Σχετικά με

Αν έχετε πτυχίο ψυχολογίας στο Κολλέγιο Φιλελευθέρων και Κοινωνικών Επιστημών του University of Houston , θα έχετε την επιλογή να αποφοιτήσετε με πτυχίο Bachelor of Science ή πτυχίο Bachelor of Arts. Αυτό το σημαντικό σας προετοιμάζει για μια καριέρα σε κοινωνικές υπηρεσίες, σε βιομηχανίες με προσανατολισμό στις υπηρεσίες και για μια ποικιλία θέσεων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Θα απολαύσετε μια πλούσια και ευρεία προπτυχιακή εκπαίδευση που θα σας προετοιμάσει για ενημερωμένη συμμετοχή στην κοινότητα. Αυτός ο σπουδαστής θα σας προετοιμάσει επίσης για εργασία που συνδυάζει την ψυχολογία και την τεχνολογία των ηλεκτρονικών υπολογιστών ή σε θέσεις βοηθών ερευνητών στον τομέα της ιατρικής και της βιομηχανίας.

Κύριος στην Ψυχολογία

Προτού υποβάλλετε την αίτησή σας, βεβαιωθείτε ότι πληρείτε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Ένα ελάχιστο UH GPA του 2.0

2. Πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το PSYC 1300, 2301 και 3301 το καθένα με βαθμό "C" ή καλύτερα. Εάν δεν έχετε όλα αυτά τα προαπαιτούμενα μαθήματα συμπληρωμένα με τον απαιτούμενο βαθμό, μπορείτε να δηλώσετε Προ-Ψυχολογία.

3. Δεν υπάρχουν οικονομικές κρατήσεις στο λογαριασμό σας

Οι τρέχοντες φοιτητές του UH μπορούν να κλείσουν ραντεβού με έναν ακαδημαϊκό σύμβουλο Ψυχολογίας μέσω του λογαριασμού myUH. Ο σύμβουλος θα απαντήσει στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας και θα αναθεωρήσει τις απαιτήσεις για τα μεγάλα. Ο σύμβουλος και θα σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα σπουδών, βασισμένο σε Πανεπιστημιακές επιλογές Core Curriculum, College of Liberal Arts

Ερευνητικές Ευκαιρίες

Η απόκτηση ερευνητικής εμπειρίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε περισσότερα για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει και ενισχύει την ψυχολογική σας εκπαίδευση. Πολλά μέλη διδακτικού προσωπικού του Τμήματος Ψυχολογίας του UH έχουν εργαστήρια στα οποία οι φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στην έρευνα. Η σχολή μας έχει ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, όπως ο εθισμός, το άγχος, η διγλωσσία, η αντιπαραγωγική συμπεριφορά εργασίας, οι μαθησιακές δυσκολίες, ο τραυματικός εγκεφαλικός τραυματισμός και ο ύπνος. Εάν σκέφτεστε να ακολουθήσετε μια καριέρα στην έρευνα, τότε η απόκτηση κάποιας εμπειρίας είναι ένας καλός τρόπος για να εστιάσετε τους στόχους σας και να βελτιώσετε τα μεταπτυχιακά σας σχέδια.

Οι προπτυχιακοί βοηθοί έρευνας συνεργάζονται με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές Ψυχολογίας και / ή με τη σχολή με διάφορους τρόπους. Βοηθούν στην πρόσληψη και λειτουργία θεμάτων, στην εισαγωγή δεδομένων και στην καθημερινή διεξαγωγή της επιστήμης σε εργαστηριακό περιβάλλον. Θα βρείτε αποσπάσματα για εργαστήρια που αναζητούν επί του παρόντος βοηθοί έρευνας ΕΔΩ. (Μπορείτε να συνδεθείτε με το αναγνωριστικό και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Cougarnet.)

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Houston »

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 19, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Άλλη