Βιολογία (BS)

Bloomsburg University στη Βιολογία παρέχει ένα αυστηρό υπόβαθρο στη βιολογία, τη χημεία, τη φυσική και τα μαθηματικά. Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των φοιτητών που σκοπεύουν να εισέλθουν σε μεταπτυχιακό ή επαγγελματικό σχολείο στις φυσικές επιστήμες και σε εκείνους που αναζητούν εργασία στον ιδιωτικό τομέα και σε κυβερνητικές υπηρεσίες. Οι σπουδαστές βιολογίας (BS) μπορούν να επιλέξουν να ειδικευτούν, επιλέγοντας μια επιλογή στην περιβαλλοντική βιολογία, τη μοριακή βιολογία ή τις προ-ιατρικές επιστήμες (pre-med).

Βιολογία (BS)

Αυτός ο βαθμός παρέχει ένα ισχυρό υπόβαθρο στις βιολογικές επιστήμες και τη χημεία, τη φυσική, και μαθηματικά βιολόγοι που χρειάζονται. Οι βιολογικές απαιτήσεις και τα μαθήματα επιτρέπουν στους μαθητές να εξερευνήσουν τις πολλές υπο-ειδικότητες στη βιολογία και να παρέχουν μια ευρεία προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές και απασχόληση.

Βιολογία (BS) - Περιβαλλοντική Βιολογία

Αυτός ο βαθμός παρέχει ένα ισχυρό υπόβαθρο στις βιολογικές επιστήμες και τη χημεία, τη φυσική, τη γεωλογία, και τα μαθηματικά που εργάζονται οι περιβαλλοντικοί βιολόγοι. Οι απαιτήσεις και τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην οικολογία, τη βιολογία του πεδίου και τις περιβαλλοντικές επιστήμες. Το πρόγραμμα αυτό προετοιμάζει τους μαθητές για μια σταδιοδρομία στην προστασία του περιβάλλοντος, τη διαχείριση των φυσικών πόρων, και τη διατήρηση με κρατικές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες και οργανώσεις διατήρησης.

Βιολογία (BS) - Προ-ιατρικές επιστήμες

Αυτός ο βαθμός παρέχει εξαιρετική προετοιμασία για την ιατρική, κτηνιατρική, οπτομετρίας, ποδατοχειρουργική, χειροπρακτική, και οδοντιατρικές σχολές. Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν αυτό το πρόγραμμα έχουν ποσοστό αποδοχής άνω των 90 τοις εκατό σε επαγγελματικές σχολές. Οι σπουδαστές σε αυτό το μεγάλο έργο συνεργάζονται στενά με την Προ-Επαγγελματική Επιτροπή για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις για επαγγελματική μελέτη.

Βιολογία (BS) - Μοριακή Βιολογία

Αυτός ο βαθμός παρέχει ένα ισχυρό υπόβαθρο στις βιολογικές επιστήμες και τη χημεία, τη φυσική, και μαθηματικά βιολόγοι που χρειάζονται. Οι βιολογικές απαιτήσεις και τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα για να αναπτύξουν δεξιότητες στη μοριακή βιολογία και τη βιοτεχνολογία. Αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για επαγγελματική σταδιοδρομία με εταιρείες βιοτεχνολογίας. είναι επίσης εξαιρετική προετοιμασία για εργασία σε εργαστήρια ιατροδικαστικής.

Το GlaxoSmithKline co-op παρέχει πολύτιμη εμπειρία

Ο MacKenzie McDowell, βιολόγος και χημικός ανήλικος, βρίσκεται επί του παρόντος στο μισό σημείο του εξαμήνου συνεργασίας του στο τμήμα πρωτεϊνών και κυτταρικών επιστημών στο GlaxoSmithKline στην Άνω Πρόνοια. Το έργο της επικεντρώνεται κυρίως στον τομέα του καθαρισμού πρωτεϊνών. Αυτή η ευκαιρία της επέτρεψε να εφαρμόσει τις γνώσεις της για την Βιολογία Κυττάρου και τη Βιοχημεία 1 και 2 στα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης. Η McDowell έχει αποκτήσει εμπειρία με διάφορα όργανα και τεχνικές όπως υγρή χρωματογραφία-φασματομετρία μάζας, αυτοματοποιημένα συστήματα καθαρισμού πρωτεϊνών, ηλεκτροφόρηση πηκτής SDS-πολυακρυλαμιδίου, πέψη πρωτεΐνης, ανάλυση στυπώματος Western και πλασμίδιο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε15 περισσότερα μαθήματα αποBloomsburg University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,858 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη