπό την επίβλεψη της σχολής / προσωπικού, για ακαδημαϊκά έργα.
 • Computer and Prototyping Lab με ένα νέο 3D εκτυπωτή που εξωθεί πλαστικό νήμα, δημιουργώντας ένα υψηλής ποιότητας, έτοιμο για το προϊόν προϊόν.
 • Engineering Computer Lab, η οποία είναι ανοικτή 24 ώρες το 24ωρο για τους φοιτητές μηχανικών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αναβαθμισμένους υπολογιστές και οθόνες και να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογισμικό που χρειάζεστε για εργασίες και έργα ειδικά για μηχανικούς. Η εκτύπωση είναι δωρεάν στο εργαστήριο.

Όλα τα μηχανικά τμήματα έχουν γραφεία στην αίθουσα Hayes και υπάρχει μια μικρή αίθουσα πρωτότυπων και μαθητών.

Ποιες μοναδικές ευκαιρίες μάθησης θα πάρω στο SAU;

 • Πρακτική εξάσκηση: Μέσω του εκτεταμένου δικτύου των αποφοίτων μηχανικών και των εταιρειών σε όλη τη χώρα, έχετε εμπειρία στην εργασία σε μια υποχρεωτική πρακτική άσκηση σε κορυφαίους κατασκευαστές όπως η Deere
 • Σχεδιασμός Εμπειρία: Εγγραφείτε σε μαθήματα σχεδιασμού κατώτερου και ανώτερου επιπέδου και αναλάβετε ένα πραγματικό έργο για έναν πραγματικό πελάτη, στη συνέχεια παρουσιάστε την εργασία σας σε μια μηχανή βιτρίνας. Οι σπουδαστές έχουν ολοκληρώσει έργα για τοπικές επιχειρήσεις και ακόμη και μηχανικούς τρόπους για να βοηθήσουν τα άτομα με αναπηρίες να οδηγήσουν πιο δραστήρια ζωή.
 • Engineering Club: Η λέσχη φιλοξενεί βραδιές πίτσας και μελέτης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, μέλη εθελοντικά σε εκδηλώσεις που προάγουν μηχανική και κοινωνική εξυπηρέτηση, διοργανώνουν εκδρομές τοπικών εταιρειών και συμμετέχουν σε εκδηλώσεις Τεχνολογίας Quad Cities και Επιστημονικού Συμβουλίου.
 • Εταιρεία Γυναικών Μηχανικών: Το επίσημο κεφάλαιο της SWE επικεντρώνεται στην επαγγελματική ανάπτυξη και την εμβάθυνση της νεολαίας. Τα μέλη μας πηγαίνουν στα γυμνάσια της περιοχής και ενημερώνουν τους μαθητές για τις ευκαιρίες που αφθονούν στα πεδία STEM. Κάθε χρόνο φιλοξενεί το Introduce a Girl στην Τεχνική νύχτα και την άνοιξη του 2017, συγκεντρώνει ένα πλήθος από περισσότερα από 500 κορίτσια, ηλικίας 3-13 ετών, που έμαθαν σχετικά με την τεχνολογία μέσω πρακτικών δραστηριοτήτων.
 • Πρεσβευτές της Μηχανικής: Μπορείτε επίσης να εκπροσωπείτε τα προγράμματα μηχανικής και βιομηχανικής μηχανικής του SAU. Οι πρεσβευτές μοιράζονται τις εμπειρίες τους ως Ambrosians και μέλη του προγράμματος μηχανικής. Βοηθούν στην πρόσληψη, διατήρηση, προσέλκυση και βιομηχανικές σχέσεις για το Τμήμα Μηχανικών και Φυσικών Επιστημών.

Ποια είναι κάποια πιθανά αποτελέσματα σταδιοδρομίας;

Μπορείτε να εργαστείτε στο σχεδιασμό, την κατασκευή, τη ρομποτική, τα ηλεκτρικά συστήματα, την ποιότητα, τη βελτίωση της διαδικασίας και στην πολιτική μηχανική για τοπικές, κρατικές και ομοσπονδιακές κυβερνήσεις.

Το Γραφείο Εργατικών Στατιστικών θέτει τη μέση αμοιβή των βιομηχανικών μηχανικών σε 84.310 δολάρια και ο τομέας αυξάνεται (2016). Στην πραγματικότητα, το 95% των πτυχιούχων μηχανικών του ΣΑΑ που επιδιώκουν την απασχόληση εργάζονται στον τομέα αυτό. Πολλοί από τους σπουδαστές μας αναζητούνται από τους εργοδότες προτού αποφοιτήσουν, και το 99% των εγχώριων φοιτητών έχουν δουλειά πριν από την αποφοίτησή τους.

Τι έχουν κάνει οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος;

 • Η Samantha (Lee) Barkley '09 ήταν ένας μελετητής της Fulbright και εργάστηκε σε κλινική για το HIV / AIDS στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο όπου διερεύνησε ιατρικές διαδικασίες και ανέπτυξε τρόπους με τους οποίους τα ιατρικά κέντρα θα μπορούσαν να παρέχουν καλύτερη φροντίδα. Είναι τώρα μηχανικός της ASEA Brown Boveri στο St. Louis.
 • Ο Santiago Gonzalez '14 είναι ο Chief Design Engineer της Frautschi και διαχειρίζεται την δική του ευημερούσα επιχείρηση.
 • Ο Jeff Menke '99 είναι ένας ανώτερος μηχανικός των Windows Pella και πρόσφατα σχεδίασε προσαρμοσμένα παράθυρα για την ανακαίνιση του Ambrose Hall στο SAU.
 • Ο Jeff Stebel '01 είναι μηχανικός συστημάτων για το Dream Chaser Space, ο οποίος υποστηρίζει τη NASA και τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Πολλοί από τους πτυχιούχους μας αναζητούν προχωρημένους βαθμούς και έχουν γίνει δεκτοί στα προγράμματα της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου του Νοτίου Ιλινόις, του Πανεπιστημίου του Βόρειου Ιλλινόις, του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, του Πανεπιστημίου Bradley και του Πανεπιστημίου του Όρεγκον

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outs ... περαιτέρω

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outstanding residence halls. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη